eddie1996 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ στο σχολείο( Γ λυκείου) περιμένω ποιος τρόπος θα βρεθεί κάθε εβδομάδα για να χαθεί μάθημα Επίσης να έρθει η παρασκευή και να ξυπνήσω λίγο πιο αργά το Σ/Κ χαλαρά χωρίς άγχος κτλ.
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν ελπιζω τιποτα,δεν περιμενω τιποτα..ειμαι λευτερη!! δηλαδη στο club των ανεργων? 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη στο club των ανεργων? Είναι η λεγόμενη "γνωστή άνεργη", από άλλο θέμα! 1
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη στο club των ανεργων? Λιγο ακομα και θα κοβω την πιτα του ΟΑΕΔ.. οχι απλα μελος του κλαμπ! 2
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Λιγο ακομα και θα κοβω την πιτα του ΟΑΕΔ.. οχι απλα μελος του κλαμπ! Οτι κανει κανεις καλο ειναι
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πέρα από την Παρασκευή υπάρχει κάτι άλλο για το οποίο ανυπομονειτε μεσα στη βδομάδα; Ενω σιχαίνομαι την Κυριακή, βλέπω οτι περιμένω με ανυπομονησία το Σαββατοβραδο. Ισως γιατι νωριτερα εχω βγει με φιλους. Αργα το βραδακι -οταν ειμαι Ελλαδα- βγαινουν οι κυριακατικες εφημερίδες τις οποιες ξεφυλλιζω απο περιέργεια (και ...για τα ζώδια της εβδομάδας). Επισης ανυπομονώ να διαβάσω κανένα χαλαρό thread εδώ και να τσεκάρω το crazysundays για καμιά προσφορά. Άλλοι; To τέλος του πρώτου 9μηνου του έτους, γιατί την αράζω για το 3μηνο μετά στην Ελλάδα. Και υπομονή άλλα 8-9 χρόνια για την απόρυρση, και αραλίκι από τα 47-48, αν όλα πάνε καλά και μαζευτεί το χρήμα.
*nenya* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Να έρθει το Σάββατο και να παίξω DnD/Shadowrun με την τουφοπαρεα. Και να ξεχάσω όλες τις σκατά σκέψεις που έχω στο κεφάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα