Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαστε 2 φιλαράκια και είπαμε, αφού ξυνόμαστε, γιατί να μην κάνουμε μια προσπάθεια με ένα Blog και ποτέ δεν ξέρεις...

Παρατηρώ όμως ότι είναι δύσκολο να κρατηθείς. Θέλει να είσαι συνέχεια εκεί να αντιγράφεις γράφεις για να καταφέρεις κάποτε να βρεθείς σε μια μέτρια-καλή θέση. (ούτε 1 μήνα δεν είμαστε. και συνήθως τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από κάνα χρόνο όπου θα έχεις χτίσει το ranking score σου). Οι επισκέψεις από Google είναι σχεδόν μηδενικές. Και πλέον, όπου βλέπω "organic-google" ξέρω ότι είναι ο crawler.

Πιστεύετε λοιπόν ότι είναι καλή ιδέα να βρούμε άλλα 2-3 άτομα (να γίνουμε 5-6-7 αρθογράφοι);;; έτσι θα έχει ο καθένας την κατηγορία του και θα ανεβαίνουν πολύ περισσότερα Posts. Επίσης, θα είναι και πιο ποιοτικά και Unique. Όταν είναι 2 άτομα, δεν μπορείς να χάσεις τον χρόνο σου μελετώντας ειδήσεις... εξασκείς το CTRL+C / CTRL+V.

Θα μου πείτε, τα "κέρδη" /5, /6 , αλλά νομίζω η πιθανότητα να βρεθείς σε μια καλή θέση με 5-6-7 άτομα είναι πολύ περισσότερο από *5-6-7.

Όποιος κατάλαβε....

Δημοσ.

Τα κερδη θα ειναι πολυ λιγα ακομη και αν δε τα χωριζατε σε 5-6-7 ατομα. Δυστηχως τα troll blogs ειναι αυτα που εχουν πολλα κλικς παρα τα κανονικα. Και υπαρχουν απειρα blogs.. Θα πρεπει τα θεματα που γραφετε να ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερον για ολα τα target groups.

Αν θελεις να εχεις καποιο εισοδημα αντι να τα "ξηνεις" οπως ειπες, απτη στιγμη που γνωριζεις να φτιαχνεις ιστοσελιδες, γιατι δε κανεις αυτο, απο το να γραφεις αρθρα οταν δεν εχεις την καταλληλη εμπειρια;

Αν το μπλογκ σου φερνει εσοδα 20Ε το μηνα, νομιζω αν μπορεις και βρισκεις ενα πελατη μονο το μηνα για να φτιαχνεις σαιτ, θα σου προσφερει παραπανω εσοδα απο τα 20Ε.

Δημοσ.

Τα κερδη θα ειναι πολυ λιγα ακομη και αν δε τα χωριζατε σε 5-6-7 ατομα. Δυστηχως τα troll blogs ειναι αυτα που εχουν πολλα κλικς παρα τα κανονικα. Και υπαρχουν απειρα blogs.. Θα πρεπει τα θεματα που γραφετε να ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερον για ολα τα target groups.

Αν θελεις να εχεις καποιο εισοδημα αντι να τα "ξηνεις" οπως ειπες, απτη στιγμη που γνωριζεις να φτιαχνεις ιστοσελιδες, γιατι δε κανεις αυτο, απο το να γραφεις αρθρα οταν δεν εχεις την καταλληλη εμπειρια;

Αν το μπλογκ σου φερνει εσοδα 20Ε το μηνα, νομιζω αν μπορεις και βρισκεις ενα πελατη μονο το μηνα για να φτιαχνεις σαιτ, θα σου προσφερει παραπανω εσοδα απο τα 20Ε.

LOL! φυσικά και δεν περιμένω να ζήσω από το Blog (που να σου πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι θα φτάσει ποτέ να έχει ποτέ 1000 χρήστες online ταυτόχρονα).

Δεν είπα ότι κάθομαι και "επενδύω" τις γνώσεις μου σε βλογς. Δεν είναι τόσο χαζός :P. Τώρα έχω στρατό και μετά θα βρω δουλειά. 

Το μπλογκ θέλω να το έχω να κάθεται στην άκρη και να μου φέρει κάνα εισόδημα 100ευρώ~ το μήνα. Αλλά από τι φαίνεται δεν θα συμβεί ποτέ και γενικά έχεις δίκαιο. Από το να χάνω την ώρα μ, ας επισπεύσω για δουλειά. 

Δημοσ.

