Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 όχι βασικά δε θέλω να μιλήσουμε για το γάμο, τα έχουμε ξαναπει αυτά μιλάω για νέα ζευγάρια. Πραγματικα δεν έχουν την ιδια διάθεση για φιλί όλοι. Ε ξενέρωτοι. Εγώ δίνω πολύ σημασία προσωπικά. Εντάξει όπως το βλέπει ο καθένας.
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 όχι βασικά δε θέλω να μιλήσουμε για το γάμο, τα έχουμε ξαναπει αυτά μιλάω για νέα ζευγάρια. Πραγματικα δεν έχουν την ιδια διάθεση για φιλί όλοι. Αυτο μπορει να συμβει αν φυγει ο ερωτας..αν δεν ποθεις τον αλλον. 1
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Για να καταλαβα θες να πεις οτι μετα απο μεγαλο διαστημα σε μια σχεση το ζευγαρι σταματαει τα φιλια;
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ένας φόβος που έχω είναι να μην ρουτινιάσω αν ποτέ παντρευτώ. Κακό πράγμα. Όπως είπε και η ανώνυμη, ρομποτικά. Φτου φτου μακριά από εμάς.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, απλά σταβι διευκρίνισε που εννοείς γιατί παίζει να έχω καταλάβει τελείως λάθος ..
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ένας φόβος που έχω είναι να μην ρουτινιάσω αν ποτέ παντρευτώ. Κακό πράγμα. Όπως είπε και η ανώνυμη, ρομποτικά. Φτου φτου μακριά από εμάς. Και ομως αυτο συμβαινει νομοτελειακα.. 1
The_Judas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή σταματάνε τα φιλιά και κάνουν πλήρη αποχή από το σεξ; Και απλά συνεχίζουν την "σχέση" τους; Επίσης, που γνωρίζετε αν σταματάνε τα φιλιά; Επειδή δεν το κάνουν δημόσια;
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και ομως αυτο συμβαινει νομοτελειακα.. Νομιζω πως ειναι στο χερι του καθενως να μη συμβει αυτο, η εστω να το ξεπερασεις 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και ομως αυτο συμβαινει νομοτελειακα.. Είπαμε, μακριά απο εμάς!
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω πως ειναι στο χερι του καθενως να μη συμβει αυτο, η εστω να το ξεπερασεις Συμφωνω...αν και πιο σημαντικη ειναι η προληψη νομιζω..αν αφησεις την σχεση να περασει στο επιπεδο της αδελφοποιησης........κλαφτα Χαραλαμπε μετα! 1
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 φιλί εννοώ στο στόμα... μου το έχουν πει πρώτα απ'όλα πολλοί, και όχι μόνο ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, γενικά μου έχουν πει άτομα οτι δεν τους αρέσει το φιλι. Και επίσης σε κάποιους το έβλεπα μόνοι μου Ο τρόπος που φιλάς, κάνεις έρωτα και οδηγάς, επηρεάζεται άμεσα απο το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή σταματάνε τα φιλιά και κάνουν πλήρη αποχή από το σεξ; Και απλά συνεχίζουν την "σχέση" τους; Επίσης, που γνωρίζετε αν σταματάνε τα φιλιά; Επειδή δεν το κάνουν δημόσια; δεν κάνουν αποχή απο το σεξ. Επίσης όλοι εσείς που φαίνεστε τόσο ξαφνιασμένοι, έχετε αναρωτηθεί αν όταν φιλιέστε δεν είστε στον αυτόματο πιλότο; γιατί αυτό κυρίως εννοώ όταν λέω οτι το έχω δει σε πολλούς απο μόνη μου Έχω φιλήσει άτομο, που παρολο που η τεχνική τους ήταν άψογη έλλειπε κάτι... γι'αυτό το κάτι μιλάω
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω...αν και πιο σημαντικη ειναι η προληψη νομιζω..αν αφησεις την σχεση να περασει στο επιπεδο της αδελφοποιησης........κλαφτα Χαραλαμπε μετα! Αδελφοποιηση; χειροτερο και απο πλατωνικη σχεση 2
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Το ίδιο το ζευγάρι αν κάνει "κοιλιά" σκοτώνει τον έρωτα. Και ναι, το να φιλάς τον σύντροφο σου, ειδικά μετά από χρόνια σχέσης και νιώθεις ακόμα το πάθος, έχει τεράστια αξία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα