skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω για στρογγυλά led για να αντικαταστήσω κάποια g4 αλογόνου μέσα σε σποτάκια. Επειδή ο χώρος στο σποτάκι είναι περιορισμένος μπορώ να πάω μόνο σε στρόγγυλη λύση τέτοιου τύπου : Καμιά ιδεά;
nikos1982 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 υπαρχουν στην αγωρα τετοια λαμπακια αν πας σε ενα μαγαζι ηλεκτρολογικου υλικου θα μπορέσει να σου βρει για αρχη καποιο να το βαλεις για δοκιμή αγοράζοντας το και αν σου κανει θα μπορέσει να σου φερει και αλλα.
skiabox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν στην αγορά αλλά τα βρίσκεις με πολύ κόπο. Για αυτό ρωτάω μήπως έχει βρει κάποιος από κάποιο online shop. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
skiabox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τελικά βρήκα κάποια 2 watt 200 lumen. Καλή περίπτωση. Για 12v μιλάμε πάντα.
Highlander Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω για στρογγυλά led για να αντικαταστήσω κάποια g4 αλογόνου μέσα σε σποτάκια. Επειδή ο χώρος στο σποτάκι είναι περιορισμένος μπορώ να πάω μόνο σε στρόγγυλη λύση τέτοιου τύπου : Καμιά ιδεά; Τα έχω βάλει στον απορροφητήρα από το 2010 αν θυμάμαι καλά και έφτιαξα ένα custom εσωτερικό στα πίσω φώτα της μηχανής με αυτά. http://www.saranti.com.gr/index.php?route=product/search&search=g4%2012v
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Aφου μιλαμε για 12v, θα βρεις σε μαγαζια με ναυτιλιακα ειδη σιγουρα. Η πλεοψηφια ιστιοπλοϊκων εχουν g4 12v μεσα. lalizas.gr nautilus.gr zois.gr maratsinos.gr Εχω δει κατα καιρους στους καταλογους τους led g4..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα