therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το δωματιο μου απο καπου μπαζει και εχει τον απαλευτο. Τι λυση υπαρχει για αυτο. Αν φωναξω μαστορα που ασχολειται με μονωσεις θα μπορεσει να βρει απο μπαινει ο αερας και να μου προτεινει λυσεις μονωσης η κοιταζουν να στα παρουν. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια Χειμωνα εχει κατω απο 10 το δωματιο και καλοκαιρι 40αρια. Μολις κλεισω κλιματιστικο σε 1 ωρα εχει επανελθει η θερμοκρασια στους βαθμους που εχει εξω απο το σπιτι
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πάρε μερικά μονωτικά υλικά σαν λάστιχο μακριά σε μέγεθος, τα οποία κόβεις το μήκος που θες. Ειναι αυτοκόλλητα απο την μια μεριά . Κολλα τα σαν ταινία πχ στο κάτω μέρος της πόρτας ή του παραθύρου. Μου εχουνε πει ειναι καλά για την μόνωση. Και γενικά να μην μπάζει το δωμάτιο ειδικά αν έχεις κάποια θέρμανση. Απο κάπου μπάζει κρύος αέρας. Να μην φευγει η ζεστη. Επίσης κεριά ρεσό. Κρέμασε απο πάνω ενα πήλινο. Πχ μία μικρή γλάστρα. Από κάτω το ρεσό. Εχω ακούσει it works. Αλλα το παν ειναι να "παγιδεύσεις" την ζέστη μέσα στο δωμάτιο.
therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι το θεμα να δω απο που χανει. Μου χαν κανει μια τρυπα για το καλωδιο του αιρ κοντισιον και μια για τη κεραια. Δεν υπαρχουν κατι πιστολια θερμοτητας. Με αυτα μπορεις να δεις αν και ποσο χανει;
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ε βάλε το χέρι να δεις αν μπάζει αέρας. Μονωσε παράθυρα και πόρτα. (ειδικά αν ειναι παλαιού τύπου). Και τις τρύπες τσέκαρε να μονώσεις αν μπάζει απο κει. Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο. Απλά φρόντισε οταν ανάβεις πχ το air con να παγιδεύεται η ζεστη μέσα.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι το θεμα να δω απο που χανει. Μου χαν κανει μια τρυπα για το καλωδιο του αιρ κοντισιον και μια για τη κεραια. Δεν υπαρχουν κατι πιστολια θερμοτητας. Με αυτα μπορεις να δεις αν και ποσο χανει; Δεν τις στοκάρανε τις τρύπες μετά; Αν όχι κλείστες εσύ. Κάνε αυτό που λέει ο Glikos, πάρε αεροστόπ και βάλε σε πόρτες και παράθυρα για αρχή.
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ψάξε να βρεις σε ποια αλλα σημεία μπορεί να μπάζει κρύο.
therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αλλα εμφανη σημεια περα απο τις κασες των παραθυρων δε βλεπω. Μπορει οι τοιχοι και το ταβανι να ειναι ασθενεις και να φερνει απο κει και ας μην εχει εμφανεις ρωγμες η τρυπες.. Γιαυτο θελω καποιος ειδικος να δει
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ε δοκίμασε να δεις και αν δεν μπορείς να βρεις συμβουλέψου κάποιον. Μην σου φάει λεφτά πρόσεχε
bill999r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καταρχήν δεν μας λες για τι δωμάτιο πρόκειται. Είναι γωνιακό; Υπάρχει διπλανό διαμέρισμα; Τι κουφώματα εχεις; Έχει μόνωση η πολυκατοικία( χρονολογία). Γενικά μπορεί να σου φαίνεται ότι μπαζει αν είναι πολύ κρύοι οι εξωτερικοί τοίχοι. Αρχικά στόκαρε τις τρύπες των καλωδίων. Αν τα κουφωματα είναι παλιά αλλαξε τα. Βάλε αεροστόπ στην πόρτα. Τέλος αν είναι γωνιακό το διαμέρισμα μόνωση των εσωτερικών τοιχων με πετροβάμβακα και γυψοσανίδα απο πάνω και είσαι απολυτα μονωμένος για χειμώνα - καλοκαίρι. 1
koskos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Όπως λέει bill999r πρέπει να μας πεις για τι δωμάτιο πρόκειται. Είσαι σε μονοκατοικία σε πολυκατοικία? Τι χρονολογία είναι το σπίτι? τι κουφώματα έχεις? και πολύ βασικό είναι αν έχεις ταράτσα η σκεπή..
therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν και το θεμα αφορουσε χειμωνα, και το καλοκαιρι εξισου χοντρο προβλημα εχω. Μονοκατοικια παλιας κατασκευης, ισογειο-πρωτος, με δωματιο στο πρωτο και κεραμιδια στη σκεπη. Με πετρα οι τοιχοι. Ηδη σε λιγο θα βαραω 40αρια μεσα
lary7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 H σκεπη την κανει την δουλεια. Πλακα εχει απο επανω απο το δωματιο ή μονο σκεπη;
solton57010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τοιχοι με πετρα και τετοιο προβλημα δεν ταιριαζουν .Λογικα εχεις θεμα με την μονωση της σκεπης....
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ποιος ανεβαινεις εκει πανω, ποιος ξεγυμνωνει ολα τα κεραμιδια, και μετα να μονωσει και να τα ξαναβαλει. Μιλαμε για τρελο κοστος, πολλες εργατοωρες και παλι ποσο σιγουρο θα ναι οτι αυτο ειναι στανταρ το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα