Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είμαι 18 χρονών και από τα 11 έχω όνειρο να σπουδάσω στην Αμερική. Γενικότερα μου αρέσει η υποκριτική και εκεί είναι η χώρα που σου ανοίγει πολλούς ορίζοντες για τον κλάδο αυτό και θέλω να πάω. Οι οικονομικές μου δυνατότητες όμως δεν με καλύπτουν. Άκουσα για φοιτητικά δάνεια αλλά δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς είναι και πως μαθαίνεις αν τα δικαιούσαι! Μπορεί κανένας σας να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση,

Κυριάκος

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είμαι 18 χρονών και από τα 11 έχω όνειρο να σπουδάσω στην Αμερική. Γενικότερα μου αρέσει η υποκριτική και εκεί είναι η χώρα που σου ανοίγει πολλούς ορίζοντες για τον κλάδο αυτό και θέλω να πάω. Οι οικονομικές μου δυνατότητες όμως δεν με καλύπτουν. Άκουσα για φοιτητικά δάνεια αλλά δεν μπορώ να βρω τι ακριβώς είναι και πως μαθαίνεις αν τα δικαιούσαι! Μπορεί κανένας σας να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση,

Κυριάκος

φοιτητικό δάνειο στην Ελλάδα ή στις ηνωμενες πολιτείες?

Δημοσ.

Να ξέρεις παντως οτι η Αμερική δεν ειναι η γη της επαγγελίας. Σχετικά με την υποκριτική να είσαι διατεθειμένος να περάσεις πολύ κούραση και τραβολογήματα μέχρι (και αν) να τα καταφέρεις. Επίσης αρκετό ξόδεμα λεφτών. Μην κοιτάς τους Hollywood ηθοποιούς. Κανείς τους σχεδόν δεν μπήκε σε αυτόν τον χώρο απο την μια στιγμή στην άλλη. Ποσο μάλλον κάποιος foreigner. Μου φαίνεσαι αποφασισμένος παντως και σου εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσ.

μην ακους πεσιμιστες-αν θελεις κατι το κανεις-για υποτροφιες FUllbright εχω ακουσει και εγω-αλλα γενικα ειναι δυσκολα για international οι υποτροφιες-αλλιως κοιτα να εχεις τελειους βαθμους και διαβαινε

Δημοσ.

ίδρυμα fulbright κοίτα για υποτροφίες

Παντως στο κομματι του engineering σε υποχρεωνουν να γυρισεις πισω να εργαστεις για καποια χρονια,πραγμα που οπως και να το κανεις ειναι δεσμευτικο. Για την υποκριτικη δεν ξερω αλλα φανταζομαι παρομοια θα ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...