geoge xperria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παντως η 212 δεν χωράει στο κουτί του φίλου για 0.5mm. την είχα πάρει και εγώ στο ίδιο κουτί για να δοκιμάσω και έβρισκε στο πλάι. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση για να ξέρω!!!!!για αυτό σκέφτηκα την έτοιμη υδρόψυξη για να μην έχω πρόβλημα με χώρο αλλά τα παιδιά μου λένε ότι καλύτερα ειναι μια αερόψυξη...κάτι ξέρουν παραπάνω...το κουτί το έδεσα μόνος μου πριν 2 χρόνια...και κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα σε game όταν είχα 400 fps και πήγαινε ξαφνικά 90-100 και άρχισε να τρώει κολλήματα...
geoge xperria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 400fps?wow..καλά τι game παίζεις; League of legends και με μέτρια προς υψηλά γραφικά και ξεκινάει στα 400 αλλά πάει 300 στη πορεία και σε teamfight παει στα 100+
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση για να ξέρω!!!!!για αυτό σκέφτηκα την έτοιμη υδρόψυξη για να μην έχω πρόβλημα με χώρο αλλά τα παιδιά μου λένε ότι καλύτερα ειναι μια αερόψυξη...κάτι ξέρουν παραπάνω...το κουτί το έδεσα μόνος μου πριν 2 χρόνια...και κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα σε game όταν είχα 400 fps και πήγαινε ξαφνικά 90-100 και άρχισε να τρώει κολλήματα... Και εγω αεροψυξη σου προτείνω πάντως. έχεις πιο σίγουρο το κεφάλι σου. Επίσης έχε υπόψιν ότι το μέγιστο ύψος ψύχτρας είναι τα 158mm αν θυμάμαι καλά και ότι υπάρχει περίπτωση η ψύχτρα να κουμπώσει πάνω από το πρώτο Ram slot. (αυτό σε περίπτωση που έχεις ψηλές Ram)
geoge xperria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και εγω αεροψυξη σου προτείνω πάντως. έχεις πιο σίγουρο το κεφάλι σου. Επίσης έχε υπόψιν ότι το μέγιστο ύψος ψύχτρας είναι τα 158mm αν θυμάμαι καλά και ότι υπάρχει περίπτωση η ψύχτρα να κουμπώσει πάνω από το πρώτο Ram slot. (αυτό σε περίπτωση που έχεις ψηλές Ram) σε ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις..
Angelcrow Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα top down flow CPU cooler και όχι tower για να ψυξεις με καλύτερη επάρκεια και τα mofset και το Northbridge. Τα tower cooler είναι για fm2+ και Intel καλύτερα και όχι για am3+...Το κακό είναι ότι δεν εχει μεγάλη ποικιλία στην Ελλάδα στις νορμάλ τιμές
geoge xperria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα top down flow CPU cooler και όχι tower για να ψυξεις με καλύτερη επάρκεια και τα mofset και το Northbridge. Τα tower cooler είναι για fm2+ και Intel καλύτερα και όχι για am3+...Το κακό είναι ότι δεν εχει μεγάλη ποικιλία στην Ελλάδα στις νορμάλ τιμές πραγματικά ώρες και φορές η μητρική ψήνεται αναρωτιέμαι να την πετάξω στα σκουπίδια??η να την βάψω μπλε και στη θάλασσα??ειναι μπλε όποτε θα πάει τσάμπα το χρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα