zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά νομίζω πως αγγίζουμε τα όρια παράνοιμιας μερικές φορές. Ποτέ μα ποτέ δε θα είσαι για κάτι σίγουρος στη ζωή σου. Αν φοβάσαι τόσο πολύ ότι θα σου κλέψουν το λαπτοπ τους εξωτερικούς κλπ, τι να πω πάρτα μαζί σου κάθε φορά μου βγαίνεις έξω και ζώσου και με εκρηκτικά να μη σε ακουμπάει κανείς. Η μόνη σίγουρη λύση για τα αρχεία είναι το cloud αλλά άν μιλάμε για 20tb... Μόνο τις κλοπές σκέφτεστε το να χτυπήσεις κανένας σκληρός απλα, δεν? Backup ΠΑΝΤΑ Που είναι και αρκετά πιθανότερο!
Sorath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν μόνο 1000 σπίτια το χρόνο; Δηλαδή ούτε 3 σπίτια τη μέρα;! Ενώ αντίστοιχα κλέβουν 50-60 αυτοκίνητα; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση! Συμφωνώ, την ίδια εμπειρία έχω κι εγώ. Τι να σας πω βρε παιδια; Είναι τα στοιχεία που δίνει η Ελληνική αστυνομία. 1
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σας πω βρε παιδια; Είναι τα στοιχεία που δίνει η Ελληνική αστυνομία. Ναι δεν λέω ότι τα έβγαλες από το μυαλό σου αλλά μου φαίνεται εντυπωσιακό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα