Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα δικό του μοναδικό τρόπο να φιλάει.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται αλλά και το δείχνουν ότι δεν τους αρέσει το φιλί με τον/την εκάστοτε σύντροφο τους.

Άλλοι πάλι μετά απο μακροχρόνιες σχέσεις το θεωρούν περιττό.

Εχω την αίσθηση μάλιστα ότι οι πλειοψηφια των ανθρώπων δε δινει βάση σε αυτό, ιδιως απο τη στιγμή που με τον αλλο έχει ουτως ή άλλως ολοκληρωμένη σχέση, οπότε και δεν υπάρχει ο ερεθισμός στο οποιοδήποτε, ακομα και τυχαίο, άγγιγμα του άλλου.

Εσάς ποια ειναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Εχω την αίσθηση μάλιστα ότι οι πλειοψηφια των ανθρώπων δε δινει βάση σε αυτό, ιδιως απο τη στιγμή που με τον αλλο έχει ουτως ή άλλως ολοκληρωμένη σχέση, οπότε και δεν υπάρχει ο ερεθισμός στο οποιοδήποτε, ακομα και τυχαίο, άγγιγμα του άλλου.

Kαι πως εχουν την ολοκληρωμενη σχεση αν συμβαινει αυτο που λες?Φτιαχνοντας μουσακα?Μηπως δεν καταλαβα εγω κατι?

• Like 6
Δημοσ.

Ένα φιλί τη μέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα.

Δεν θεωρώ οτι το φιλί υποβιβάζεται ποτέ. Σταθερή αξία. Ειδικά αν υπάρχει και δυνατό συναίσθημα ακόμα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι πως εχουν την ολοκληρωμενη σχεση αν συμβαινει αυτο που λες?Φτιαχνοντας μουσακα?Μηπως δεν καταλαβα εγω κατι?

σταμάτανε να φιλιουνται ή το κάνουν σπάνια

ειναι το πιο σύνηθες μαλιστα

Δημοσ.

σταμάτανε να φιλιουνται ή το κάνουν σπάνια

ειναι το πιο σύνηθες μαλιστα

Αν μιλάς για ζευγάρια 80 ετών γενικά σταματάνε να κάνουν πολλά. Οι νεότεροι όχι. Ανάλογα και την σχέση βέβαια. Δεν λειτουργούν όλα τα ζευγάρια το ίδιο.

Δημοσ.

ναι είναι λίγο ακατανοητο έτσι όπως το έγραψα, έχεις δίκιο

Εννοώ ότι στην αρχή οταν με τον άλλον υπάρχει αυτο το μυστηριο γιατί είστε ακόμα ξένοι, ακόμα κι ένα τυχαιο αγγιγμα μπορει να σου αρέσει, ενώ όταν με τον άλλον μένετε μαζι ας πουμε, ή είστε χρόνια παντρεμένοι, κάνετε απλα σεξ χωρις πολλά πολλα σαλιαρίσματα.

Στην αρχή μιας σχεσης, πριν ολοκληρώσετε σεξουαλικα το φιλι μπορει να είναι πραγματικα big deal μετά καταντάει αδιάφορο για μερικους, έχω την αίσθηση

Αν μιλάς για ζευγάρια 80 ετών γενικά σταματάνε να κάνουν πολλά. Οι νεότεροι όχι. Ανάλογα και την σχέση βέβαια. Δεν λειτουργούν όλα τα ζευγάρια το ίδιο.

όχι δεν ειναι για όλους το ιδιο γι'αυτό ρωτάω απόψεις

ξέρω όμως πολλά άτομα τα οποία δεν τους ενδιεφερε το φιλι

Δημοσ.

Ίσως εννοείς ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Θεωρώ ότι με τα χρόνια ενα ζευγάρι , λογικό εν μέρη, να χάνει αυτήν την σπίθα. Οπότε ίσως ρουτινιαζει η όλη κατάσταση. Αλλα όπως είπα και πριν ανάλογα τους ανθρώπους και την σχέση.

Δημοσ.

Ναι ε?ρομποτικη σχεση δλδ..

Τελος παντων για εμενα ειναι πολυ σημαντικο το φιλι,συναισθηματικα και σεξουαλικα..

Συμφωνω με την κυρια ανωνυμη29

Γλωσοφιλο στη ρογα. Αξια ανεκτίμητη -.-

Το χοντρενεις το θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με την κυρια ανωνυμη29

Το χοντρενεις το θεμα

Θα το χοντραινα αμα ελεγα οτι θα ειναι και ρουφηχτο φιλε :devil: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως εννοείς ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Θεωρώ ότι με τα χρόνια ενα ζευγάρι , λογικό εν μέρη, να χάνει αυτήν την σπίθα. Οπότε ίσως ρουτινιαζει η όλη κατάσταση. Αλλα όπως είπα και πριν ανάλογα τους ανθρώπους και την σχέση.

όχι βασικά δε θέλω να μιλήσουμε για το γάμο, τα έχουμε ξαναπει αυτά

μιλάω για νέα ζευγάρια. Πραγματικα δεν έχουν την ιδια διάθεση για φιλί όλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...