cosmos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παρτο αυτό και πήγαινε σε ενα νοσοκομείο να στο εξηγήσουν, εκεί που είσαι (τζάμπα είναι),...εδώ μέσα θα ξεκινήσουν από κομμένο πόδι...μέχρι και να φυτρώσει τρίτο πόδι....
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αρχηγέ πήγαινε στον γιατρό να δει τα αποτελέσματα και άσε τα forums. Και γιατρός να υπάρχει εδώ δεν πρόκειται να πει τίποτα και καλά θα κάνει γιατί είναι αντιδεοντολογικό.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδια κανενας ορθοπεδικος δε θα σταθει σ αυτο που γραφει η γνωμάτευση. Θα πρεπει οταν παει στο γιατρο να χει μαζι του και τις εκτυπώσεις (και το dvd αν του εδωσαν), αυτα θα κοιταξει πρωτα ο σωστος ορθοπεδικος. 1
cosmos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδια κανενας ορθοπεδικος δε θα σταθει σ αυτο που γραφει η γνωμάτευση. Θα πρεπει οταν παει στο γιατρο να χει μαζι του και τις εκτυπώσεις (και το dvd αν του εδωσαν), αυτα θα κοιταξει πρωτα ο σωστος ορθοπεδικος. Γιατί όχι?Εσύ έβγαλες γνωμάτευση ότι έχει αποφύγει την ζημιά...πάγους κτλ... Για να μην παρεξηγούμαστε...να επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο με ότι έχει στην κατοχή του απ τον γιατρό του αφού θα λείπει για κάποιο καιρό...στην τελική ας πάρει τηλέφωνο τον γιατρό του να του εξηγήσει ότι είναι μακρια να του πει τί να κάνει...
panos_6 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδια κανενας ορθοπεδικος δε θα σταθει σ αυτο που γραφει η γνωμάτευση. Θα πρεπει οταν παει στο γιατρο να χει μαζι του και τις εκτυπώσεις (και το dvd αν του εδωσαν), αυτα θα κοιταξει πρωτα ο σωστος ορθοπεδικος. Έδωσαν και dvd και τα πάντα. Θα τα παω όλα στο γιατρό. Σήμερα που έδειξα το συμπέρασμα σε έναν φαρμακοποιό είπε με αντιφλεγμονώδη φεύγει αλλά καλύτερα να μ πει ο γιατρος ποια συγκεκριμένα να πάρω. Εδώ απλά ποσταρα μέχρι να παω στον γιατρό να μου πει κανείς την γνώμη και αν είχε κάποιος καμία τέτοια εμπειρία με αυτό το θέμα. Μπορεί να πέσω σε μ@@@@ γιατρό και να μ λέει κ αυτός ότι να ναι για αυτό και θα προσπαθήσω να παω και σε δύο. Γιατί όχι?Εσύ έβγαλες γνωμάτευση ότι έχει αποφύγει την ζημιά...πάγους κτλ... Για να μην παρεξηγούμαστε...να επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο με ότι έχει στην κατοχή του απ τον γιατρό του αφού θα λείπει για κάποιο καιρό...στην τελική ας πάρει τηλέφωνο τον γιατρό του να του εξηγήσει ότι είναι μακρια να του πει τί να κάνει... Πήρα τον γιατρό και μου λέει έλα δω να το ΔΟΥμε γτ από το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα. Σαν να μ λέει δε μπορείς να με πληρωσεις από το τηλ έλα από κοντά να τα σκασεις. Άσχετα που είμαι με τον εοπυ.
doctorkostis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πήρα τον γιατρό και μου λέει έλα δω να το ΔΟΥμε γτ από το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα. Σαν να μ λέει δε μπορείς να με πληρωσεις από το τηλ έλα από κοντά να τα σκασεις. Άσχετα που είμαι με τον εοπυ. Καλά σου είπε. Και να το δει από κοντά και για την αμοιβή. Δεν είναι μπακαλης να τα λέτε απ το τηλέφωνο. Και η επιστημονική γνώμη πληρώνεται. Αν είσαι εντός του ορίου των ραντεβού του εοπυυ, σαφώς και πληρώνει το ταμείο σου, μην παρεξηγηθώ. Δεν πρέπει να σου ζητήσει χρήματα αν είσαι εντός ορίου. (ξέρω, ξέρω, δεν παίζει να μην πληρώσεις, δε ζω σε συννεφακι).
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πήρα τον γιατρό και μου λέει έλα δω να το ΔΟΥμε γτ από το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα. Σαν να μ λέει δε μπορείς να με πληρωσεις από το τηλ έλα από κοντά να τα σκασεις. Άσχετα που είμαι με τον εοπυ. Και αν θέλει να σου γράψει συνταγή για φάρμακο πως θα στην γράψει δηλαδή, δεν επαρκεί με τίποτα να του διαβάζεις τα συμπεράσματα της εξέτασης από το τηλέφωνο, ας του πέρναγες με scanner την εξέταση και όλα και να τα έστελνες σε κάποιο email του.
panos_6 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλά σου είπε. Και να το δει από κοντά και για την αμοιβή. Δεν είναι μπακαλης να τα λέτε απ το τηλέφωνο. Και η επιστημονική γνώμη πληρώνεται. Αν είσαι εντός του ορίου των ραντεβού του εοπυυ, σαφώς και πληρώνει το ταμείο σου, μην παρεξηγηθώ. Δεν πρέπει να σου ζητήσει χρήματα αν είσαι εντός ορίου. (ξέρω, ξέρω, δεν παίζει να μην πληρώσεις, δε ζω σε συννεφακι). Και αν θέλει να σου γράψει συνταγή για φάρμακο πως θα στην γράψει δηλαδή, δεν επαρκεί με τίποτα να του διαβάζεις τα συμπεράσματα της εξέτασης από το τηλέφωνο, ας του πέρναγες με scanner την εξέταση και όλα και να τα έστελνες σε κάποιο email του. Το θέμα μου είναι ότι είμαι εκτός Αθήνας λόγο εξεταστικής και θα παω σε 2 βδομάδες και να μου στείλουν τις εξετάσεις και το βιβλιαριο μουμε κιυριερ είναι ριψοκίνδυνο. Για αυτό ρωτησα για μια παραπανω Γνωμη από κάποιον που ξέρει κάτι παραπανω ή έχει περάσει κάτι παρόμοιο μέχρι να οαω στον γιατρό. Λογικά θα με καλύψει το ταμείο αλλά έχω και για αυτό αμφιβολίες γιατί πριν κάποια χρόνια ενώ στο τηλ ένας γιατρός είπε ότι είναι με τον εοπυ και έχει ακόμα ραντεβού το επόμενο βράδυ ζήτησε το 50ακι του με δικαιολογία οτι μπερδεύτηκε στο τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα