Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως ειναι γωνιακο οποτε 2 τοιχοι ειναι εξωτερικοι, αλλα εχω κ αλλους οροφους απο πανω. Δεν ειμαι κρυουλιαρα η κατι τετοιο, και ισως πχ να μη με βολευε οικονομικα να αναψουμε πετρελαιο γιατι εχουμε κεντρικη θερμανση εδω,θελω μια απλη συσκευη για το δωματιο μου ομως οταν διαβαζω και γενικα ειμαι ακινητη. Ακουγεται καλη εναλλακτικη το καλοριφερ λαδιου, αλλα ακουω απο παμτου οτι καιει πολυ, πως εχει βγει αυτη η φημη αν καιει πχ οσο ενας θερμοπομπος? Θα σου έλεγα να πάρεις κάτι στα 2kW. Θερμοπομποί, καλοριφέρ λαδιού. αερόθερμα, σόμπες αλλογόνου όλα καταναλώνουν το ίδιο. Επειδή έχω καλοριφέρ λαδιού και αργούν αρκετά μέχρι να θερμανθούν θα σου έλεγα να πάρεις θερμοπομπό, και αυτός αθόρυβος είναι.
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα δε σας συμφέρει να μπείτε στην κεντρική θέρμανση; Έχει πέσει και η τιμή από το πετρέλαιο! 3
kathytherion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι οντως επεσε αλλα σιγουρα δεν μπορω να βασιζομαι στα κεφια τους καθε χρονο αν θα ναι ακριβο το πετρελαιο η οχι... Μετα, επειδη ειναι κεντρικη θερμανση ισως να μη με βολευουν προσωπικα οι ωρες πιυ θα αναβει το καλοριφερ... Τελος, απλα θελω μια συσκευη που ναι καιει λιγο και ν αποδιδει πολυ για τις ωρες πχ που αραζω σπιτι να δω μιανταινια η να διαβασω, δεν μ ενοχλει συνηθως το κρυο, απλα θελω να σπαει λιγο οταν καθομαι(οταν κινουμαι ζεσταινομαι ουτως η αλλως, και το βραδυ εχω σωθει με το ηλεκτρικο υποστρωμα.)
george_gr1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Βάλε ένα κλιματιστικό αν το θες για βασική θέρμανση κ ειδικά αν το σπιτι ειναι δικο σου. Θα το χρησιμοποιείς και το καλοκαίρι.
Dare-Devil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ναι οντως επεσε αλλα σιγουρα δεν μπορω να βασιζομαι στα κεφια τους καθε χρονο αν θα ναι ακριβο το πετρελαιο η οχι... Μετα, επειδη ειναι κεντρικη θερμανση ισως να μη με βολευουν προσωπικα οι ωρες πιυ θα αναβει το καλοριφερ... Τελος, απλα θελω μια συσκευη που ναι καιει λιγο και ν αποδιδει πολυ για τις ωρες πχ που αραζω σπιτι να δω μιανταινια η να διαβασω, δεν μ ενοχλει συνηθως το κρυο, απλα θελω να σπαει λιγο οταν καθομαι(οταν κινουμαι ζεσταινομαι ουτως η αλλως, και το βραδυ εχω σωθει με το ηλεκτρικο υποστρωμα.) Με άλλα λόγια θές κλιματιστικό.
gia_nnis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τελος, απλα θελω μια συσκευη που ναι καιει λιγο και ν αποδιδει πολυ για τις ωρες πχ που αραζω σπιτι να δω μιανταινια η να διαβασω, δεν μ ενοχλει συνηθως το κρυο, απλα θελω να σπαει λιγο οταν καθομαι(οταν κινουμαι ζεσταινομαι ουτως η αλλως, και το βραδυ εχω σωθει με το ηλεκτρικο υποστρωμα.)Κλιματιστικο με αξιολογη διαφορα.. Το κλιματιστικο ζεσταινει αμεσα με μειωμενη καταναλωση απο 40 εως 60% σε σχεση με εναν θερμοπομπο! Βεβαια η καταναλωση αυτη δεν ειναι καθαρη αν πεις οτι 1 φορα το χρονο θα δινεις 20 με 25ε για καθαρισμο...
Miracle Worker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θερμενόμενη μπλούζα έχει δοκιμάσει κανείς; Μου φαίνεται η πιο αποδοτική λύση, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Είχαν φέρει τα Λιντλ κάποια στιγμή.
kathytherion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θερμενόμενη μπλούζα έχει δοκιμάσει κανείς; Μου φαίνεται η πιο αποδοτική λύση, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Είχαν φέρει τα Λιντλ κάποια στιγμή. Πρωτη φορα το ακουω! Ξερω σιγουρα πως εφερνε θερμαινομενα μαξιλαρια-θερμοφορες, εχω παρει 3 συνολικα, η μια δουλευει ακομη( η 1η που ειχα παρει), οι αλλες 2 χαλασαν. Κλιματιστικο δεν γινεται στην περιπτωση μου γιατι το σπιτι δεν ειναι δικο μου... γι αυτο θελω κατι που να μετακινειται ωστε να το παρω μαζι κλπ
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θερμενόμενη μπλούζα έχει δοκιμάσει κανείς; Μου φαίνεται η πιο αποδοτική λύση, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Είχαν φέρει τα Λιντλ κάποια στιγμή. Ισοθερμικη εννοεις;
johnbond Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εκτός απο τα watt είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο. Εγώ στο γραφείο που κάθομαι στο pc, έχω ένα τέτοιο να με σημαδεύει και έχω περάσει όλο το χειμώνα χαλαρά. Έχει μια τεχνολογία και συγκεντρώνει τη ζέστη σε ένα σημείο. Στο κέντρο που βγαίνει η ζέστη είναι τόσο ζεστό που αν βάλεις να σημαδεύει ένα πανί σε απόσταση 30-40 πόντους σύντομα θα πιάσει φωτιά. http://www.patiostore.com/schaefer-fan-hotzone-electric-infrared-patio-heater-pedestal-stand,-1500-watt,-120-volt-p-2171 Το μοντέλο που έχω καίει 1200w. Με αερόθερμο ή σόμπα αλογόνου κτλ δεν υπήρχε περίπτωση να ζεσταθώ με τόσο λίγο ρεύμα. Βέβαια έξω απο την ακτίνα του δεν κάνει τίποτα αλλά δε με πειράζει εφόσον είμαι εγώ ζεστός.
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα να υπηρχε καλοριφερ λαδιου, που να ειναι ελαφρυ και compact. Ολα ειναι βαρια, και σχετικα μεγαλα-δυσκολα στην μετακινηση.
kage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 A.c. και μετα την κεραμικη υπερυθρη θερμανση για κατευθυνομενη θερμανση..
greekmm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλοριφερ λαδιού από μένα ή θερμοπομπό . Η ποιότητα θέρμανσης των 2 αυτών δεν έχει καμμία σχέση με air-condition, αλογόνου κτλ. Και καλό θα ήταν όταν κάποιοι προτείνουν air-condition για θέρμανση να το αναφέρουν αυτό. Είναι πολύ βασικό πέρα απο την κατανάλωση.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εκτός απο τα watt είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο. Εγώ στο γραφείο που κάθομαι στο pc, έχω ένα τέτοιο να με σημαδεύει και έχω περάσει όλο το χειμώνα χαλαρά. Έχει μια τεχνολογία και συγκεντρώνει τη ζέστη σε ένα σημείο. Στο κέντρο που βγαίνει η ζέστη είναι τόσο ζεστό που αν βάλεις να σημαδεύει ένα πανί σε απόσταση 30-40 πόντους σύντομα θα πιάσει φωτιά. http://www.patiostore.com/schaefer-fan-hotzone-electric-infrared-patio-heater-pedestal-stand,-1500-watt,-120-volt-p-2171 Το μοντέλο που έχω καίει 1200w. Με αερόθερμο ή σόμπα αλογόνου κτλ δεν υπήρχε περίπτωση να ζεσταθώ με τόσο λίγο ρεύμα. Βέβαια έξω απο την ακτίνα του δεν κάνει τίποτα αλλά δε με πειράζει εφόσον είμαι εγώ ζεστός. Πολύ ακριβό δεν είναι; Αξίζει σε σχέση με ένα κλιματιστικό ας πούμε; Καλοριφερ λαδιού από μένα ή θερμοπομπό . Η ποιότητα θέρμανσης των 2 αυτών δεν έχει καμμία σχέση με air-condition, αλογόνου κτλ. Και καλό θα ήταν όταν κάποιοι προτείνουν air-condition για θέρμανση να το αναφέρουν αυτό. Είναι πολύ βασικό πέρα απο την κατανάλωση. Εμένα η θέρμανση από ac μια χαρά μου φαίνεται πάντως, δεν ξέρω γιατί το λένε πολλοί αυτό.
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλοριφερ λαδιού από μένα ή θερμοπομπό . Η ποιότητα θέρμανσης των 2 αυτών δεν έχει καμμία σχέση με air-condition, αλογόνου κτλ. Και καλό θα ήταν όταν κάποιοι προτείνουν air-condition για θέρμανση να το αναφέρουν αυτό. Είναι πολύ βασικό πέρα απο την κατανάλωση. Θα συμφωνησω μαζι σου. Εγω την πιο 'ποιοτικη' ζεστη την εχω δει μονο με λαδιου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα