ilektronakias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Πες τα dollyyy19.. Αν είναι δυνατόν να κολλάει από ram κινητό ακόμα και με 2gb. Γινόμαστε υπερβολικοί. Σε όσα κινητά έχω δει με 1gb κανένα δε κολλάει και ειδικά στο fb. Προφανώς σε όσους κολλάει έχουν θέμα ίσως με τον επεξεργαστή τους και δε το ξέρουν...
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 πανε σε αλλο πλαισιο... ισως επεσες σε οτι να'ναι υπαλληλο..
xpapias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αφού πιστευεις οτι φταίει το κινητο, ξηλωσε ολες τις εφαρμογές και αφησε 1-2. Αν σου κολλάει - που δεν το πιστεύω - πηγαινε και τριψτο τους στα μουτρα. Τοτε και μονο τοτε θα έχεις ολο το δικιο με το μέρος σου. Εξυπηρετειστε; 1
Silenzio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 με λέτε ανακρίβειες ότι 1 gb ram δεν είναι αρκετό και σιγά μην αναβαθμίζουμε κάθε χρόνο, γενικά σε αυτό το φόρουμ το παρατηρώ αυτό ότι αν δεν έχεις τα super χαρακτηριστικά είναι για πέταμα είτε για κινητό είτε για pc, χαλαρώστε λίγο δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα που έχετε κάποιοι εδώ μέσα, εδώ κοιτάμε να βοηθιόμαστε όσο γίνεται για να τη βγάζουμε πιο οικονομικά όχι να μας προτείνεται αναβάθμιση στα 2 gb ram ξέρω γω, μια χαρά είναι και το 1. 3
poten159 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά ίσως να είναι κ λίγο υπερβολή αλλά τόσα χρόνια, μια καλή συσκευή turbo x δεν έχω δεί... Δλδ με αντάλλαγμα το "σερβις" και την όποια προβαλλόμενη υποστήριξη δεν αξίζει το ρίσκο....
kalodrei Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 παρε smartphone απο Κινα την επομενη φορα, δεν υπαρχει λογος να παρει καποιος τηλεφωνο turbox , τωρα το οτι κολανε τα προγραματα ΔΕΝ ειναι λογος αλλαγης . κανε factory reset και δες αν κολαει ..... 4
LongTom Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Γενικά το Πλαίσιο,υπάλληλοι & τα προϊόντα του είναι δια τον πέο, αυτό είναι καθολικά γνωστό πιστεύω και όλοι συμφωνούμε. Στο προκείμενο, αυτοί φαίνεται έκαναν ένα μόνο factory reset,δεν δούλεψε και το άφησαν. Συνηθισμένοι οι "μάστορες"(γιατί τεχνικοί δεν είναι) στο ότι οι περισσότεροι δεν το ψάχνουν περισσότερο, εν ολίγοις σε είπαν ότι γράφουν στα @@ τους εσένα και το πρόβλημα σου. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να μην ξανασχοληθείς με τον εν λόγω "κατάστημα". Στο θέμα του 1Gb θα συμφωνήσω ότι είναι γενικά ανεπαρκές για android,το κόλλημα-lag θα το έχει,αλλά όχι όπως τα περιγράφεις που σίγουρα κάτι άλλο φταίει. Σε κανέναν δεν θα πρότεινα να αγοράσει κινητό android με 1Gb,αντίθετα με apple/win που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί ο καθένας εδώ λέει ότι θέλει.. .. καταρχάς να πω ότι από την στιγμή που επέλεξες να πάρεις turbox πραγματικά δεν σε φταίει κανείς. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο κινητό κάποιας άλλης εταιρίας . Απλά δεν το εψαξες. Στο θέμα σου τώρα θα σου πω τι συμβαίνει. Δούλεψα τόσο ως τεχνικός όσο και ως προγραμματιστής και θα σου πω ότι τα turboχ είναι ότι χειρότερο υπάρχει εκεί έξω. δεν ασκώ το επάγγελμα πλέον και δεν παίρνω το μέρος καμιάς εταιρίας και κανενός πλαισίου . Δεν είναι θέμα μνήμης ram μόνο. είναι και θέμα επεξεργαστή και θέμα κάρτας γραφικών. Γενικά τα turbox έχουν την χειρότερη διαχείριση πόρων. αυτή σημαίνει πως και 4 GB ram να είχε το turbox και ένα Sony η LG 1 GB πάλι το turboX θα λειτουργούσε χειρότερα. Και αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όσο αναβαθμίζονται οι διάφορες εφαρμογές όπως το facebook . Με τον καιρό θέλουν περισσότερους πόρους . Και εκεί είναι που φαίνεται η διαφορά σε αυτό που λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις . ένα κινητό με 1 GB ram με σωστή διαχείριση πόρων μπορεί να αντέξει ένα άλλο όχι.... το facebook μάλιστα έβγαλε και ξεχωριστή εφαρμογή το facebook lite για τέτοιες περιπτώσεις ,αλλά και εκεί μην περιμένεις ότι θα λειτουργήσει άψογα. το ότι δεν λειτουργεί σωστά ακόμη και όταν δεν είχες καμία εφαρμογή μέσα δείχνει ότι απλά το κινητό τα έπαιξε. Αυτά σύμφωνα με όσα περιεγραψες εδώ. Δεν ξέρω τι έκανε ο τεχνικός στο πλαίσιο η αν άνοιξε την συσκευή να δει αν φταίει κατι άλλο στην πλακέτα, αυτό ειναι άλλο θέμα. Και δυο χρόνια πολλά άντεξε. δεν έχω δει γενικά συσκευή turbox να αντέχει τόσο. .αυτά χωρίς παρεξήγηση, για να είμαι ξεκάθαρος.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι software το θέμα με μια επαναφορά το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά άδειο. Μετά βάζεις μία μία εφαρμογές για να δεις ποια δεν σηκώνει και δημιουργεί το πρόβλημα. Αν σου κάνει τα ίδια και μετά από επαναφορά το πας πάλι και τους λες να το δουν γιατί μάλλον έχει σοβαρότερο πρόβλημα (αν είσαι στην εγγύηση, αλλιώς μάλλον δεν αξίζει). Πάντως οκ, τα κατηγορούμε τα turbo x αλλά το συγκεκριμένο πιστεύω ότι τα έβγαλε τα λεφτά του! Για τη συμπεριφορά του καταστήματος, δεν την βρίσκω τραγική προσωπικά, είναι η άποψή τους, μπορεί να κάνουν και λάθος αλλά είναι αυτή. Ειδικά αν δεν σε χρεώσανε εγώ την βρίσκω αποδεκτή. (Για το ύφος που λες δεν ξέρω, δεν ήμουν μπροστά και δεν το σχολιάζω). Τέλος, κινητά με 1gb ram παίζουν ακόμα μια χαρά, δεν είναι για πέταμα! 2
TheAccountant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ο "παθών" δε μας λεει τι συσκευη ακριβώς ειναι... αλλα υποθέτω κάποια με ultra low spec και μάλλον στον δευτερο χρόνο της... αρα και παλιο. Μαλλον η συσκευη δεν εχει κανένα πρόβλημα, απλά το software εν τω μεταξύ έχει βαρύνει και τα βλέπει κωλύομενα η συσκευη. Ο τεχνικός μάταια προσπάθησε να του εξήγησει οτι απλά η συσκευη αυτά μπορεί να κάνει μόνο. Δεν χρειάζεται κάποιος μονος να τα λέει αλλα και κάποιος να τα ακούει. Αμα αυτός που ακουγε ειχε βάλει την κασσετα "μα εγω πριν 2 χρόνια τα ετρεχα μια χαρα" ειναι μάταιο... Και μετά μπαίνει στο Ινσομνια να μας πει τον καημο του καθώς και να καταγγειλει επώνυμα τον τεχνικό... που απο μέρους του δεν είχε τιποτα να κάνει. Εν τω μεταξύ, διαβάσαμε και ποστ συμπάθειας/μαρτυριας που έχουν και αυτοι συσκευες με 512/1GB ram και ολα πάνε καλα!!!! Σπαστά πάνε πλέον... αλλα τέσπα... @silenzio: Η μονη βοηθεια που μπορεί να σου δώσει κάποιος ειναι να κάνεις την σωστή επιλογή με τα σωστά specs στην αρχή. To πληρωμα του χρόνου θα έρθει. Πεπρωμενο φυγείν αδύνατο. Οση συμπαθεια και να βρεις στα φορουμ, τα GB, η CPU κλπ... δεν υποκαθιστανται απο τίποτα. Κάντε σωστές αγορές και συνηδοτοποιήστε πως στην διετία οτι και να πάρετε θα εχει απαξιωθει σε μεγάλο βαθμό, εκτός και αν δεν περάσετε ποτε και καμια ενημέρωση στο software. ps: Τετοια μαλακία αγορά κινητού έκανε και η μανα μου πριν κανα μήνα, ενώ της ελεγα δωσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρε κάτι σωστό. Χτες γυρνά και μου λεει "χαλια τηλέφωνο ειναι"... (λογικο, αφου κολλά παντου και πάντα) Τώρα καλα να πάθει. 1
Belisarius Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ειδικά για αγορές που Ελλάδα σε κινητά το ρητό ΄΄η φτήνια τρώει τον παρά΄΄ ισχύει απόλυτα.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αν δύο χρόνια δούλεψε μια χαρά και έκανε και γύρω στα 100€ μια χαρά αγορά αποδείχτηκε...
liakjim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί ο καθένας εδώ λέει ότι θέλει.. .. καταρχάς να πω ότι από την στιγμή που επέλεξες να πάρεις turbox πραγματικά δεν σε φταίει κανείς. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο κινητό κάποιας άλλης εταιρίας . Απλά δεν το εψαξες. Στο θέμα σου τώρα θα σου πω τι συμβαίνει. Δούλεψα τόσο ως τεχνικός όσο και ως προγραμματιστής και θα σου πω ότι τα turboχ είναι ότι χειρότερο υπάρχει εκεί έξω. δεν ασκώ το επάγγελμα πλέον και δεν παίρνω το μέρος καμιάς εταιρίας και κανενός πλαισίου . Δεν είναι θέμα μνήμης ram μόνο. είναι και θέμα επεξεργαστή και θέμα κάρτας γραφικών. Γενικά τα turbox έχουν την χειρότερη διαχείριση πόρων. αυτή σημαίνει πως και 4 GB ram να είχε το turbox και ένα Sony η LG 1 GB πάλι το turboX θα λειτουργούσε χειρότερα. Και αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όσο αναβαθμίζονται οι διάφορες εφαρμογές όπως το facebook . Με τον καιρό θέλουν περισσότερους πόρους . Και εκεί είναι που φαίνεται η διαφορά σε αυτό που λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις . ένα κινητό με 1 GB ram με σωστή διαχείριση πόρων μπορεί να αντέξει ένα άλλο όχι.... το facebook μάλιστα έβγαλε και ξεχωριστή εφαρμογή το facebook lite για τέτοιες περιπτώσεις ,αλλά και εκεί μην περιμένεις ότι θα λειτουργήσει άψογα. το ότι δεν λειτουργεί σωστά ακόμη και όταν δεν είχες καμία εφαρμογή μέσα δείχνει ότι απλά το κινητό τα έπαιξε. Αυτά σύμφωνα με όσα περιεγραψες εδώ. Δεν ξέρω τι έκανε ο τεχνικός στο πλαίσιο η αν άνοιξε την συσκευή να δει αν φταίει κατι άλλο στην πλακέτα, αυτό ειναι άλλο θέμα. Και δυο χρόνια πολλά άντεξε. δεν έχω δει γενικά συσκευή turbox να αντέχει τόσο. .αυτά χωρίς παρεξήγηση, για να είμαι ξεκάθαρος. Δεν πρέπει να ήσουν κ πολύ καλός με αυτά που γράφεις... 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 άμα ειναι μάπα το κινητό, τι περιμένεις να κάνει ο τεχνικός; Τα turbo-x ειναι απαραδεκτη ποιοτητα. Πήρε η μάνα μου ένα ραδιοφωνο για την κουζίνα απο το πλαισιο και κάθε φορά που περνάμε απο μπροστά κάνει παρασιτα
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 άμα ειναι μάπα το κινητό, τι περιμένεις να κάνει ο τεχνικός; Τα turbo-x ειναι απαραδεκτη ποιοτητα. Πήρε η μάνα μου ένα ραδιοφωνο για την κουζίνα απο το πλαισιο και κάθε φορά που περνάμε απο μπροστά κάνει παρασιτα Αν ήταν apple θα σου έλεγα ότι η λύση είναι να μην περνάτε από μπροστά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα