Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

4 slot εχω θα τα δοκιμασω σε ολες εχω και 2 στικακια που δοκιμασα πριν και δεν μου ανοιγε θα δοκιμασω και αυτα

Πείραξες καθόλου τον υπολογιστή πριν σου εμφανίσει το πρόβλημα; έχει μεγάλη σημασία 

οπως εγραψα εβαλα αλλες 2 μνημες και δεν εδινε σημα η οθονη και ετσι της εβγαλα και δεν ανοιξε καθολου

Δημοσ.

Πείραξες καθόλου τον υπολογιστή πριν σου εμφανίσει το πρόβλημα; έχει μεγάλη σημασία 

δοκίμαζε μνήμες... Μπορεί να μην κούμπωσε κάποια καλά, να πήγε να τον ανοίξει και να ψήθηκε (πιθανολογώ)

Κανονικά, θα έπρεπε να ανάβει και χωρίς μνήμες, απλά δεν θα σου βγάλει κάτι στην οθόνη και θα κάνει διάφορα μπιπ..

Δημοσ.

πριν που εβαλα τις μνημες δεν εδωσε σημε στιν οθονη και δεν εκανε μπιπ εχω τον οδηγο γιατα μπιμ 

απο το ειδα πριν δεν εδινε ρευμα στον σκληρο

Δημοσ.

Βγάλε τον υπολογιστή από την πρίζα , κλείσε τον διακόπτη από πίσω και πάτα το κουμπί για να ανοίξει για λίγα δευτερόλεπτα .Τέλος βγάλε την μπαταρία για να κάνεις reset to csmos για κανένα δεκάλεπτο . 

Μετά από δέκα λεπτά βάλε την μπαταρία συνδέσε το καλώδιο ,άνοιξε τον διακόπτη και δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή .

Όλα αυτά με τις παλιές μνήμες.

Δημοσ.

και κατι ακομα εχω γνωση πανω σε αυτα 

Βγάλε τον υπολογιστή από την πρίζα , κλείσε τον διακόπτη από πίσω και πάτα το κουμπί για να ανοίξει για λίγα δευτερόλεπτα .Τέλος βγάλε την μπαταρία για να κάνεις reset to csmos για κανένα δεκάλεπτο . 

Μετά από δέκα λεπτά βάλε την μπαταρία συνδέσε το καλώδιο και δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή .

Όλα αυτά με τις παλιές μνήμες.

θα το δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να φταίει αυτο

Δημοσ.

πιες ειναι οι πιθανοτιτες να φταιει το power button

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, όταν πατάς το κουμπί για να ανάψει, δεν γίνεται τίποτα ή παίρνει μπρος το τροφοδοτικό και δεν bootάρει;;;

τπτ δεν γινεται

Δημοσ.

Πολύ μικρές ..δοκίμασε αυτό που σου είπα για 10 + λεπτά και αν δεν φταίει αυτό υπάρχει τρόπος να δοκιμάσεις και το power button.

Δημοσ.

το βραδυ που θα παω σπιτι θα το δοκιμασω καλυτερα γιατι εκει εχω ολα τα συνεργα 

θα δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο και μηρτικη

Κοίτα, δοκίμασε σίγουρα άλλο λειτουργικό τροφοδοτικό και αν δεν.., 99 % είσαι για μητρική.. αν έχεις κάποιον να το τσεκάρει καλύτερα , δωσ του το...

το τροφοδοτικο δουλευει με βγαλμενο μονο το 24pino  αλλα δεν γυρναει ο ανεμιστιρας λογικα περνει ρευμα απο αυτον αμα γυρυσω το motherbord αναποδα βραχυκυκλώσο το ρευμα απο πισω

Δημοσ.

το βραδυ που θα παω σπιτι θα το δοκιμασω καλυτερα γιατι εκει εχω ολα τα συνεργα 

θα δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο και μηρτικη

το τροφοδοτικο δουλευει με βγαλμενο μονο το 24pino  αλλα δεν γυρναει ο ανεμιστιρας λογικα περνει ρευμα απο αυτον αμα γυρυσω το motherbord αναποδα βραχυκυκλώσο το ρευμα απο πισω

Με έκαψες εντελώς !!! Τι εννοείς "το τροφοδοτικο δουλευει με βγαλμενο μονο το 24pino  αλλα δεν γυρναει ο ανεμιστιρας" ;;; Επίσης, "αμα γυρυσω το motherbord αναποδα βραχυκυκλώσο το ρευμα απο πισω" ΕΕ;;;;;;;; Τι εννοείς ;;;

Και μου έδωσες και άλλη μια ιδέα : το 4πινο τροφοδοσίας της cpu είναι στη θέση του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...