Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το φιλί περνάει απο το στομάχι πάντως, όχι ο έρωτας που λέει και το ρητό.
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγω κάποιες φορές φτιάχνομαι με άλλα πράγματα και οχι με το φιλι στο στομα .... αρκετες φορές έχω φτιαχτει με κάτι αλλο απο προκαταρκτικα εκτος απο το φιλι ... το φιλι επεσε την ωρα της πράξης σαν συνοδευτικο. Αλλα δεν ηταν το πρωτο που με έφτιαξε. Το κακο που κανουν ορισμένες γυναικες πιστευω ειναι οτι δεν αφηνουν τον άντρα να λειτουργησει οπως θελει αυτος. Παρα τα συνδέουν ολα με ανασφαλειες πχ δεν με φιλησες τωρα μηπως δεν με γουσταρεις κτλπ 1
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγω κάποιες φορές φτιάχνομαι με άλλα πράγματα και οχι με το φιλι στο στομα .... αρκετες φορές έχω φτιαχτει με κάτι αλλο απο προκαταρκτικα εκτος απο το φιλι ... το φιλι επεσε την ωρα της πράξης σαν συνοδευτικο. Αλλα δεν ηταν το πρωτο που με έφτιαξε. Το κακο που κανουν ορισμένες γυναικες πιστευω ειναι οτι δεν αφηνουν τον άντρα να λειτουργησει οπως θελει αυτος. Παρα τα συνδέουν ολα με ανασφαλειες πχ δεν με φιλησες τωρα μηπως δεν με γουσταρεις κτλπ πίστεψέ με δεν είσαι ο μόνος, οι περισσότεροι είναι έτσι άσχετα που ίσως τώρα κάποιοι να μην το παραδέχονται ακόμα και στον ιδιο τους τον εαυτό
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μπορείτε να γίνεται πιο συγκεκριμένοι? Διότι το μυαλό μου πάει αλλού
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγω χωρις φιλι δεν φτιαχνομαι..! Who doesnt? πραγματικα 2
Donalhioy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 σε μεγαλη σχεση το φιλι γινεται απο συνηθεια, αυτοματα, οι νουβελες με τα ζευγαρια που μενουν αγαπημενα ακομα και στα βαθεια γεραματα ας πουμε οτι ειναι πολυ (μα παρα πολυ ομως) σπανιο.. μην κοψουμε κανενος τα φτερα.. αλλο τωρα το φασωμα.. και φυσικα αλλο στα 20 αλλο στα 30... και αυτο παιζει ρολο..
curiositykilledme Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 μετα το σκανδαλο με το φιλι του skiabox εχω αρχισει να αναρωτιεμαι για την σημαντικοτητα και την σωστη εκτελεση του φιλιου 2
splashboogie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το φιλί δεν ορίζεται μονοσήμαντα. Το ερωτικό το παθιαρικο μπορεί και να είναι ότι πιο σημαντικό- που ειναι κατά την γνώμη μου-. Αν από τη σχέση απουσίαζει το φιλί ειδικά ως έκφραση τρυφερότητας μαζί με χάδια δεν πάει καλά το μαγαζί.
redhotstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εμενα μου την εσπαγε η πρωην που εβαζε πολυ γλωσσα.. Να μου καθαρισει τα δοντια ηθελε;; 1
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εμενα μου την εσπαγε η πρωην που εβαζε πολυ γλωσσα.. Να μου καθαρισει τα δοντια ηθελε;; Εδω εχει δουλεια πολυ.. 2
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εμενα μου την εσπαγε η πρωην που εβαζε πολυ γλωσσα.. Να μου καθαρισει τα δοντια ηθελε;; Σιγά ρε συ, τι έκανε η κοπέλα; Να σε γευτεί στο φουλ ήθελε και θα της το βγάλεις και ξινό κιόλας; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα