Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα με το PC (σταθερός)

Σήμερα το πρωί τον άνοιξα και δούλεψε κανονικά έπειτα πάτησα sleep και μετά όταν πήγα να τον ανοίξω άνοιξε κανονικά αλλα δεν εμφάνισε σήμα στην οθόνη επίσεις και εχτές δεν εμφάνισε σήμα στην οθόνη αλλα αφού τον έκλεισα απο πίσω μετά άνοιξε κατευθείαν. Επιπλέον την επόμενη φορά πήγα και τον συνέδεσα με το hdmi του επεξεργαστή και όταν άνοιξε με έβγαλε στο bios και μου λέει οτι έκανε reset αλλα δεν έκανε κάτι αφού είχα ακόμα τις προηγούμενες ρυθμίσεις στην συνέχεια που βγήκα απο το bios άνοιξε κανονικά.

Επιπλέον δοκίμασα να βγάλω το καλόδιο και να πατήσω την έναρξη για 30 sec αλλα τίποτα

αρχικά σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών αλλα αφού αυτό το έκανε και χτές αλλα και νωρίτερα και μετά δούλεψε κανονικά οπότε δεν πρέπει να είναι η κάρτα γραφικών

Εχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

μου το κάνει τις δύο τελεφταίες μέρες αλλα συνίθως ανοίγει τελικά άλλαξα κάρτα γραφικών έβαλα μια άλλη και δούλεψε κανονικά αλλα το θέμα ειναι οτι αφού αυτό μου το έκανε και εχτές σήμερα γιατί άνοιξε κανονικά άμα είχε πρόβλημα η κάρτα θα έπρεπε να απο τη στιγμή που πάθενε το πρόβλημε και  έπειτα να μην ξανανοίξει μετά

Δημοσ.

405W

Με το τσιγγέλι στα βγάζουμε φίλε μου. Ποιο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό.

Βάζεις μια άλλη κάρτα ή δουλεύεις με την ενσωματωμένη και τη δοκιμάζεις για 3-4 μέρες. Αν τότε δεν έχεις πρόβλημα τότε κάποιο θέμα έχει η κάρτα σου ή το τροφοδοτικό ή οι drivers. Βρίσκεις λοιπόν ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και κάνεις απεγκατάσταση τους drivers με το DDU αφού μπουτάρεις πρώτα σε safe mode. Ξεκινάς το Pc σε κανονική λειτουργία και ξάνεις ξανά εγκατάσταση τους τελευταίους drivers. Αν και πάλι μετά από αυτά έχεις τα ίδια σου τότε η κάρτα σου είναι προβληματική.

Επίσης σημαντικό ανέβασε μια φωτό με τις θερμοκρασίες τόσο για cpu όσο και για την κάρτα γραφικών. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω πάντως το τροφοδοτικό είναι PCI και η παλιά κάρτα είναι απο το 2008 λοιπόν θα ανεβάσω φωτο τις επόμενες μέρες πάντως θερμοκρασία δεν ανέβαζε ούτε η κάρτα ούτε το cpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...