Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης για τηλέφωνο, και το συγκεκριμένου μου άρεσε. Εδώ είναι η λίστα σύγκρισης τιμών από kimovil (http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-mx4-pro-16gb ). Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από κάποιο από τα 4 πρώτα μαγαζιά; Υπάρχει κανένα αξιόπιστο; (alegre compra / aliexpress / geekbuying / banggood). Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

ΥΓ: δεν θέλω προτάσεις για άλλο κινητό, έχω ήδη βρει τις ενναλακτικές αν δεν είναι αξιόπιστο κανένα από τα 4 μαγαζιά

Δημοσ.

επειδη ειναι κινεζικο θα εχει ελληνικα προεγκατεστημενα; ποια ρομ να διαλεξω;

και τι αλλο πρεπει να ζητησω; οπως καταλαβαινετε δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο κινητο, και οι απαντησεις θα με βοηθησουν πολυ

Δημοσ.

επειδη ειναι κινεζικο θα εχει ελληνικα προεγκατεστημενα; ποια ρομ να διαλεξω;

και τι αλλο πρεπει να ζητησω; οπως καταλαβαινετε δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο κινητο, και οι απαντησεις θα με βοηθησουν πολυ

Σου ειχα απαντηση στο αλλο post αν θυμασε τη πρεπει να κανεις....

(Αγορα απο vickmall!)

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω?? Πως γινεται το βικμαλ να εχει αποθηκη στην Ελλαδα??

Δηλαδη μπορω να παρω απο βικμαλ και να ειναι ευρωπαικο μοντελο??

Επισης -μιας και ανοιχτηκε το θεμα- απο καμερα πως ειναι??

Πολυ πιο κατω απο το S6??

edit: ειδα βιντεακι στο youtube.. χαλια η καμερα σεσχεση με το Galaxy s6..

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω?? Πως γινεται το βικμαλ να εχει αποθηκη στην Ελλαδα??

Δηλαδη μπορω να παρω απο βικμαλ και να ειναι ευρωπαικο μοντελο??

Επισης -μιας και ανοιχτηκε το θεμα- απο καμερα πως ειναι??

Πολυ πιο κατω απο το S6??

edit: ειδα βιντεακι στο youtube.. χαλια η καμερα σεσχεση με το Galaxy s6..

Νομιζω οτι το Vickmall εχει γραφεια στην Ελλαδα...
  • Like 1
Δημοσ.

μολις παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης του ειναι 32 bit, θα εχω κανενα θεμα; το στανταρ τωρα ειναι τα 64... ειναι το μονο ψεγαδι που εχω βρει, μαζι με το οτι κυκλοφορησε αρχες του 2015, εναν χρονο πισω δηλαδη...

Δημοσ.

μολις παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης του ειναι 32 bit, θα εχω κανενα θεμα; το στανταρ τωρα ειναι τα 64... ειναι το μονο ψεγαδι που εχω βρει

Τα 64 ειναι εννοητε καλυτερα.
Δημοσ.

ξερεις μηπως αν δινει γενικα ενημερωσεις στο λειτουργικο η meizu? δεν θελω να μεινω κολλημενος παλι σε παλιοτερο λειτουργικο

Δημοσ.

ξερεις μηπως αν δινει γενικα ενημερωσεις στο λειτουργικο η meizu? δεν θελω να μεινω κολλημενος παλι σε παλιοτερο λειτουργικο

Οχι δεν το γνωριζω.

Στο Xiaomi που εχω εδω και 25 μερες περιπου εχω παρει 3 ενημερωσης.

Δημοσ.

Τα Xiaomi έχουν κάθε εβδομάδα ενημέρωση. Πρόσφατα το mi3, ένα κινητό που βγήκε πριν 2 χρόνια, πήρε android 6.0.
Δημοσ.

Τα Xiaomi έχουν κάθε εβδομάδα ενημέρωση. Πρόσφατα το mi3, ένα κινητό που βγήκε πριν 2 χρόνια, πήρε android 6.0.

Εγω λεω μεσω ΟΤΑ οχι απο την κοινοτητα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...