defacer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 .... αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε. Δε νομίζω ότι ήταν "σκοπός της". Γενικά θα πρέπει να τα βρεις με το φίλο σου, και να δεχτείς ότι η δικιά του είναι μέρος της ζωής του όπως και συ (και για την ακρίβεια, ανάλογα τη σχέση ίσως πολύ παραπάνω από σένα). Αν θέλεις να παραμείνετε φίλοι θα πρέπει εσύ προσωπικά να βρεις ένα τρόπο να συνυπάρχετε που είναι ΟΚ για σένα. Αν κάπου δε σου φερθούν σωστά, όπως αυτά που περιγράφεις, πας και λες σόρι παιδιά εδώ δε φερθήκατε σωστά, περίμενα το και το και απογοητεύτηκα. Και το σταυρώνεις, μιας και δεν είναι στο χέρι σου το αν κάποιος άλλος είναι παπάρας ή όχι. Το ότι κουτσομπολεύει τα πεθερικά σε άλλους δεν το βρίσκω κακό, πολύ πιθανό να τους αξίζει. Καρφώνεσαι! 9
DDevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. π.χ να διαλυσει μια αντροπαρεα στην παρουσα περιπτωση.ημασταν τρια ατομα παρεα απο το στρατο 15 ετη και βαλε.ο τριτος της παρεας που παντρευτηκε τελευταιος πηρε μια γυναικα απο την χαλκιδα η οποια μολις βλεπει εκκλησια κανει σταυρους μεγαλους σαν το μποϊ της αλλα για βοηθεια στον διπλανο που πειναει ουτε λογος.το λεω για να σας βαλω στο κλιμα.απο την αρχη υποπεσανε στην αντιληψη μου καποια πραγματα οπως οτι μιλαγε σε ατομα τριτα για τα πεθερικα της(τους γονεις του φιλου μου),ωσπου εφτασε και σε μενα.μπροστα σε κοινη παρεα ειπε κατι που με αφορα και ειναι εντελως προσωπικο,κατι το οποιο προφανως της ειχε πει ο φιλος μου.μιλαμε ανοιξε η γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα.ηταν κατι που δεν την αφορουσε διολου!ενιωσα βαθεια προσβεβλημενος .εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε.μεσα μου ομως βραζω!προφανως και η παρεα μας δεν προκειται να ειναι ξανα η ιδια γιατι εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη.αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε. Προδοσία εκ μερους του φιλου σου.Σε κουτσομπολευουν απο πισω και δεν σέβονται τα προσωπικα σου. Εγω δεν θα του ξαναμιλουσα εκτος και αν με επαιρνε εκεινος τηλεφωνο. Οταν σε πάρει πές του οτι αυτο που εκανε ηταν μλκια. Αμα το καταλαβει έχει καλως θα δεις πως θα πάει η συζητηση αν οχι πες του ωραια αμα δεν αλλαξεις συμπεριφορα μη με ξαναπάρεις τηλεφωνο και τελειωνει εκει.Εγω σου εξηγηθηκα ... μην δεχτεις να εμπλακεις μαζι του σε διαφωνιες ουτε να σου εξηγησει , ειπε κατι προσωπικο που του εμπιστευτηκες ... τελειωνει εκει. Ηταν λάθος του και πρεπει να το παραδεχτει. Δεν ειναι τυχαιο που τέτοια περιστατικα έχω πολυ καιρο να ζησω διοτι έχω μαθει να προσέχω και να διαλέγω τις παρέες μου , δεν ξέρω αμα ηταν ετσι ο φιλος σου τοσα χρονια και απλα τον ανεχοσουν ή εγινε ξαφνικα επειδη γνωρισε αυτη. Καλυτερα να έχεις λιγους φιλους και καλούς μπορει να αργησεις λιγο καιρο να τους βρεις αλλα οταν θα τους βρεις θα αξιζει το κοπο. Εμενα οι φιλοι μου ξέρουν πολυ καλα πως αμα κάνουν κάτι τετοιο δεν θα προκειται να τους εμπιστευτω ποτε ξανα κάτι δικο μου. Ο ενας μαλιστα εχει εφεση στο κουτσομπολιο και τον εχω προειδοποιησει πως αμα μάθω οτι ειπωθηκε κάτι προς τα εξω τα πραγματα δεν θα ξαναγινουν ποτε οπως πριν. Καλος ο χαβαλες και η καλη διαθεση αλλα καλο ειναι να εισαι ξηγημενος απο την αρχη ετσι ωστε μολις γινει η στραβη να εισαι σιγουρος οτι δεν εφταιγες εσυ και να ξεκινησουν οι κυρωσεις του Πουτιν. ΥΓ Οσο για αυτην .... εντάξει καταλαβαινεις το ποιον της οταν κράζει σε άσχετα άτομα τους γονεις του αγοριου της. Οτι διαφωνια και αν εχει μεταξυ τους θα την λυσουν οι ιδιοι. Δεν αφορα κανεναν τριτο ολο αυτο. Κατα τα αλλα παει στις εκκλησιες και δειχνει την θεουσα επειδη την νοιαζει η εικονα κατα βαθος οπως λες και εσυ ειναι σκατανθρωπος που του αρεσει να ανακατευει κοσμο (για αυτο πέταξε και δικα σου προσωπικα μπροστα σε τοσο κοσμο) για να σε εκθεσει και να σε ανακατεψει. Μη δινεις συγχωροχαρτια οταν εχεις δικιο. Εις βαρος σου θα αποβει. ΥΓ2 Αμα δεν θές να ξαναζησεις κάτι τετοιο και σε πληγωσε δεν έχεις να συγχωρεσεις τιποτα .... αστον ενα καιρο σε αποσταση να καταλαβει την μαλακια του και αμα ειναι προθυμος να ζητησει συγγνωμη τοτε θα ξαναδεχτεις να μιλησετε. Αμα νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος οκ μη κανεις τιποτα κατσε και δέξου τα παντα αλλα οταν μετά σου κάνει ο κοσμος τέτοια μην πληγώνεσαι. Εσυ δεν εκανες τιποτα για να τα αποτρεψεις. Η λογικη λεει οτι οταν σε πειραξε κατι δεν θελεις να το ξαναζησεις επομενως θα πρεπει και στον αλλο να δωσεις να το καταλαβει για να ξερει οτι αμα θέλει να σε έχει στη ζωη του δεν θα το ξανακανει. 1
kfyros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε είστε χειρότεροι απ τις γυναίκες, έλεος. Ο άλλος την παντρεύτηκε , είναι η οικογένεια του, θα κάνει τα παιδιά του κλπ., θα ζήσει ολη του τη ζωή μαζί της,της τα χει ξεράσει όλα χαρτί και καλαμάρι.Τι περίμενες;Τι είσαι , γκόμενα;Αν η άλλη είναι γίδα και σε έκανε ρόμπα μπροστά σε κόσμο λέγοντας κάτι προσβλητικό, απάντησε της όπως πρέπει εκείνη την ώρα. 3
DDevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε είστε χειρότεροι απ τις γυναίκες, έλεος. Ο άλλος την παντρεύτηκε , είναι η οικογένεια του, θα κάνει τα παιδιά του κλπ., θα ζήσει ολη του τη ζωή μαζί της, της τα χει ξεράσει όλα χαρτί και καλαμάρι. Τι περίμενες; Τι είσαι , γκόμενα; Αν η άλλη είναι γίδα και σε έκανε ρόμπα μπροστά σε κόσμο λέγοντας κάτι προσβλητικό, απάντησε της όπως πρέπει εκείνη την ώρα. Και τι με ενδιαφερει εμενα? καλους απογονους. Το μυστικο για ποιο λογο της το ξέρασε? πηρε την αδεια μου? Το τι ειναι ο καθενας και απο τι πειραζεται ειναι για τον εαυτο του εφοσον δεν σε ενοχλει ειναι ακυρο να το σχολιάζεις. Εσυ δηλαδη δεν εχεις σημεια που σπάζεσαι? αμα ειναι ετσι μολις σπαστεις θα έρθω και εγω να πω "ελα ρε φιλε σαν γκομενα κανεις? ελεος απο αυτο πειραχτηκες?" καλό. Δεν θα απαντησω σε αυτην .... αυτος που το ξερασε ευθυνεται. Αυτη δεν την ηξερα στον αλλον τα εμπιστευτηκα. Ωραιοι που ειστε μερικοι πάντως θα μας καθορισετε και απο ποια πραγματα θα πρέπει να ενοχλουμαστε.
Bspus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε είστε χειρότεροι απ τις γυναίκες, έλεος. Ο άλλος την παντρεύτηκε , είναι η οικογένεια του, θα κάνει τα παιδιά του κλπ., θα ζήσει ολη του τη ζωή μαζί της, της τα χει ξεράσει όλα χαρτί και καλαμάρι. Τι περίμενες; Τι είσαι , γκόμενα; Αν η άλλη είναι γίδα και σε έκανε ρόμπα μπροστά σε κόσμο λέγοντας κάτι προσβλητικό, απάντησε της όπως πρέπει εκείνη την ώρα. Δηλαδη θεωρεις δεδομενο οτι επειδη καποιοι ειναι παντρεμενοι πρεπει αυτοματως ο,τι ξερει ο ενας να ξερει και ο αλλος? Δε μιλαμε για πραγματα εσωτερικα δικα τους αλλα προσωπικες πληροφοριες για τριτο ατομο. Βεβαια αν δεν μας πει ο maggle ποια ηταν αυτη η πληροφορια και κατα ποσο ηταν εμπιστευτικη ή αν ηταν αυτονοητο οτι ειναι κατι που δεν λεγεται παρα εξω, συμπερασμα δεν μπορουμε να βγαλουμε. Σιγουρα να το πει αυτη ηταν χοντρο, αλλα το κατα ποσο ηταν και οτι το μοιραστηκε ο φιλος με τη γυναικα του δεν εχουμε αρκετες πληροφοριες να το συμπερανουμε. 2
DDevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη θεωρεις δεδομενο οτι επειδη καποιοι ειναι παντρεμενοι πρεπει αυτοματως ο,τι ξερει ο ενας να ξερει και ο αλλος? Δε μιλαμε για πραγματα εσωτερικα δικα τους αλλα προσωπικες πληροφοριες για τριτο ατομο. Βεβαια αν δεν μας πει ο maggle ποια ηταν αυτη η πληροφορια και κατα ποσο ηταν εμπιστευτικη ή αν ηταν αυτονοητο οτι ειναι κατι που δεν λεγεται παρα εξω, συμπερασμα δεν μπορουμε να βγαλουμε. Σιγουρα να το πει αυτη ηταν χοντρο, αλλα το κατα ποσο ηταν και οτι το μοιραστηκε ο φιλος με τη γυναικα του δεν εχουμε αρκετες πληροφοριες να το συμπερανουμε. Θεωρει δεδομενο οτι θα πρέπει να ξηγιεται έτσι και μετα να γράφει σε μενα οτι παριστάνω τον μαγκακο και οτι έχω μλκισμενο attitude χωρις να με ξέρει. Τέτοιος ειναι. Νομιζει οτι το ξέχασα που με ειχε βρισει τις προαλλες εδω μεσα. Ξηγημένος τυπος.
fotaras13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. .... Δε βρισκω κατι περιεργο σε ολα αυτα. Μια γυναικα μπορει να καταφερει πολλα, οι φιλιες ειναι το λιγοτερο που μπορει να διαλυσει. Αργα η γρηγορα θα φανει και γι αυτη ο σκαρτος χαρακτηρας της. Τωρα το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα. 1
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Απο την μια δεν έπρεπε αυτή να ανακατευτεί σε προσωπικό θέμα του TS. Απο την άλλη ο φίλος του δεν έπρεπε να της πει για τα προσωπικά του TS. Προσωπικά θεωρώ ο μεγαλύτερος φταίχτης είναι ο φίλος του TS. Τωρα αυτο με τα πεθερικά δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται οπότε δεν εχω άποψη. 1
maggle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς αυτό που περίμενα ήταν ένα σκουντηγμα από πλευράς του φίλου στη σύζυγο. Όμως δεν έκανε το παραμικρό. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το τι ήταν αυτό που ξερασε η κυρία πάρα μόνον ότι ήταν κάτι πολύ πολύ προσωπικό από αυτά που λένε δύο κολλητοί μεταξύ τους. Δεν γουστάρω να κρίνω τους άλλους και γι αυτό ξενερωνω όταν οι άλλοι με κρίνουν. Και ειδικά όταν έχεις φερθει με έναν Α τρόπο και μιλάνε πίσω από την πλάτη σου. Τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι συνεχώς αυτό που έγινε γιατί θεωρώ πως είναι τρομερά άδικο. Δεν περίμενα πως θα το συζητάω εδώ μέσα αλλά πιστεύω πως μόνο μερικοί εντελώς άγνωστοι θα μπορούσαν να μου πουν μια σωστή γνώμη... 1
defacer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Απο την άλλη ο φίλος του δεν έπρεπε να της πει για τα προσωπικά του TS. Υπάρχει μια φάση που τα προβλήματα του φίλου σου είναι και δικά σου προβλήματα. Και τα δικά σου προβλήματα τα συζητάς με τους δικούς σου ανθρώπους. Και η γυναίκα σου (πιθανόν μπορεί να) είναι ο #1 δικός σου άνθρωπος. Οπότε τα συζητάς μαζί της. Βέβαια οι περισσότεροι στο forum υποθέτω ότι λόγω ηλικίας αν μη τι άλλο δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. 3
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Με τον φίλο σου τα είπατε? Ρωτα τον γιατί σε μαρτύρησε Υπάρχει μια φάση που τα προβλήματα του φίλου σου είναι και δικά σου προβλήματα. Και τα δικά σου προβλήματα τα συζητάς με τους δικούς σου ανθρώπους. Και η γυναίκα σου (πιθανόν μπορεί να) είναι ο #1 δικός σου άνθρωπος. Οπότε τα συζητάς μαζί της. Βέβαια οι περισσότεροι στο forum υποθέτω ότι λόγω ηλικίας αν μη τι άλλο δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. Όχι απαραίτητα. Αν μου είχε εμπιστευτεί κάτι κάποιος κολλητός δεν θα το έλεγα πουθενά. Γενικά κάποια πράγματα μένουν μόνο μεταξύ κολλητών. Διότι μπλέκεται η φιλία με την συζυγική σχέση κάτι φορές. Καλό είναι να μην είναι όλα τα πράγματα γνωστά μεταξύ του ζευγαριού και των φίλων τους. 1
kfyros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θεωρει δεδομενο οτι θα πρέπει να ξηγιεται έτσι και μετα να γράφει σε μενα οτι παριστάνω τον μαγκακο και οτι έχω μλκισμενο attitude χωρις να με ξέρει. Τέτοιος ειναι. Νομιζει οτι το ξέχασα που με ειχε βρισει τις προαλλες εδω μεσα. Ξηγημένος τυπος. χαχαχαχα, κι εσύ τέκνον Βρούτε; === Δηλαδη θεωρεις δεδομενο οτι επειδη καποιοι ειναι παντρεμενοι πρεπει αυτοματως ο,τι ξερει ο ενας να ξερει και ο αλλος? Δε μιλαμε για πραγματα εσωτερικα δικα τους αλλα προσωπικες πληροφοριες για τριτο ατομο. Βεβαια αν δεν μας πει ο maggle ποια ηταν αυτη η πληροφορια και κατα ποσο ηταν εμπιστευτικη ή αν ηταν αυτονοητο οτι ειναι κατι που δεν λεγεται παρα εξω, συμπερασμα δεν μπορουμε να βγαλουμε. Σιγουρα να το πει αυτη ηταν χοντρο, αλλα το κατα ποσο ηταν και οτι το μοιραστηκε ο φιλος με τη γυναικα του δεν εχουμε αρκετες πληροφοριες να το συμπερανουμε. Ναι, το θεωρώ δεδομένο. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Γενικά ως έλληνες λέμε πολλά, πόσο μάλλον στο έτερον ήμισυ. Τώρα αν θέλει κάποιος να τσαμπουκαλευτεί με το φίλο του από το στρατό ή με τη γυναίκα του φίλου του, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Ο φίλος θα ξεκόψει, ή στην καλύτερη , δεν θα βγαίνουν με τις γυναίκες τους. Το "είστε χειρότεροι από τις γυναίκες" πήγαινε στα 40 σχόλια με ανάλυση του τι είναι η φιλία και οι γυναίκες , και λοιπά συναισθηματικά κλπ. κλπ. Θεωρει δεδομενο οτι θα πρέπει να ξηγιεται έτσι και μετα να γράφει σε μενα οτι παριστάνω τον μαγκακο και οτι έχω μλκισμενο attitude χωρις να με ξέρει. Τέτοιος ειναι. Νομιζει οτι το ξέχασα που με ειχε βρισει τις προαλλες εδω μεσα. Ξηγημένος τυπος. By the way, αυτό είναι ο ορισμός του "σαν γκόμενα". Σιγά μη σε είχα δείρει κιόλας ρε man. Κούλαρε με τις υπερβολές. 1
defacer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Όχι απαραίτητα. Αν μου είχε εμπιστευτεί κάτι κάποιος κολλητός δεν θα το έλεγα πουθενά. Γενικά κάποια πράγματα μένουν μόνο μεταξύ κολλητών. Διότι μπλέκεται η φιλία με την συζυγική σχέση κάτι φορές. Καλό είναι να μην είναι όλα τα πράγματα γνωστά μεταξύ του ζευγαριού και των φίλων τους. Είσαι παντρεμένος; Αν όχι, παντρέψου κι έλα να το συζητήσουμε μετά. Η φιλία εννοείται ότι μπλέκεται με τη συζυγική (και όχι μόνο) σχέση. Μερικές φορές με τρόπους που δε μπορείς να φανταστείς μέχρι να σου τύχουν. Συμφωνώ ότι κάποια πράγματα δεν τα λες πουθενά (η πιο ώριμη version του "μόνο μεταξύ κολλητών") αλλά αυτό είναι κάτι που προκύπτει κατα περίπτωση, κι εδώ δεν ξέρουμε. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. π.χ να διαλυσει μια αντροπαρεα στην παρουσα περιπτωση.ημασταν τρια ατομα παρεα απο το στρατο 15 ετη και βαλε.ο τριτος της παρεας που παντρευτηκε τελευταιος πηρε μια γυναικα απο την χαλκιδα η οποια μολις βλεπει εκκλησια κανει σταυρους μεγαλους σαν το μποϊ της αλλα για βοηθεια στον διπλανο που πειναει ουτε λογος.το λεω για να σας βαλω στο κλιμα.απο την αρχη υποπεσανε στην αντιληψη μου καποια πραγματα οπως οτι μιλαγε σε ατομα τριτα για τα πεθερικα της(τους γονεις του φιλου μου),ωσπου εφτασε και σε μενα.μπροστα σε κοινη παρεα ειπε κατι που με αφορα και ειναι εντελως προσωπικο,κατι το οποιο προφανως της ειχε πει ο φιλος μου.μιλαμε ανοιξε η γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα.ηταν κατι που δεν την αφορουσε διολου!ενιωσα βαθεια προσβεβλημενος .εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε.μεσα μου ομως βραζω!προφανως και η παρεα μας δεν προκειται να ειναι ξανα η ιδια γιατι εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη.αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε. Ο τίτλος του thread καθώς και ο πρόλογος με τον επίλογο είναι παντελώς άσχετα με το κυρίως θέμα του post. Για το κυρίως θέμα, με το που το διάβασα μια φορά στα γρήγορα, δεν το ξαναδιαβάζω. Από φεμινιστικά τσιτάτα στις εκκλησίες και τους σταυρούς και από εκεί σε παρέες φίλους και κουτσομπολιά επαρχίας. 1
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είσαι παντρεμένος; Αν όχι, παντρέψου κι έλα να το συζητήσουμε μετά. Η φιλία εννοείται ότι μπλέκεται με τη συζυγική (και όχι μόνο) σχέση. Μερικές φορές με τρόπους που δε μπορείς να φανταστείς μέχρι να σου τύχουν. Συμφωνώ ότι κάποια πράγματα δεν τα λες πουθενά (η πιο ώριμη version του "μόνο μεταξύ κολλητών") αλλά αυτό είναι κάτι που προκύπτει κατα περίπτωση, κι εδώ δεν ξέρουμε. Το οτι μπορεί να φέρεσαι εσυ ετσι στην συζυγική σου ζωή δεν σημαίνει ότι όλα τα ζευγάρια φέρονται το ίδιο. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη φόρμουλα. Η φιλία καλο ειναι να μην εμπλέκεται (αρνητικά) με τον γάμο σου. Στο χέρι του καθενός είναι να το καταφέρει αυτο. Στην περίπτωση του TS δεν έχουμε πολλά info. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις