Προς το περιεχόμενο

USB Gaming Headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα προτείνω τα εξης, Superlux HD-681 Evo. Για την τιμη τους ειναι εκπληκτικά και ισως ισάξια πολλών "επωνύμων" (πχ razer κλπ ) με τη διπλασια τιμή.Ειδικα κιόλας αμα εχεις καλή ενσωματωμενη καρτα ήχου απογειώνονται!

Δες απόψεις και κριτικές. Στα razer κλπ παρεμφερή περισσότερο πληρώνεις το όνομα και μούρη ( α εχω razer κλπ) παρά κανεις τη δουλειά σου. Φιλικά.

Δημοσ.

Γιατι να παρεις καλη καρτα ηχου για Laptop και απο την στιγμη που δεν σου βγαινουν τα κουκια για το Headset αυτο καθαυτο.Για παιχνιδια θες τα ακουστικα,κοινως πιο πολυ σε ενδιαφερει η ανεση,ποιοτητα κατασκευης για πολυωρη χρηση κλπ.

Επισης για Steelseries ακουστικα κυριως τα Siberia εχουν πουλησει περισσοτερο και αρα γιαυτα υπαρχει κυριως γνωμη.

Δημοσ.

Γιατι να παρεις καλη καρτα ηχου για Laptop και απο την στιγμη που δεν σου βγαινουν τα κουκια για το Headset αυτο καθαυτο.Για παιχνιδια θες τα ακουστικα,κοινως πιο πολυ σε ενδιαφερει η ανεση,ποιοτητα κατασκευης για πολυωρη χρηση κλπ.

Επισης για Steelseries ακουστικα κυριως τα Siberia εχουν πουλησει περισσοτερο και αρα γιαυτα υπαρχει κυριως γνωμη.

Μα γι αυτο το λόγο αλλωστε ψαχνω καποιο με usb και οχι jacks. για να ειμαι μεσα στο χρηματικο οριο.

Τα siberia οντως εχουν πουλησει πολυ αλλα τα μοντελα  v2/3 για την οικονομικη σειρα που λεω εγω εχεις καποια γνωμη ;

Δημοσ.

Πάντως από την στιγμή που δεν έχεις και το τοπ μηχάνημα και παίζεις και σε λάπτοπ, μη δώσεις πολλά χρήματα, πάρε κάτι οικονομικό και καλό και κράτα χρήματα για αναβάθμιση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...