Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

όλο λέω ότι θα κάνω επιτέλους αναβάθμιση από τον C2D E8400 που είμαι εδώ και χρόνια , και όλο το αναβάλω λόγω χρημάτων φυσικά. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι θα πάρω, πάντως για να έχετε μια ιδέα θέλω να πάω σε skylake i5, κάποιο Η170 motherboard και 8 ή 16GB μνήμης DDR4.

Για να μείνω όσο πιο χαμηλά γίνεται σκέφτομαι να κρατήσω 1 ssd Intel 320 series 120GB και μια ATI HD 6850. Η ερώτηση λοιπόν είναι συγκεκριμένη. Πόσο θα κόψουν από την απόδοση του νέου συστήματος ο παλιός δίσκος σε σχέση πχ με ένα evo 850, και πόσο η κάρτα πάντα σε midrange κατηγορία αφού games λογικά δεν θα παίζω. πιο πολύ για video editing είναι το μηχάνημα και τα καθημερινά. Η ενσωματωμένη του skylake που βρίσκεται σε σχέση με την δική μου GPU, μήπως να την αφαιρέσω? οθόνη αυτή τη στιγμή είναι 1680x1050, που θα ήθελα να την αλλάξω αλλά μάλλον δεν θα γίνει τώρα. 

Τελευταία ερώτηση το τροφοδοτικό. Το άλλαξα πέρυσι με αυτό  επειδή αυτό που είχα πάρει μαζί με το pc κάηκε. δεν φοβάμαι για την ισχύ, αλλά για τη συμβατότητα με την πλατφόρμα. θα είναι εντάξει?

οποιαδήποτε σκέψη και πρόταση δεκτή

ευχαριστώ

Δημοσ.

Κοίτα, όσον αφορά τον ssd , σε read είναι 2 φορές πιό αργός και σε write 4....

Την κάρτα νομίζω πρέπει να την κρατήσεις.. Δεν έχω δοκιμάσει τα γραφικά του i5 (να μας πει κάποιος που ξέρει) αλλά είμαι 99 % σίγουρος ότι θα ειναι καλύτερα, με βάση τα νούμερα.

ΤΟ τροφοδοτικό, αφού είναι καινούργιο, μια χαρά είναι.

Δημοσ.

πέρα από τα θεωρητικά νούμερα, θεωρείς δηλαδή ότι ο παλιός δίσκος θα κόψει από το νέο σύστημα την σπιρτάδα και την ευχαρίστηση που θα προσφέρει το νέο σύστημα?

Δημοσ.

πέρα από τα θεωρητικά νούμερα, θεωρείς δηλαδή ότι ο παλιός δίσκος θα κόψει από το νέο σύστημα την σπιρτάδα και την ευχαρίστηση που θα προσφέρει το νέο σύστημα?

Ε ναι ρε συ, έχω δουλέψει με Kingston V (παλιό) και Evo (καινούργιο) και βλέπω διαφορά ... Σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον intel και θα είναι μια χαρά, όμως ένας evo θα κάνει διαφορά..

Δημοσ.

εντάξει με έπεισες :-) , θα προσπαθήσω να συμπεριληφθεί στην αναβάθμιση, και είτε πουλάω τον τωρινό είτε τον κρατάω για κανένα dual boot

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...