Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειται zio .. ειχα χρονια να δω την φιλη μου δεν ηξερα οτι θα γυριζαν ταινια του Σειρηνακη με εμενα παρουσα!

Τι ακριβώς κάνανε? Μήπως στο κάνανε για σπάσιμο? Υπάρχουν και τέτοια άτομα.

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε μεγάλε θα πήγαινες θα μιλούσες 2-3 λεπτά και θα έπαιρνες τηλέφωνο, facebook η χυλόπιτα.  Πώς μπλέκεις τα πράματα έτσι... μου σου του, τα φανάρια, τα ζευγάρια, η παρέα της, και τι θα κάνει και τι θα γινόταν και δεν ξέρω γω τι. 

Υπολογίζω ότι είδικα σε τεχνολογικό forum που είμαστε 1 στους 1000 έχει τέτοιο θάρρος.

• Like 2
Δημοσ.

Μπα δικο της λάθος που πηγε. Ορισμένοι ειναι λιγουρηδες δεν ειναι σιγουρο οτι θα κρατάνε τα προσχηματα.Καλυτερα να της ελεγε εξαρχης αμα θες πάμε καπου οι 2 μας. Και τον βλέπεις μετά τον γκομενο.

Ε δεν βγήκε με ζευγάρι δεκαπεντάχρονων να μπορούν να κρατηθούν! Εμένα δεν θα θυμάμαι να μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ούτε το έχω κάνει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβώς κάνανε? Μήπως στο κάνανε για σπάσιμο? Υπάρχουν και τέτοια άτομα.

Γιατι να το κανει για σπασιμο?Δεν ξερω γιατι εκαναν ετσι..το γκαρσονι με κοιταζε και κουναγε το κεφαλι του ! Τι να σου πω..

• Like 1
Δημοσ.

Η φάση έχει ως εξής: Είναι Σάββατο απόγευμα-βραδάκι και είσαι έξω σε μία ωραία καφετέρια με δύο φιλικά ζευγάρια. Εσύ ως "ωραίος και εργένης καουμπόης" είσαι ασυνόδευτος πράγμα που σημαίνει ότι γίνεσαι αυτομάτως η ψυχή της παρέας, μιας και δεν έχεις κάποια δίπλα σου για να σαλιαρίζεστε. Τα περνάς αρκετά ωραία σε σημείο να μην σε ενδιαφέρει καν που είσαι μόνος και έχεις βγει με δύο ζευγάρια. Είστε απλά μια παρέα.

Και εκείνη την στιγμή, κοιτάς στο απέναντι τραπέζι. Μία παρέα με τέσσερις κοπέλες, εκ των οποίων η μία σου τραβάει κατευθείαν το ενδιαφέρον. Καθ' όλη την ώρα που είσαστε εκεί, κάνετε καμιά 10αρια επαφές με τα μάτια, πολύ μικρής διάρκειας μεν, αλλά αρκετά για να καταλάβεις ότι έχει γυρίσει προς τα εσένα το βλέμμα της ουκ ολίγες φορές δε. Λες "Θα πάω να της μιλήσω!" και με το που πας να σηκωθείς από το τραπέζι, ξαφνικά σκάει η κλασική ερώτηση "Και τι θα της πεις;". Ενώ πριν σου φαινόταν τόσο εύκολο, τώρα κάθεσαι και το ξανασκέφτεσαι. Όντως, τι να της πω; Αλλά έστω ότι βρίσκω κάτι να πω, με την υπόλοιπη παρέα της τι θα κάνω;

Κάπως έτσι ήταν η κατάσταση στην οποία βρέθηκα εχθές. Ως πιο έμπειροι ίσως σε τέτοια θέματα, περιμένω την συνδρομή σας. Πώς διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις; Εσείς θα κάνατε κάποια κίνηση, και εάν ναι, τι; Δεδομένου φυσικά ότι ήταν κοριτσοπαρέα 4 ατόμων.

Ευχαριστώ!

Ειχα παει σε ενα κλαμπ τις προαλλες ... και ηταν διπλα μας ακριβως 2 ωραιες τυπισσες... ειπα στην μια αμα θελει να βάλει τα μπουφαν τους κατω απο ενα σημειο εκει που ειχαμε και τα δικα μας ... ειχε πιαστράκι μου ειπε ευχαριστω χαμογελασε κτλπ μετα σκεφτομουν να συνεχισω αλλα την ειδα οτι ειχε γυρισει πλάτη και μιλουσε με τη φιλη της στο μεταξυ οποτε πλησιαζε ο μπαρμαν και τους ελεγε κατι χασκογελουσαν και έκαναν χαρούλες. Αντε γεια λεω. Και δεν χωθηκα αλλο.

Μπορουσες να βρεις μια αφορμη και να πας να μιλησεις ή απλα μπορουσες να πας και να συστηθεις. Εγω κάτι τετοιο θα έκανα.

Μετα απο αυτα την κάναμε και πηγαμε σε ενα στριπτιτζαδικο , εκει οι γυναικες ηταν απειρως πιο δεκτικές και ευχαριστες , περασα πολυ καλυτερα και εφυγα ικανοποιημενος οπου συνεχισα για αλλου μετα ....  :-D

Ε δεν βγήκε με ζευγάρι δεκαπεντάχρονων να μπορούν να κρατηθούν! Εμένα δεν θα θυμάμαι να μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ούτε το έχω κάνει ποτέ.

Και ομως ... με ζευγαρι 15χρονων βγηκε. Η πραγματικη ηλικια σε χρονια δεν συμβαδιζει παντοτε με την νοητικη :-D

• Like 2
Δημοσ.

Προχθές είχα βγει με έναν φίλο.Πήγαμε σε μια καφετέρια και μετά σε ένα μπαράκι.

Με το που έρχεται η φίλη μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σε 30 δευτερόλεπτα είχε φύγει το φιλαράκι!

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι εκαναν ετσι..το γκαρσονι με κοιταζε και κουναγε το κεφαλι του ! Τι να σου πω..

Σου εκλεισε και το ματι ?  :-D

Δημοσ.

Υπολογίζω ότι είδικα σε τεχνολογικό forum που είμαστε 1 στους 1000 έχει τέτοιο θάρρος.

True dat. Συνήθως το θάρρος σε τέτοιες περιπτώσεις μεταφράζεται σε αυτοπεποίθηση και μακάκινση. Άντρες με αυτοπεποίθηση και άντρες μακάκες. (και οι δυο ελκύουν γυναίκες). Πολλές φορές το 2ο υπερισχύει.

Δημοσ.

Σου εκλεισε και το ματι ?  :-D

Οχι του ειπα να φερει αλλον εναν γαυρο μαρινατο!!Ειχε καλο φαι τουλαχιστον..οκ αξεχαστο ρεζιλικι!

Δημοσ.

Γιατι να το κανει για σπασιμο?Δεν ξερω γιατι εκαναν ετσι..το γκαρσονι με κοιταζε και κουναγε το κεφαλι του ! Τι να σου πω..

Ε κάποια άτομα αρέσκονται να φέρνουν σε αμήχανη στιγμή άλλους. Να τους κάνουν να ζηλεψουν κλπ. Δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας.

Δημοσ.

True dat. Συνήθως το θάρρος σε τέτοιες περιπτώσεις μεταφράζεται σε αυτοπεποίθηση και μακάκινση. Άντρες με αυτοπεποίθηση και άντρες μακάκες. (και οι δυο ελκύουν γυναίκες). Πολλές φορές το 2ο υπερισχύει.

Δεν σημαινει παντως οτι επειδη σε κοιτάνε γουστάρουν κιολας μπορει να κοιτάει απο περιεργεια η άλλη.

Δημοσ.

Ε κάποια άτομα αρέσκονται να φέρνουν σε αμήχανη στιγμή άλλους. Να τους κάνουν να ζηλεψουν κλπ. Δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας.

Τι να ζηλεψω καλε?? Εγω παντως εξω δεν χαμουρευομαι το βρισκω τρομερα αντιαισθητικο..αλλο μια τρυφεροτητα και αλλο να γλειφεσαι!

• Like 3
Δημοσ.

Προχθές είχα βγει με έναν φίλο.Πήγαμε σε μια καφετέρια και μετά σε ένα μπαράκι.

Με το που έρχεται η φίλη μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σε 30 δευτερόλεπτα είχε φύγει το φιλαράκι!

kudos to him then

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σημαινει παντως οτι επειδη σε κοιτάνε γουστάρουν κιολας μπορει να κοιτάει απο περιεργεια η άλλη.

Ε απο την στιγμή που ανταλλάζανε ματιές αποτι κατάλαβε και ο TS στέλνανε vibes.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις ποτε καποιος/α σε κοιταζει απο περιεργεια και ποτε επειδη σε θαυμαζει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...