Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πρωτα απο ολα δεν ειμαι και πολυ εξοικιομενος με το τεχνικο κομματι των υπολογισων. Εχω ενα λαπτοπ Toshiba Satellite l300, για τα νεα δεδομενα λιγο παλιο αλλα για απλη χρηση πλεον μια χαρα ειναι. Το λαπτοπ μου λειτουργουσε ικανοποιητικα για τα δεδομενα του, ομως το τελευταιο διαστημα αν πχ ημουν απλα στην επιφανεια εργασιας και δεν κουνουσα το ποντικι, τιποτα απολυτως, μετα απο 2-3 λεπτα θα ασπριζε η οθονη (οχι μονο ασπρο χρωμα, διαφορα χρωματα τυχαινε, σε καθε μηκος της οθονης χωρις κυλιδες γραμμες, ενιαιο χρωμα) και υστερα απο αυτο δεν λειτουργουσε τιποτα στο λαπτοπ, κανενα κουμπι δεν μπορουσε να το ξεκολησει, ουτε καν το power button. Αναγκαστικα, οταν επρεπε να λειψω απο το λαπτοπ για λιγο εβαζα να παιζει μουσικη για να μην κολλησει η οθονη. Υστερα ομως απο μερες αυτο το κολλημα το παθαινε πριν καν ανοιξει η επιφανεια εργασιας, κολλαγε η οθονη ακομα και απο το σημειο του "welcome". Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? Τι μπορω να δοκιμασω να κανω απο μονος μου? Οταβ ειπα στην αρχη πως δεν ειμαι πολυ εξοικιομενος εννουσα πιο πολυ με τους ορους, μπορω να ψαξω και να μαθω για οτιδηποτε μπορει να μην ξερω. Βοηθηστε αν μπορειτε, ρωτηστε για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...