DDevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το οτι μπορεί να φέρεσαι εσυ ετσι στην συζυγική σου ζωή δεν σημαίνει ότι όλα τα ζευγάρια φέρονται το ίδιο. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη φόρμουλα. Η φιλία καλο ειναι να μην εμπλέκεται (αρνητικά) με τον γάμο σου. Στο χέρι του καθενός είναι να το καταφέρει αυτο. Στην περίπτωση του TS δεν έχουμε πολλά info. Ο τύπος πηγε και τα ξέρασε τοσο προσωπικά δεδομένα στην γυναικα του η οποια θα ήξερε οτι ειναι κουτσομπολα και μπορει να γινει αδιάκριτη. Και? καθομαστε και το συζητάμε ακομα. By the way, αυτό είναι ο ορισμός του "σαν γκόμενα". Σιγά μη σε είχα δείρει κιόλας ρε man. Κούλαρε με τις υπερβολές. "Σαν γκομενα" ξηγηθηκε αυτος που δικαιολογεις. Πηγε και ξέρασε τελειως προσωπικά πραγματα που συζητάνε δυο άντρες μεταξύ τους εγω αμα ημουν στη θέση του και ήξερα οτι ο φιλος μου πειραχτηκε θα ζητουσα συγγνωμη εκ μερους και εμενα και της αδιακριτης γυναικας μου. Το θεωρω τελειως κουφο να το συζητάμε και να το δικαιολογουμε απλα ισως κάποιοι δεν έχουν μαθει οταν φταινε να ζητάνε συγγνωμη. Κακο αυτο φιλε. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από DDevil 1
defacer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το οτι μπορεί να φέρεσαι εσυ ετσι στην συζυγική σου ζωή δεν σημαίνει ότι όλα τα ζευγάρια φέρονται το ίδιο. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη φόρμουλα. Η φιλία καλο ειναι να μην εμπλέκεται (αρνητικά) με τον γάμο σου. Στο χέρι του καθενός είναι να το καταφέρει αυτο. Στην περίπτωση του TS δεν έχουμε πολλά info. Η φιλία και ο γάμος σου μπλέκονται αν όχι με μαθηματική βεβαιότητα, τουλάχιστον σίγουρα όταν η γυναίκα σου και ο φίλος σου γνωρίζονται, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Κατά τα άλλα πραγματικά νομίζω ότι δε μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ (λογικό) και γι' αυτό καταλήγεις στο "μπορεί αυτό να κάνεις εσύ".
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Η φιλία και ο γάμος σου μπλέκονται αν όχι με μαθηματική βεβαιότητα, τουλάχιστον σίγουρα όταν η γυναίκα σου και ο φίλος σου γνωρίζονται, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Κατά τα άλλα πραγματικά νομίζω ότι δε μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ (λογικό) και γι' αυτό καταλήγεις στο "μπορεί αυτό να κάνεις εσύ". Το να εμπλέκονται αρνητικά μιλάω. Αν το χειριστείς σωστά δεν θα γίνει απαραίτητα. Επιπλέον, τώρα αν εσύ λες στην γυναίκα σου τα πάντα με χαρτί και καλαμάρι, ειδικά προσωπικά των φίλων σου,not my prob. Φιλικά πάντα.
DDevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το να εμπλέκονται αρνητικά μιλάω. Αν το χειριστείς σωστά δεν θα γίνει απαραίτητα. Επιπλέον, τώρα αν εσύ λες στην γυναίκα σου τα πάντα με χαρτί και καλαμάρι, ειδικά προσωπικά των φίλων σου,not my prob. Φιλικά πάντα. Μπορουμε να το κανουμε ακομα πιο κατανοητο μην ανησυχεις. Ειναι απλο , πάς βολτα σε ενα στριπομαγαζο μαζι με εναν φιλο που έχει κοπελα αν εσενα σου "ξεφευγε" μπροστα της και μπροστα και σε αλλους φιλους και φιλες της .... θα του άρεσε? θα το δικαιολογουσε οτι δεν το εκανες επιτηδες? φανταζομαι οχι γιατι θα τον ενοχλουσε και θα του εκανε ζημια για τον ιδιο λογο μπορει εσυ να μη θες να μαθευτει κατι επειδη πχ στην παρέα μπορει να υπηρχε μια τυπισσα στην οποια δεν θα ηθελες να μαθευτει κατι. Τι θελω να πω? αυτα ειναι αμοιβαια και οσοι ειναι πραγματικα ώριμοι και οχι στα λογια αντιλαμβάνονται οτι κάποια μυστικα ακριβως ειναι μυστικα διοτι τα λεμε σε εμπιστα άτομα διαφορετικα δεν έχει νοημα. "Ένα με συγχωρεις φέρθηκα ανωριμα νομιζα οτι δεν θα το ελεγε πουθενα" δεν θα ηταν κακη εξηγηση απλα κάποιοι έχουν εγωισμο και παριστάνουν τους καποιους ακομα και οταν έχουν άδικο.Το βλεπεις παντου μπροστα σου ακομα και στα πολιτικα συνεχιζουν να κοροιδευουν ενω ξέρουν και ξέρουμε πως ειπαν ψέμματα. Πες μια γμημενη συγγνωμη προσπαθησε να ξαναφτιαξεις αυτα που χάλασες αμα φτιάχνονται με το καιρο και θα τελειωσουν ολα μη πας να δικαιολoγηθεις και να βγεις απο πανω οταν βλεπεις οτι με τις πράξεις σου δημιουργησες προβληματα γιατι τον τρελαινεις τον άλλον. 1
kfyros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ο τύπος πηγε και τα ξέρασε τοσο προσωπικά δεδομένα στην γυναικα του η οποια θα ήξερε οτι ειναι κουτσομπολα και μπορει να γινει αδιάκριτη. Και? καθομαστε και το συζητάμε ακομα. "Σαν γκομενα" ξηγηθηκε αυτος που δικαιολογεις. Πηγε και ξέρασε τελειως προσωπικά πραγματα που συζητάνε δυο άντρες μεταξύ τους εγω αμα ημουν στη θέση του και ήξερα οτι ο φιλος μου πειραχτηκε θα ζητουσα συγγνωμη εκ μερους και εμενα και της αδιακριτης γυναικας μου. Το θεωρω τελειως κουφο να το συζητάμε και να το δικαιολογουμε απλα ισως κάποιοι δεν έχουν μαθει οταν φταινε να ζητάνε συγγνωμη. Κακο αυτο φιλε. Ρε συ , δεν δικαιολογώ κανέναν. Αν η γίδα είπε κάτι χοντρά προσβλητικό δημόσια, είναι δική της ευθύνη. Εγώ , θα της απαντούσα εκείνη την ώρα (όπως το έχω κάνει). Φυσικά , αυτό θα οδηγήσει σε απομάκρυνση. Και θα ξεκόψεις με τον κολλητό σου, ή στην καλύτερη, δεν θα ξαναβρεθείτε ως ζευγάρια. Όπως και να χει, μυστικό που το ξέρουν δύο δεν είναι μυστικό. Αυτά που έχεις μοιραστεί με άλλους, δεν πρέπει να τα θεωρείς προσωπικά δεδομένα, ούτε έχετε υπογράψει κανένα NDA. Το να τα έχει συζητήσει με τη γυναίκα του είναι το φυσιολογικό. Ακόμα και χωρίς λόγο στα πλαίσια κάποιας σαχλαμαροκουβέντας. Η οικογένεια είναι ο υπέρτατος δεσμός. Το να πει τη μαλακία της αυτή, είναι δείγμα γραφής του πόσο μυαλό (δεν) κουβαλάει, αλλά αυτό είναι πρόβλημα του φίλου και όχι δικό μου. Αυτά τα έμαθα με τα χρόνια. Όταν κάποιος μου λέει "να σου πω κάτι αλλά να μη μαθευτεί", του λέω κατευθείαν "να μη μου το πεις τότε" και αλλάζουμε κουβέντα. Αν μου το πει , το πρόβλημα είναι δικό του , όχι δικό μου.
defacer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το να εμπλέκονται αρνητικά μιλάω. Αν το χειριστείς σωστά δεν θα γίνει απαραίτητα. Επιπλέον, τώρα αν εσύ λες στην γυναίκα σου τα πάντα με χαρτί και καλαμάρι, ειδικά προσωπικά των φίλων σου,not my prob. Φιλικά πάντα. Το αν εμπλέκονται θετικά ή αρνητικά (ο,τι κι αν εννοείς εδώ) δεν είναι στο χέρι σου. Ούτε καν το αν εμπλέκονται δεν είναι στο χέρι σου. Μεταξύ ώριμων ενηλίκων αν ο Α θέλει να κάνει παρέα με τον Β και το αντίστροφο εμάς δε μας πέφτει λόγος, άσχετα ποιός είναι ο Α και ποιός ο Β. Την τελευταία σου υπόθεση και πάλι την αποδίδω στο ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω.
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το αν εμπλέκονται θετικά ή αρνητικά δεν είναι στο χέρι σου. Ούτε καν το αν εμπλέκονται δεν είναι στο χέρι σου. Μεταξύ ώριμων ενηλίκων αν ο Α θέλει να κάνει παρέα με τον Β και το αντίστροφο εμάς δε μας πέφτει λόγος, άσχετα ποιός είναι ο Α και ποιός ο Β. Την τελευταία σου υπόθεση και πάλι την αποδίδω στο ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε
ScorpioX777 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα έμαθα με τα χρόνια. Όταν κάποιος μου λέει "να σου πω κάτι αλλά να μη μαθευτεί", του λέω κατευθείαν "να μη μου το πεις τότε" και αλλάζουμε κουβέντα. Αν μου το πει , το πρόβλημα είναι δικό του , όχι δικό μου. Εγω τον αφηνω να μου το πει για να το πω στη γυναικα μου, να σπαει λιγο η μονοτονια. 1
DDevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ , δεν δικαιολογώ κανέναν. Αν η γίδα είπε κάτι χοντρά προσβλητικό δημόσια, είναι δική της ευθύνη. Εγώ , θα της απαντούσα εκείνη την ώρα (όπως το έχω κάνει). Φυσικά , αυτό θα οδηγήσει σε απομάκρυνση. Και θα ξεκόψεις με τον κολλητό σου, ή στην καλύτερη, δεν θα ξαναβρεθείτε ως ζευγάρια. Όπως και να χει, μυστικό που το ξέρουν δύο δεν είναι μυστικό. Αυτά που έχεις μοιραστεί με άλλους, δεν πρέπει να τα θεωρείς προσωπικά δεδομένα, ούτε έχετε υπογράψει κανένα NDA. Το να τα έχει συζητήσει με τη γυναίκα του είναι το φυσιολογικό. Ακόμα και χωρίς λόγο στα πλαίσια κάποιας σαχλαμαροκουβέντας. Η οικογένεια είναι ο υπέρτατος δεσμός. Το να πει τη μαλακία της αυτή, είναι δείγμα γραφής του πόσο μυαλό (δεν) κουβαλάει, αλλά αυτό είναι πρόβλημα του φίλου και όχι δικό μου. Αυτά τα έμαθα με τα χρόνια. Όταν κάποιος μου λέει "να σου πω κάτι αλλά να μη μαθευτεί", του λέω κατευθείαν "να μη μου το πεις τότε" και αλλάζουμε κουβέντα. Αν μου το πει , το πρόβλημα είναι δικό του , όχι δικό μου. Μου κανει εντυπωση παντως που εκεινο που συζητησε ηταν πχ κάποιο δικο σου προσωπικο και δεν συζητησε ας πουμε δικιές του μλκιες. Γιατι ειναι σιγουρο πως εκεινα που θα τον καιγανε στο παρελθον δεν θα της τα ειπε!
doubtful Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς αυτό που περίμενα ήταν ένα σκουντηγμα από πλευράς του φίλου στη σύζυγο. Όμως δεν έκανε το παραμικρό. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το τι ήταν αυτό που ξερασε η κυρία πάρα μόνον ότι ήταν κάτι πολύ πολύ προσωπικό από αυτά που λένε δύο κολλητοί μεταξύ τους. Δεν γουστάρω να κρίνω τους άλλους και γι αυτό ξενερωνω όταν οι άλλοι με κρίνουν. Και ειδικά όταν έχεις φερθει με έναν Α τρόπο και μιλάνε πίσω από την πλάτη σου. Τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι συνεχώς αυτό που έγινε γιατί θεωρώ πως είναι τρομερά άδικο. Δεν περίμενα πως θα το συζητάω εδώ μέσα αλλά πιστεύω πως μόνο μερικοί εντελώς άγνωστοι θα μπορούσαν να μου πουν μια σωστή γνώμη... Ο "φιλος" σου πρεπει να ειναι καλο μουλαρι. Ειναι και ο λογος για τον οποιον ειναι με μια τετοια. Πρεπει να τη φοβατε. χαχα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για να της έχει πει κάτι τόσο σημαντικό για εσένα τότε πιθανότατα της έχει πεί και άλλα πολλά. Φίλοι φίλοι σου γ@@ώ το καριοφίλι.
doubtful Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. π.χ να διαλυσει μια αντροπαρεα στην παρουσα περιπτωση.ημασταν τρια ατομα παρεα απο το στρατο 15 ετη και βαλε.ο τριτος της παρεας που παντρευτηκε τελευταιος πηρε μια γυναικα απο την χαλκιδα η οποια μολις βλεπει εκκλησια κανει σταυρους μεγαλους σαν το μποϊ της αλλα για βοηθεια στον διπλανο που πειναει ουτε λογος.το λεω για να σας βαλω στο κλιμα.απο την αρχη υποπεσανε στην αντιληψη μου καποια πραγματα οπως οτι μιλαγε σε ατομα τριτα για τα πεθερικα της(τους γονεις του φιλου μου),ωσπου εφτασε και σε μενα.μπροστα σε κοινη παρεα ειπε κατι που με αφορα και ειναι εντελως προσωπικο,κατι το οποιο προφανως της ειχε πει ο φιλος μου.μιλαμε ανοιξε η γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα.ηταν κατι που δεν την αφορουσε διολου!ενιωσα βαθεια προσβεβλημενος .εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε.μεσα μου ομως βραζω!προφανως και η παρεα μας δεν προκειται να ειναι ξανα η ιδια γιατι εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη.αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε. Εγω παντα λεω οτι αν υπηρχει διαβολος σιγουρα ειναι θυληκο. Οσο ομορφες ειναι αλλο τοσο επικινδυνες μπορει να γινουν. Οι γυναικες μπορουν να βγαλουν πολυ κακια, ειναι λιγοτερο συναισθηματικες σε συγκριση με τους αντρες, ειναι πιο αδιάφορες και ψυχρες, παιζουν καλο θεατρο και τους ειναι πιο ευκολο να πουν ψεματα. Αυτοι ειναι και οι λογοι ομως για τους οποιους μπορουν να επιβιωσουν καλυτερα απο τους αντρες. Γενικα εχουν υψηλοτερο ενστικο επιβιωσης. Ο δυτικος κοσμος εχει δοσει πολυ αξια στις γυναικες. Οι περισσοτεροι αντρες ζουνε μονο για αυτες! Μολις ερθει μια γυναικα σε παρεα φιλων να δεις πως αλλαζουν οι συμπεριφορες! Λες και ολα αυτα τα χρονια τις φιλίας να μην σημαιναν τιποτα! Και οντος τα χρονια δεν σημαινουν τιποτα. Να κανεις λοιπον φιλους, ανθωρπους οι οποιοι ειναι αληθινοι. Εκει εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να απαγοητευτεις (αν βρεις ). Εκανες μλκια που δεν αντεδρασες εκεινη τη στιγμη, και τωρα βραζεις μεσα σου...... Εγω θα προτεινα να πεις το παραπανο σου στον φιλο σου και οτι γινει. 2
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ο Θεός έπλασε τον άνδρα και ο Διάβολος την γυναίκα.
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε. αλλος ''ταφος'' Ειναι απο τις φορες που ολοι το λενε εμπιστευτικα σε καποιον και το μαθαινει αλυσιδωτα ολη η πολη ? 1
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβαίνω ότι εφόσον έχεις σχέση σοβαρή συζητάς κάποια πράγματα με την γυναίκα σου από εκεί και πέρα Όμως το να μην μπορω να εμπιστευτω κάτι στην γυναίκα μου χωρίς να το ξεφουρνιζει είναι σοβαρό πρόβλημα (εμπιστοσύνη ,συνεννόηση κτλ) Από εμένα πάντως σίγουρα θα άκουγε πολλά καντήλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις