Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, είμαι 23 χρόνων και πριν από λίγο καιρό αποφοίτησα από τη σχολή μου και ετοιμάζομαι για το μεταπτυχιακό μου τον Οκτώβρη. Έτσι σκέφτηκα μήπως μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτό το διάστημα δουλεύοντας σε κάποιο νησί και μαζεύοντας κάποια χρήματα για το μεταπτυχιακό . Επειδή δεν έχω κάποια προϋπηρεσία ως σερβιτόρος, receptionist η κάτι άλλο σχετικό με τουρισμό θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο να βρω κάτι αλλά και τις εμπειρίες σας από εργασία σε νησί σε σχέση με τα χρήματα που βγάζεις και τη ζωή που κάνεις. Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Είναι καλή περίοδος τώρα να ψάξεις. Στείλε βιογραφικά παντού. Ας μην έχεις όλα αυτά που λένε. Αν μπορείς να ψάξεις και επιτόπου ακόμα καλύτερα.

Τα άλλα που ρωτάς είναι σχετικά. Το σίγουρο είναι ότι έχει κάποιο ζόρι, πολλές δουλειές είναι 7ήμερες (μπορεί να δουλέψεις 5 εώς 7 μήνες σερί δηλαδή). Λεφτά βγάζεις αν θες εκτός αν πας και κάνεις πάρτι κάθε μέρα. Είναι σημαντικό αν σου δώσει κάποιος διαμονή ή / και φαγητό και επίσης σημαντικό είναι να πέσεις σε σωστό εργοδότη που να πληρώνει.

Νυχτερινός και γκρουμ δουλεύεις άνετα και χωρίς προϋπηρεσία σε αρκετά ξενοδοχεία. Σερβιτόρος αν το 'χεις λίγο επίσης μπορείς να βρεις. Υπάρχουν και δουλειές σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, μεταφορές κλπ. Ξεκίνα να ψάχνεις όμως.

Δημοσ.

Λίγα λεφτά , πολλές ώρες, καθόλου ρεπό, άθλια διαμονή μαζί με άλλους εργαζομένους.

Αν δεν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνειδητοποιημένος ότι θα τα αντέξεις αυτά ενώ όλοι γύρω θα διασκεδάζουν, ξέχασε το.

Αν νομίζεις ότι θα κάνεις διακοπές δουλεύοντας, θα απογοητευτείς οικτρά και θα τα παρατήσεις μέσα σε 2 εβδομάδες.

Δημοσ.

Λίγα λεφτά , πολλές ώρες, καθόλου ρεπό, άθλια διαμονή μαζί με άλλους εργαζομένους.

Αν δεν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνειδητοποιημένος ότι θα τα αντέξεις αυτά ενώ όλοι γύρω θα διασκεδάζουν, ξέχασε το.

Αν νομίζεις ότι θα κάνεις διακοπές δουλεύοντας, θα απογοητευτείς οικτρά και θα τα παρατήσεις μέσα σε 2 εβδομάδες.

Τα λεφτά και η διαμονή παίζουν. Τα λεφτά σίγουρα δεν είναι όπως παλιότερα αλλά ακόμα και τώρα μπορεί να είναι καλά. Για το συνειδητοποιημένος συμφωνώ 100%. Ακόμα κι αν λες ότι πας έτσι μπορεί να πας και να φύγεις σε δύο βδομάδες :)

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεφτά και η διαμονή παίζουν. Τα λεφτά σίγουρα δεν είναι όπως παλιότερα αλλά ακόμα και τώρα μπορεί να είναι καλά. Για το συνειδητοποιημένος συμφωνώ 100%. Ακόμα κι αν λες ότι πας έτσι μπορεί να πας και να φύγεις σε δύο βδομάδες :)

παραπάνω από τους μισούς σε αυτές τις δουλειές φεύγουν πριν πιάσει high season.

Δημοσ.

παραπάνω από τους μισούς σε αυτές τις δουλειές φεύγουν πριν πιάσει high season.

Γι'αυτό βρίσκεις δουλειά ακόμα και Αύγουστο :P

Είναι ειδική κατάσταση και πρέπει να σου ταιριάξει, για μένα λέω ότι είναι καλά. Το έχω κάνει όμως και ξέρω, για άλλους μπορεί να είναι τραγικά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό στάνταρ; Γιατί ξερω δυο άτομα που δουλεύουν καλοκαιρινή σεζόν στην Κρήτη (12 ωρα non-stop), αλλά το χειμώνα πάνε ταξίδια Ασία και Ν. Αμερική για μήνες με οσα βγάζουν.

Δημοσ.

Ε αν δουλεύεις 5-6 μήνες κάθε μέρα 12ωρα λογικό είναι να μαζεύεις αρκετά λεφτά και να σου μένουν σχεδόν όλα στην άκρη αφού και να θες, δε μπορείς να τα ξοδέψεις

Δημοσ.

Αυτό στάνταρ; Γιατί ξερω δυο άτομα που δουλεύουν καλοκαιρινή σεζόν στην Κρήτη (12 ωρα non-stop), αλλά το χειμώνα πάνε ταξίδια Ασία και Ν. Αμερική για μήνες με οσα βγάζουν.

Ρε συ αν έχεις εμπειρία, πληρώνεσαι γενικά.

Πχ. μπουφέ, bar, έμπειρος σερβιτόρος, μαιτρ κλπ.

Όχι για τις ώρες που δουλεύεις, αλλά πληρώνεσαι.

Ο φίλος λέει δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ σε τέτοια..

Τα παιδιά που λες, σίγουρα δεν έχουν δικά τους μαγαζιά;

Αν δεν έχουν καμιά υποχρέωση, τότε ναι, θα πάνε να τα φάνε σε πουτ...

εεε, συγγνώμη, σε διακοπές σε εξωτικά μέρη.. :X :P

Αν έχουν υποχρεώσεις όμως, δε νομίζω.

Δημοσ.

Όχι απλά γκαρσόνια. Σκλαβιά, ταξίδια, αφραγκία κάπως έτσι τους πάει.

Πολλοί που δουλεύουν σεζόν αυτό κάνουν, ειδικά αν δεν έχουν υποχρεώσεις.

Λεφτά κατά περιπτώσεις μπορεί να είναι πάρα πολύ καλά.

Δημοσ.

Προσωπικά ξέρω μαγαζί με ρούχα στην Σαντορίνη που δίνει 1.200-1.300€ τον μήνα ( Για διαμονή δεν ξέρω αν δίνει).

Εγω θα προτιμούσα κάποια καφετέρια ή beach bar, γιατι θα είχα έξτρα και τα μπουρμπουαρ!!!

Δημοσ.

Σίγουρα δεν αμφιβάλλω, αλλα σκέψου οτι ο μισθός σου στο μαγαζί με τα ρούχα θα είναι στανταρ.

Στην καφετερια/beach bar/club οτιδήποτε μπορεί να βγάλεις απο 1€ έως 50€ (μπορει και παραπανω) την μέρα έξτρα μονο απο τα μπουρμπουαρ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...