skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Glikos : Επίσης υπάρχουν αναφορές σε forums από Ελληνες που πλέον με τη νεο-μετανάστευση διαμένουν σε άλλες χώρες ότι η Ελληνίδα είναι η πιο δύσκολη γυναίκα στον πλανήτη για να πιάσεις κουβέντα. Επίσης υπάρχουν και διαφορετικά levels δυσκολίας ακόμα και μέσα στη χώρα. Στην επαρχία ας πούμε δεν πιάνουν κουβέντα ούτε με αφορμή το κρέμασμα για τα μπουφάν που λέει ο τύπος πιο πάνω.
LifeAndHope Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εσύ ως "ωραίος και εργένης καουμπόης" Εσύ είσαι αυτός; 2
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τι να ζηλεψω καλε?? Εγω παντως εξω δεν χαμουρευομαι το βρισκω τρομερα αντιαισθητικο..αλλο μια τρυφεροτητα και αλλο να γλειφεσαι! Γενικά μιλάω. Δεν ξέρω ο άλλος πως την έχει δει και γλείφεται μέσα στον κόσμο. Ειναι μερικοί που αρέσκονται στο να κάνουν επίδειξη. Τουλάχιστον έφαγες καλά. 1
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Γενικά μιλάω. Δεν ξέρω ο άλλος πως την έχει δει και γλείφεται μέσα στον κόσμο. Ειναι μερικοί που αρέσκονται στο να κάνουν επίδειξη. Τουλάχιστον έφαγες καλά. Εγώ δηλαδή που φιλιόμουνα χθες το βράδυ για 5 ώρες συνέχεια με τη φίλη μου στο bar είμαι επιδειξίας;
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Glikos : Επίσης υπάρχουν αναφορές σε forums από Ελληνες που πλέον με τη νεο-μετανάστευση διαμένουν σε άλλες χώρες ότι η Ελληνίδα είναι η πιο δύσκολη γυναίκα στον πλανήτη για να πιάσεις κουβέντα. Επίσης υπάρχουν και διαφορετικά levels δυσκολίας ακόμα και μέσα στη χώρα. Στην επαρχία ας πούμε δεν πιάνουν κουβέντα ούτε με αφορμή το κρέμασμα για τα μπουφάν που λέει ο τύπος πιο πάνω. Ε ανάλογα και τον άνθρωπο. Θέλει κάμποσο θάρρος παντως να κανεις κάτι τέτοιο στην θέση του TS. Τωρα αν πέσεις σε περίπτωση κ**ιολας άλλο αυτό
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δηλαδή που φιλιόμουνα χθες το βράδυ για 5 ώρες συνέχεια με τη φίλη μου στο bar είμαι επιδειξίας; Ναι. 9
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δηλαδή που φιλιόμουνα χθες το βράδυ για 5 ώρες συνέχεια με τη φίλη μου στο bar είμαι επιδειξίας; Δεν γνωρίζω την περίπτωση σου. Παντως αν το έκανες αυτο και το φιλαράκι σου ξενέρωσε και έφυγε εισαι αδικαιολόγητος.
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δηλαδή που φιλιόμουνα χθες το βράδυ για 5 ώρες συνέχεια με τη φίλη μου στο bar είμαι επιδειξίας; 5 ωρες μονο φιλια??? πως κρατηθηκες και δεν σου εφυγαν απο τα αυτια δεν ειχες προφυλακτικα μαζι? 1
xristos97 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Οτι ειπαν οι δυο απο πανω. Δεν ειναι ωραιο να καθεσαι σαν το μαλακα και οι αλλοι να βγαζουν τα ματια τους μπροστα σου. 1
curiositykilledme Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 αμα θελετε να φιληθειτε αραξτε σπιτι ή πηγαιντε εξω καπου να ειστε οι 2 σας, ποιος ο λογος να καλεσεις φιλο in the first place 2
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ελα που δεν είμαι. Τον φιλο σου ομως τον εχεσες με το συμπαθειο.. 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Όντως. Αν έχεις καλέσει φίλο σου και τον έχεις γράψει για να χαμουρεύεσαι με το ταίρι σου ειναι αγένεια και έλλειψη σεβασμού προς τον φίλο σου. Άγραφοι νόμοι παιδιά. Bros before hoes 2
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τον φίλο τον είχα δει άλλη μέρα όχι χθες. Επίσης έφυγε αφού τον είδα για 2 ώρες για να βρει κάτι άλλα παιδιά. Δε διαβάζει κανείς προσεκτικά τα posts; Ελεος.
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εννοειται zio .. ειχα χρονια να δω την φιλη μου δεν ηξερα οτι θα γυριζαν ταινια του Σειρηνακη με εμενα παρουσα! Έπρεπε να τράβαγες βίντεο και όταν θα σε ρώταγαν γιατί το κάνεις αυτό, θα απάνταγες "να βγάλω τα έξοδα μου" Seriously, έχει τύχει να μου κάνουν τέτοια βλακεία, κι απλά σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να δώσω καμία εξήγηση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις