Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google δείχνει λάθος ώρα (πριν από ... που λεει).

 

Κάνω Fetch as Google για να επισπεύσω τη διαδικασία, και μετά από λιγες ώρες (1-2-3) το βλέπω να εμφανίζεται στην αναζήτηση ΑΛΛΑ να λέει "18 ώρες πριν" ΕΝΩ έχω μόλις 1-2-3 ώρες που έφτιαξα το άρθρο!

 

Τα πάντα είναι σεταρισμένα για Ελλάδα. ΓΜΤ+2 Athens.

 

 

 

Με το άλλο blog που είναι σε blogger με Owned domain τα δείχνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! άσε που κάνει crawl/index από μόνο του μέσα σε 1 ώρα το πολύ (και είναι νέα σελίδα χωρίς κόσμο). Τέσπα! άλλο είναι το θέμα μας!

 

 

Δημοσ.

Το ιδιο γινεται και στο insomnia παντως.

Πχ για το topic σου:

post-241165-0-00958600-1453555907_thumb.png

(και εχω δει καποια αλλα topics που ελεγε "18 ωρες πριν" και ηταν πολυ λιγοτερες..

Δημοσ.

Το ιδιο γινεται και στο insomnia παντως.

Πχ για το topic σου:

attachicon.gifidw.png

(και εχω δει καποια αλλα topics που ελεγε "18 ωρες πριν" και ηταν πολυ λιγοτερες..

Το insomnia.gr ξέρω ότι λειτουργεί με GMT+-0 και δεν μου έτυχε να δω ποτέ απόκλιση πάνω από 2 ώρες. (δηλαδή έγραφες 4:21 και σου έλεγε 2:21)

 

Νόμιζα ότι μίλαγες για το time που γράφει εδώ μέσα.

 

Usarw drupal, τα τσέκαρα όλα! CMS, GWT, Google Accounts (GMT2) ... τι να πω! εκτός αν το "index" δεν σημαίνει απαραίτητα εμφάνιση στην μηχανή άμεσα. Μπορεί δηλαδή να σε κάνει Index αλλά θα σε εμφανίσει λίγο πιο μετά. Κουφό αλλά δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...