ppaio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εχω ενα φορουμακι και θελω να προστατευσω τα μελη απο τυχον εμπορικη η αλλη εκμεταλευση των προσωπικων στοιχειων που εχουν στο φορουμ η των αποψεων που εκφραζονται.Δηλαδη δεν θελω να τους φακελωνει καποιος...και να χρησιμοποιει τα στοιχεια τους η τις αποψεις εναντιον τους... Πως μπορω να το επιτυχω αυτο;
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η μόνη αποτελεσματική λύση ειναι να κατεβάσεις το site. sorry
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εχω ενα φορουμακι και θελω να προστατευσω τα μελη απο τυχον εμπορικη η αλλη εκμεταλευση των προσωπικων στοιχειων που εχουν στο φορουμ η των αποψεων που εκφραζονται.Δηλαδη δεν θελω να τους φακελωνει καποιος...και να χρησιμοποιει τα στοιχεια τους η τις αποψεις εναντιον τους... Πως μπορω να το επιτυχω αυτο; Θα πρεπει φιλε μου να διασφαλισεις το copyright , δες εδω: http://creativecommons.org Αν και δεν ειμαι μεσα στα πραγματα, δεν ειμαι σιγουρος οτι και παλι δεν θα το κανουν μερικοι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα