Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Οτι ειπαν οι δυο απο πανω. Δεν ειναι ωραιο να καθεσαι σαν το μαλακα και οι αλλοι να βγαζουν τα ματια τους μπροστα σου. Εκτός κι αν είναι σινιάλο... If you know what I mean 2
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τον φιλο σου ομως τον εχεσες με το συμπαθειο.. Δε διαβάζει κανείς με προσοχή τι γράφω. Ελεος δηλαδή.
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 αμα θελετε να φιληθειτε αραξτε σπιτι ή πηγαιντε εξω καπου να ειστε οι 2 σας, ποιος ο λογος να καλεσεις φιλο in the first place Kαλα 5 ωρες φιλια???? αυτο μου φαινεται πιο περιεργο... 5 ωρες μονο αυτο? χαχα μας τρολάρει ο τύπος δεν γινεται αυτο. Τον φιλο σου ομως τον εχεσες με το συμπαθειο.. Παλι καλα που δεν τον έκανε και τιποτα αλλο με την φορα που ειχε αυτος , εγω και θα ημουν ευχαριστημενος αμα ειχα φυγει αλώβητος 1
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον ζηλεύετε επειδή είστε μπακούρια και οι άντρες και οι γυναίκες στο thread. Ου να μου χαθείτε ζηλιάρηδες.... 2
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Kαλα 5 ωρες φιλια???? αυτο μου φαινεται πιο περιεργο... 5 ωρες μονο αυτο? χαχα μας τρολάρει ο τύπος δεν γινεται αυτο. Παλι καλα που δεν τον έκανε και τιποτα αλλο με την φορα που ειχε αυτος , εγω και θα ημουν ευχαριστημενος αμα ειχα φυγει αλώβητος 5 ώρες φιλιά πρέπει να του είχε αγκυλωθεί η γλώσσα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Όποιος φιλιέται, σαλιαριζει, βάζει χέρια κτλ δημόσια , δεν γαμάει! Νόμος. Το θυμάμαι από όταν ήμουν 15 χρονών και το έκανα.. 5
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον ζηλεύετε επειδή είστε μπακούρια και οι άντρες και οι γυναίκες στο thread. Ου να μου χαθείτε ζηλιάρηδες.... Ε οχι και ζηλιάρηδες ρε φιλε ..αυτο ηταν βαρυ που έγραψες. :S 5 ώρες φιλιά πρέπει να του είχε αγκυλωθεί η γλώσσα. χαχα κορυφαιος τυπος εχω πεθανει στο γελιο εδω μονος μου σα το τρελο! 1
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ε οχι και ζηλιάρηδες ρε φιλε ..αυτο ηταν βαρυ που έγραψες. :S χαχα κορυφαιος τυπος εχω πεθανει στο γελιο εδω μονος μου σα το τρελο! 1
LifeAndHope Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Προχθές είχα βγει με έναν φίλο.Πήγαμε σε μια καφετέρια και μετά σε ένα μπαράκι. Με το που έρχεται η φίλη μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σε 30 δευτερόλεπτα είχε φύγει το φιλαράκι! Αυτό τώρα μας το λες για να σου πούμε μπράβο; Ίσως σε είχe μπανίσει πάντως ο ''φίλος'' σου και να ξενέρωσε όταν είδε πως είσαι straight. 3
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτό τώρα μας το λες για να σου πούμε μπράβο; Ίσως σε είχe μπανίσει πάντως ο ''φίλος'' σου και να ξενέρωσε όταν είδε πως είσαι straight.
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτό τώρα μας το λες για να σου πούμε μπράβο; Ίσως σε είχe μπανίσει πάντως ο ''φίλος'' σου και να ξενέρωσε όταν είδε πως είσαι straight. Πως και δεν τους έκανε καμια προταση να τους πάρει κανα μάτι ρε φιλε σαν τον ζαφειρη στο 7:15 δες
bluesattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Βρε τι παραγαδι ηταν αυτο ! Eυγε skiabox 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις