Pseudonymo1212 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να στείλω μήνυμα στην Google για το Adsense αλλά δεν βρίσκω πουθενά κάποια φόρμα/email. (μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει) αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι: Να μου πουν αν παρατηρούν κάποια περίεργη συμπεριφορά και αν μπορούν να μου δώσουν πληροφορίες για κάποια κλικς που θεωρώ ύποπτα. Να μου πουν αν μπορώ να δω από ποια πόλη έρχονται τα κλικ και αν μπορώ να δω IP. Έχω ένα χαμηλό σε επισκεψιμότητα site, και λίγο καιρό που τρέχω το Adsense: Έχω 11 clicks και κέρδη 1~ ευρώ. Στις πρώτες μέρες είχα 2 κλικ (0.01 και 0.03) και μετά έκανα αμαν να δω κλικς. Παρατηρώ ότι από τις 19 του μηνός (Ιανουάριος) έχω από 1 κλικ σχεδόν κάθε μέρα ή κάθε 2 μέρες. Αυτό με βάζει σε υποψίες. Εκεί που πέρναγαν 2 βδομάδες χωρίς κλικ, ξαφνικά να έχω κάθε 2 μέρες; Από τα 11, τα 8 είναι από κινητό, 2 από PC και 1 Tablet Πολύ ύποπτο που σχεδόν το 80% είναι από Smartphone Μπορώ να απενεργοποιήσω στο Site Μου προσωρινά (μέχρι να το ψάξω) το Adsense ή απαγορεύεται από την Google?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Η google δεν πρόκειται να απαντησει σε τέτοια ερωτήματα επι της ουσίας και ιδικά οτι αφορά σε ips, για τα υπόλοιπα κλικ κλπ δεν ξερω
rafinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 H google δεν θα απαντήσει ποτέ σε κάτι τέτοιο. Εγώ τους είχα στείλει ότι μάλλον τα clicks των διαφημίσεών μου είναι κάπως ανεβασμένα και αν γίνεται να μηδενιστεί το ποσό και επίσης αφαίρεσα τα banner από το blog μου, και οι αξιαγάπητοι με έκαναν ban.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα