Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν είχα IPS monitor πριν.Το προηγούμενο monitor που είχα ήταν 7ετίας μια lg flatron.Αλλά φίλος μου έφερε μια dell 24 ips και τις βάλαμε να δούμε διαφορές στα χρώματα.Να σου πω την αλήθεια δεν παρατήρησα κάποια διαφορά εκτός από την γωνία θέασης όπου η dell υπερτερούσε.

Μάλιστα. Στις γωνίες θέασης συνήθως πολλά tn panel έχουν πρόβλημα όταν τις κοιτάς από κάτω οπότε δεν με απασχολεί. Η δικιά σου κοιτώντας από πάνω και πλάγια πως είναι; γενικά διαβάζω έχει πολύ καλά χρώματα και για tn panel.

Δημοσ.

Λοιπον για να τελειωνουμε 24" lg ή asus και 27" την ilyama,μηπως να παω στην ilyama μιας και ειναι ιδια με τις αλλες και ειναι και 27"?

Δημοσ.

Μάλιστα. Στις γωνίες θέασης συνήθως πολλά tn panel έχουν πρόβλημα όταν τις κοιτάς από κάτω οπότε δεν με απασχολεί. Η δικιά σου κοιτώντας από πάνω και πλάγια πως είναι; γενικά διαβάζω έχει πολύ καλά χρώματα και για tn panel.

Δεν έχει κακία γωνία θέασης και γενικά όπως είπα και πριν έχει πολύ καλά χρώματα...Εμένα προσωπικά για την χρήση που την θέλω και κάνω είναι κομπλέ!Ασχέτως με το calibration που έχω κάνει για τα χρώματα,και το default που έχει είναι μια χαρά!

Λοιπον για να τελειωνουμε 24" lg ή asus και 27" την ilyama,μηπως να παω στην ilyama μιας και ειναι ιδια με τις αλλες και ειναι και 27"?

όπως σου είπε και ο naruto14 ανάμεσα στην lg η την asus εγώ θα πρότεινα την lg.Για την Ilyama δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Δεν μας έχεις πει το βασικό, τι ακριβώς σκοπεύεις να παίζεις. Πχ αν παίζεις CS:GO ή επικεντρώνεσαι σε ένα competitive game θα μπορούσες να πας στην iiyama. Αν παίζεις γενικά games δεν θα στο πρότεινα, γιατί θα έχεις περισσότερο aliasing στην 27άρα από ότι στην 24άρα LG λόγω μικρότερου ppi.

Δημοσ.

Μάλιστα. Νομίζω πάντως η 24άρα αποτελεί καλύτερη επιλογή. Φυσικά αν θες να δώσεις 60 ευρω παραπάνω για την 27άρα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αλλά καλο είναι να ψάξεις για reviews για την iiyama πρώτα.

Δημοσ.

27" οχι ομως liyama?

Αυτήν εννοώ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχε υπόψιν πως αν θες να εξοικονομήσεις και άλλα χρήματα υπάρχει και η AOC G2460FQ στα 259€ από το gamerland. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν, θα ψαχτώ αργότερα και εγώ γιατί φαίνεται καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Σαν κάτοχος της Lg 24gm77 μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλά χρώματα για TN panel,και θεωρώ ότι στα λεφτά αυτά είναι ένα αξιόλογο  gaming monitor.

+1 και από μένα σαν κάτοχος της ίδιας οθόνης με άψογα απότελεσματα τόσο με stock ρυθμίσεις όσο και μετά από καλιμπράρισμα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτήν εννοώ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχε υπόψιν πως αν θες να εξοικονομήσεις και άλλα χρήματα υπάρχει και η AOC G2460FQ στα 259€ από το gamerland. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν, θα ψαχτώ αργότερα και εγώ γιατί φαίνεται καλή περίπτωση.

259? Εγω μπορω να εξοικονομησω και να δωσω 400.

(Υποψιν το αρχικο budget μου ηταν 350 οποτε γιατι 259?

Δημοσ.

Οι freesync της aoc έχουν χαλιά εικόνα. Ή lg 24gm77 είναι καλύτερη.

Δεν είναι freesync αυτή που πρότεινα.

@john, το πρότεινα σαν έξτρα επιλογή. Σου έχουμε πει ποιες επιλογές έχεις μέχρι 400. Από εκεί και πέρα αν θες να κάνεις υπέρβαση έχει και άλλες επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...