Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και όπως λες θα διαλυθουν αμα βαλω παραπάνω κιλά πάνω στη σανιδα τότε δεν αξίζει :/

Επίσης είναι μικρό και θα χρειαστώ 2-3 κομμάτια.....συνεπώς περισσότερα πόδια για να τα στηρίζω στις γωνίες.

Μαλλον θα παω σε κανα ξυλουργειο....να δω πόσα θα μου πάρει... :(

Όχι ρε συ, τι θα διαλυθούν. Αυτό είναι για 2 μέτρα ύψος με 4 ράφια.

Το βασικό σου πρόβλημα είναι να βρεις ξύλο ίδιο με τα ντουλάπια για πρόσωπο, και χερούλι ίδιο με τα υπόλοιπα στην κουζίνα.

Αν πας σε μαραγκό, μόνο και μόνο για να ασχοληθεί θα θέλει κανένα εικοσάρικο (το οποίο θα στο βάλει στην τιμή βέβαια).

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs!

Ηρθε η ωρα να αγοράσω/φτιάξω ενα νέο γραφείο για το δωμάτιο μου.

Αυτό που έχω ειναι περίπου 8 ετών και μιας και μεγαλώνουμε δεν χωράμε πια εδω.

Δεν έχω δει σε καταστήματα στην πόλη μου αλλα ουτε στο πρακτικερ κάτι μου να μου "κάνει",λόγο του ότι τα καταστήματα αυτά πουλάνε γραφεία για "κανονικούς" ανθρώπους.Σε κάποιο ξυλουργείο δεν έχω πάει να ρωτήσω πόσο κοστίζει να μου φτιάξει ένα στα μέτρα μου.

Ωστόσο έχω δει 2 πράγματα που με ενδιαφέρουν στο ΙΚΕΑ.Το ένα είναι ένα έτοιμο τραπέζι-γραφείο στα 55€+μεταφορικα ( http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/sunduasmoi/trapezi-48111/74847/ ) ενώ το άλλο είναι μια τάβλα ξύλο στο ίδιο ακριβώς μέγεθος αλλα χωρίς ποδαράκια,στα 42€+μεταφορικά. ( http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/grafeia-kai-trapezia/epifaneies-kai-podia-grafeiou/epifaneies-trapeziou/epifaneia-ergasias-41986/43117/)

Έχω πάρει τα μέτρα και μια χαρά χωράει στο δωμάτιο μου και θα είναι ότι πρέπει επειδή θα εχω χώρο και για τα πόδια και για σιρταριερα αλλά και για το κουτάκι μου (Corsair 900D) και φυσικα θα είμαι άνετος.

Αυτό που με "προβληματισε" ομως είναι ότι λέει και στα δυο "Υλικό γεμίσματος: Χαρτί" και "Μέγιστο φορτίο: 50 kg".Το PC από μόνο του είναι 25-30 περίπου κιλά! Και δεν ξέρω άμα θα το αντέξει ή αμα θα έχω προβλήματα... Εσείς τι λέτε? Μήπως γνωρίζεται κανα άλλο κατάστημα με τέτοιου μεγέθους γραφεία? Άμα πάω σε έναν ξυλουργό,πόσο θα κοστίσει περίπου μια ταβλα ξυλο 200cm*75cm με πάχος 3-4cm και μαύρο χρώμα?

Μήπως δεν συμφέρει? 

δεν ξαναπαιρνω γραφειο απο ikea επειδη ειναι πολυ ακριβο γιαυτο που δινει. Πηγαινε σε ενα ξυλουργειο και πες τους τι θες και θα σου δωσουν επιλογες ετσι και δεν θες να το κανεις μονος σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...