Possible Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα με το PC (σταθερός) Σήμερα το πρωί τον άνοιξα και δούλεψε κανονικά έπειτα πάτησα sleep και μετά όταν πήγα να τον ανοίξω άνοιξε κανονικά αλλα δεν εμφάνισε σήμα στην οθόνη επίσεις και εχτές δεν εμφάνισε σήμα στην οθόνη αλλα αφού τον έκλεισα απο πίσω μετά άνοιξε κατευθείαν. Επιπλέον την επόμενη φορά πήγα και τον συνέδεσα με το hdmi του επεξεργαστή και όταν άνοιξε με έβγαλε στο bios και μου λέει οτι έκανε reset αλλα δεν έκανε κάτι αφού είχα ακόμα τις προηγούμενες ρυθμίσεις στην συνέχεια που βγήκα απο το bios άνοιξε κανονικά. Επιπλέον δοκίμασα να βγάλω το καλόδιο και να πατήσω την έναρξη για 30 sec αλλα τίποτα αρχικά σκέφτομαι οτι μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών αλλα αφού αυτό το έκανε και χτές αλλα και νωρίτερα και μετά δούλεψε κανονικά οπότε δεν πρέπει να είναι η κάρτα γραφικών Εχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
Possible Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 intel core i7 3770 gigabyte ga z77x nvidia geforce 9800 gt (palia) ssd sandisc 120 gb hdd wd 500 gb(sta teleftaia tou)
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κάθε πότε στο κάνει? Συνέχεια κάθε μέρα όταν ανοίγεις το pc? Ποιο τροφοδοτικό έχεις?
Possible Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 μου το κάνει τις δύο τελεφταίες μέρες αλλα συνίθως ανοίγει τελικά άλλαξα κάρτα γραφικών έβαλα μια άλλη και δούλεψε κανονικά αλλα το θέμα ειναι οτι αφού αυτό μου το έκανε και εχτές σήμερα γιατί άνοιξε κανονικά άμα είχε πρόβλημα η κάρτα θα έπρεπε να απο τη στιγμή που πάθενε το πρόβλημε και έπειτα να μην ξανανοίξει μετά
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 405W Με το τσιγγέλι στα βγάζουμε φίλε μου. Ποιο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό. Βάζεις μια άλλη κάρτα ή δουλεύεις με την ενσωματωμένη και τη δοκιμάζεις για 3-4 μέρες. Αν τότε δεν έχεις πρόβλημα τότε κάποιο θέμα έχει η κάρτα σου ή το τροφοδοτικό ή οι drivers. Βρίσκεις λοιπόν ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και κάνεις απεγκατάσταση τους drivers με το DDU αφού μπουτάρεις πρώτα σε safe mode. Ξεκινάς το Pc σε κανονική λειτουργία και ξάνεις ξανά εγκατάσταση τους τελευταίους drivers. Αν και πάλι μετά από αυτά έχεις τα ίδια σου τότε η κάρτα σου είναι προβληματική. Επίσης σημαντικό ανέβασε μια φωτό με τις θερμοκρασίες τόσο για cpu όσο και για την κάρτα γραφικών. 1
Possible Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω πάντως το τροφοδοτικό είναι PCI και η παλιά κάρτα είναι απο το 2008 λοιπόν θα ανεβάσω φωτο τις επόμενες μέρες πάντως θερμοκρασία δεν ανέβαζε ούτε η κάρτα ούτε το cpu
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Aλλαγή θέλει το τροφοδοτικό. PCI μάρκα είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα