Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φιλί περνάει απο το στομάχι πάντως, όχι ο έρωτας που λέει και το ρητό.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω κάποιες φορές φτιάχνομαι με άλλα πράγματα και οχι με το φιλι στο στομα .... αρκετες φορές έχω φτιαχτει με κάτι αλλο απο προκαταρκτικα εκτος απο το φιλι ... το φιλι επεσε την ωρα της πράξης σαν συνοδευτικο. Αλλα δεν ηταν το πρωτο που με έφτιαξε.

Το κακο που κανουν ορισμένες γυναικες πιστευω ειναι οτι δεν αφηνουν τον άντρα να λειτουργησει οπως θελει αυτος. Παρα τα συνδέουν ολα με ανασφαλειες πχ δεν με φιλησες τωρα μηπως δεν με γουσταρεις κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κάποιες φορές φτιάχνομαι με άλλα πράγματα και οχι με το φιλι στο στομα .... αρκετες φορές έχω φτιαχτει με κάτι αλλο απο προκαταρκτικα εκτος απο το φιλι ... το φιλι επεσε την ωρα της πράξης σαν συνοδευτικο. Αλλα δεν ηταν το πρωτο που με έφτιαξε.

Το κακο που κανουν ορισμένες γυναικες πιστευω ειναι οτι δεν αφηνουν τον άντρα να λειτουργησει οπως θελει αυτος. Παρα τα συνδέουν ολα με ανασφαλειες πχ δεν με φιλησες τωρα μηπως δεν με γουσταρεις κτλπ

πίστεψέ με δεν είσαι ο μόνος, οι περισσότεροι είναι έτσι

άσχετα που ίσως τώρα κάποιοι να μην το παραδέχονται ακόμα και στον ιδιο τους τον εαυτό

Δημοσ.

Μπορείτε να γίνεται πιο συγκεκριμένοι? Διότι το μυαλό μου πάει αλλού

Δημοσ.

σε μεγαλη σχεση το φιλι γινεται απο συνηθεια, αυτοματα, 

οι νουβελες με τα ζευγαρια που μενουν αγαπημενα ακομα και στα βαθεια γεραματα ας πουμε οτι ειναι πολυ (μα παρα πολυ ομως) σπανιο.. μην κοψουμε κανενος τα φτερα..

αλλο τωρα το φασωμα..  και φυσικα αλλο στα 20 αλλο στα 30...  και αυτο παιζει ρολο..

Δημοσ.

Το φιλί δεν ορίζεται μονοσήμαντα. Το ερωτικό το παθιαρικο μπορεί και να είναι ότι πιο σημαντικό- που ειναι κατά την γνώμη μου-. Αν από τη σχέση απουσίαζει το φιλί ειδικά ως έκφραση τρυφερότητας μαζί με χάδια δεν πάει καλά το μαγαζί.

Δημοσ.

Εμενα μου την εσπαγε η πρωην που εβαζε πολυ γλωσσα.. Να μου καθαρισει τα δοντια ηθελε;;

Σιγά ρε συ, τι έκανε η κοπέλα; Να σε γευτεί στο φουλ ήθελε και θα της το βγάλεις και ξινό κιόλας; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...