panos_6 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Πριν περίπου στην μπάλα σε ένα άσχημο γυρισμα χτυπησα το γόνατο μου(μου γύρισε βασικά) και άκουσα ένα διπλό Κρακ. Για τις επενες μέρες δε μπορούσα να περπατησω. Με τον καιρό πέρναγε αλλά ο πόνος έμενε βαθειά μέσα στο γόνατο και με ενοχλούσε όταν κατέβαινα πεζούλια ή οτιδήποτε με μεγάλο ύψος ή σε καμία περίεργη κίνηση. Γενικά δε κουτσενω αλλά νιώθω όλα αυτά. Έτσι πήγα στο γιατρό πριν μια βδομάδα και μου έγραψε μαγνητική. Τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα αλλά επειδή είμαι εκτός Αθήνας και θα κάνω 2 βδομάδες να παω για να ξανά παω στον γιατρό να τα δει μου έστειλε ο πατέρας μους φωτογραφία το συμπερασμα που βγήκε από εκεί που έκανα τη μαγνητική. Σας βάζω εδώ την φωτο να δείτε μήπως καταλαβαιτε τι λέει γιατί εγώ δε μπορώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από panos_6
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου αυτές τις γνωματεύσεις τις δείχνουμε σε γιατρό δεν τις ανεβάζουμε δημόσια στα φόρουμ! Εγώ σου λέω λοιπόν πως είσαι τυχερός, φτηνά την γλυτωσες δεν έχεις τίποτα, θα με κάνεις ακούσεις '? Είμαι ο MauMaus από το insomnia.. 2
panos_6 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου αυτές τις γνωματεύσεις τις δείχνουμε σε γιατρό δεν τις ανεβάζουμε δημόσια στα φόρουμ! Εγώ σου λέω λοιπόν πως είσαι τυχερός, φτηνά την γλυτωσες δεν έχεις τίποτα, θα με κάνεις ακούσεις '? Είμαι ο MauMaus από το insomnia.. Θα παω σε γιατρό θα πω και στον πατέρα μου να τα στείλει με κούριερ εδώ π είμαι αλλά φοβάμαι μην χαθούν στον δρόμο. Γτ πρέπει να στείλει και βιβλιάριο. Εδώ το ανέβασα για γνώμες για άτομα που έχουν μια παραπανω ιδέα για αυτά.
Iris_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος από εδώ είναι να μην το καταπονείς μέχρι να σου πει ο γιατρός σου τι θεραπεία πρέπει να ακολουθήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τουλάχιστον επρεπε να αφαιρέσεις τις υπογραφές 2
4saken Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εμμεσως πλυν σαφως ο Στεφος μιλαει για γαγγραινα...
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ιατρική γνωμάτευση εδω ευτυχώς δεν κάνουμε. Δεν παίζουμε με την υγεία. Είχα τραυματιστεί και εγω στην μπάλα στον καρπό μέχρι που την σταμάτησα. Μόνο γιατρός.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σε λίγο θα σκάσουν οι γιατροί που υπέγραψαν και θα πέσουν μηνύσεις.
Iris_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έφυγαν οι υπογραφές με φαγατε!!Λέγεται κοινή λογική...
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να πάρεις και από δεύτερο γιατρό γνώμη. Δεν χάνεις κάτι. Just to be sure. Εκτός αν έχεις δικό σου γιατρό που τον εμπιστεύεσαι πολύ
panos_6 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να πάρεις και από δεύτερο γιατρό γνώμη. Δεν χάνεις κάτι. Just to be sure. Εκτός αν έχεις δικό σου γιατρό που τον εμπιστεύεσαι πολύ Ναι θα παω Πάτρα σε έναν που είμαι τώρα και όταν γυρίσω σε 2 βδομάδες θα οαω και σε αυτόν που οηγα στην αρχή. Αυτό το baker με προβληματίζει αρκετά.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι θα παω Πάτρα σε έναν που είμαι τώρα και όταν γυρίσω σε 2 βδομάδες θα οαω και σε αυτόν που οηγα στην αρχή. Αυτό το baker με προβληματίζει αρκετά. http://medlabgr.blogspot.com/2014/02/baker.html
Iris_89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μία μικρή κύστη με αρθρικο υγρό είναι, όταν ο γιατρός σου δώσει θεραπεία και αντιμετωπιστεί σωστά, θα φύγει κι αυτή.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβαινω γιατι ρωτας εδω, εχεις αγχος , σκεφτεσαι οτι καποιος γιατρος μπορει να το δει ή καποιος που να ξερει 1-2 πραγματα παραπανω απο σενα. Εμταξει παιδια δεν Ειναι παράλογη η σκεψη κι εγω εχω βρεθει σε τετοια θεση. Εφοσον το παιδι πηγε σε γιατρο και θα ξαναπάει, δε βλεπω κατι μεμπτό στο τοπικ του. Επι του θεματος λοιπον ,γιατρος δεν ειμαι αλλα απ αυτα που διαβαζω φαινεται πως γλιτωσες καποια σοβαρη ζημια σε σύνδεσμο πχ. Χτυπησες , μάζεψε υγρο το γονατο, πρηστηκε. Ο γιατρος λογικα θα σου συστησει ξεκουραση και φαρμακευτική αγωγη. Αν ειναι πρησμενο το γονατο , ο πάγος παντα βοηθαει. Επαναλαμβάνω γιατρος δεν ειμαι, αλλα αν εγω διαβαζα για μενα αυτο το χαρτι, δε θ ανησυχούσα. Κατα τ αλλα , οταν χτυπάμε και πονάμε καλο ειναι να μην αφηνουμε μερες να περασουν γιατι το προβλημα μπορει να γινε μεγαλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα