Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά δε χρησιμοποιώ VPN.

είχα βάλει μια φορά στο κινητό μου android, όμως αλλά είχα κάποια προβληματάκια.

πχ το gmail μου έστειλε μήνυμα ασφαλείας επειδή είδε ότι μπήκα από περίεργη IP. 

πολύ πιθανόν αν συνέχιζα τη χρήση να είχα κι άλλες τέτοιες περιπτώσης από άλλες εφαρμογές

πχ hotmail, skype...... web banking

εσείς που χρησιμοποιείτε vpn τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις.

βασικά τι φοβάμαι.

μη τυχόν διάφορες εφαρμογές-υπηρεσίες (mail μου) μου βάλουν κανένα λουκέτο και μετά ζητάνε να δώσω κινητό για να ξεκλειδωθούν.

σιγά το πράγμα θα μου πείτε αλλά δε γουστάρω. είμαι περίεργος.

υπάρχει αυτός ο κίνδυνος;

Δημοσ.

το vpn το χρησιμοποιεις για καποιο λογο μπαινε οπου θες χωρις vpn και οποτε το χρειαζεσαι για το συγκεκριμενο λογο βαζε το.

Δεν καταλαβα γιατι να εισαι συνεχεια με vpn και ποιος ο λογος να μπεις πχ gmail με vpn.

Δημοσ.

το VPN το είχα ανοιχτό και απλά με τους διάφορους συγχρονισμούς στο background πχ mail μου "χτύπησε".

δε το χρησιμοποίησα για να μπω στο gmail. απλά έτυχε...

Δημοσ.

προφανως αν το gmail ή καποιος αλλος δει οτι καποιος μπαινει στον λογαριασμο σου απο την Αμερικη και την Γερμανια θα αναρωτηθει, και φυσικα και πρεπει να αναρωτηθει. Οποτε απλα πριν χρησιμοποιησεις το vpn προετοιμαζεις το εδαφος για να μπεις μονο εκει που θες με το vpn και πουθενα αλλου.

Δημοσ.

Χρησημοποιώ εδώ και χρόνια vpn.

Το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο σε desktop-laptop-smartphone. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Για το gmail δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το 2 step verification (αλλάζει το "security profile" σου και δε σε πρήζουν με τις αλλαγές της ip address λόγω vpn).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...