100€/μηνα, ειναι περιπου 3 ευρω την ημερα. Δεν ειναι και δυσκολος στοχος.

και τα 2 ατομα ειναι καλα (για clopy paste και ελαφρυ modification για να μην ειναι ολοιδιο το αρθρο)

Προσπαθησε να το προωθησεις μεσω fb οσο πιο πολυ μπορεις.

Δημοσ.

100€/μηνα, ειναι περιπου 3 ευρω την ημερα. Δεν ειναι και δυσκολος στοχος.

και τα 2 ατομα ειναι καλα (για clopy paste και ελαφρυ modification για να μην ειναι ολοιδιο το αρθρο)

Προσπαθησε να το προωθησεις μεσω fb οσο πιο πολυ μπορεις.

Από εκεί είναι όλο το traffic.

Συγκεκριμένα, καθημερινά φτάνω 70-110 visits

• 30~ bots (δεν τα έχω κόψει στο Analytics γιατί είναι νέο site και δεν με απασχολεί. Άσε που "θέλω" για να ανεβώ στο αλέξα)
  • 40~ Facebook με 190 likes που έχει η σελίδα μου.
  • 0-3 Ουσιαστικό organic (google).
  • Καθημερινά έχω 10-15 από Google αλλά είναι ο Crawler λογικά γιατί βλέπω ότι τα μισά είναι στο home page και τα άλλα που είναι σε κάποιο article έχουν 100% bounce rate. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι το οργανικό τραφικ το φέρνει από την Ελλάδα και όχι από την Αμερική ή που αλλού είναιη Γοογλε. Οπότε είναι ο Crawler ή...
  • και ένα άλλο 10-20 μπορεί και 30 είμαστε εμείς οι 2 που έχουμε το blog και μπαίνουμε συνέχεια.
Δημοσ.

• Δεν νομιζω οτι τα bots σε ανεβαζουν στο alexa.

Επισης, τι ειδους bots?

• απο το analytics μπορεις να δεις απο που προερχονται παντως. 
  • μπορεις να επιλεξεις να δεις στο analytics τους μοναδικους επισκεπτες τοτε.
Δημοσ.

Όχι Hitleap και τέτοια! δεν φέρνω-αγοράζω τραφικ για την σελίδα μου. Κάτι τέτοια είναι "traffic2cash.xyz|share-buttons.xyz|net-profits.xyz" (στο ένα τα έχω μπλοκάρει)

Δημοσ.

Ωχουυ και εμενα με εχουν γεμισει αυτα...

Σε ενα domain μου (το αγορασα την μια μερα, την επομενη το ανεβασα live) γεμισε στο analytics αναφορες/επισκεψεις απο αυτα τα bots (εντωμεταξυ την σελιδα δεν την ηξερε κανεις αλλος να πεις οτι εντοπισαν το link στο internet).

Απλως εντοπιζουν το analytics id σου και στελνουν ψευτικα views στο analytics ωστε να τα δεις εσυ μετα στα reports και να τα επισκεφτεις. 

δες σχετικα: https://www.google.gr/search?q=darodar

εφτιαξα 2 φιλτρα που περιειχε πολλα απο αυτα sites αλλα και παλι τωρα βλεπω νεα site ξεφυτρωσαν, οποτε δεν ασχολουμαι αλλο...

Δημοσ.

Γενικά, δεν πρέπει ποτέ να το παρακάνεις με τα μποτάκια. Αν το παρακάνεις, θα σου χτυπήσει αντίστροφα και θα σε ρίχνει στο ranking.

μήπως ήδη το παρακάνεις; (ρητορικό το ερώτημα, δε ξέρω τι χρησιμοποιείς)

Δημοσ.

Γενικά, δεν πρέπει ποτέ να το παρακάνεις με τα μποτάκια. Αν το παρακάνεις, θα σου χτυπήσει αντίστροφα και θα σε ρίχνει στο ranking.

μήπως ήδη το παρακάνεις; (ρητορικό το ερώτημα, δε ξέρω τι χρησιμοποιείς)

Δεν κατάλαβες! δεν φέρνω από μόνος μου bot traffic, ούτε αγοράζω!

Σορρυ δηλαδή, κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα, το μόνο που ξέρει είναι να usarei το blogger, θα τον "τιμωρήσεις" επειδή αφήνει τα bots; ... δεν έχει λογική!

Τεσπα! με έβαλες σε σκέψεις μήπως υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να συμβαίνει αυτό που λες. Οπότε ας τα κόψω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...