alekossssss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, δεν ηξερα που αλλου να το γραψω γιατι οσο εψαξα δεν βρηκα απαντηση στο ερωτημα μου, Απο Δευτερα θα γινει η προσληψη μου σε μια δουλεια με αποτελεσμα να χασω το ταμειο ανεργιας μου. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα παρω το επιδομα αναλογικα για τις προηγουμενες μερες. Κανονικα το περιμενω αρχες Φλεβαρη. Θα παρω τιποτα η θα κοπει κατευθειαν χωρις να παρω φραγκο ?
djcat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Θα πάρεις τις μέρες μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινάει η πρόσληψη σου. Να πας όμως να δηλώσεις την πρόσληψη σου άμεσα στον ΟΑΕΔ.
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν εννοείς το επίδομα των 200 ευρώ ανα τρίμηνο, θα το χάσεις απο την στιγμή που γινει η πρόσληψη και διακοπεί η κάρτα ανεργίας. Τουλάχιστον ετσι έγινε σε μένα.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν εννοείς το επίδομα των 200 ευρώ ανα τρίμηνο, θα το χάσεις απο την στιγμή που γινει η πρόσληψη και διακοπεί η κάρτα ανεργίας. Τουλάχιστον ετσι έγινε σε μένα. Νομίζω εννοεί να πιάσει δουλειά μεθαύριο Δευτέρα πχ 25 του μήνα ενώ έχει ταμείο ανεργίας. Αν θα πληρωθεί αυτές τις 25 μέρες (όσο αναλογεί) ή θα τις χάσει. Πιο παλιά δεν τις έχανες σίγουρα. 1
alekossssss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ, απ οτι κατάλαβα θα πάρω τα ψιλά που μου αναλογούν Θα πάρεις τις μέρες μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινάει η πρόσληψη σου. Να πας όμως να δηλώσεις την πρόσληψη σου άμεσα στον ΟΑΕΔ. Είναι απαραίτητο να πάω στον ΟΑΕΔ? Δεν γίνονται πλέον όλα αυτόματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα