Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδάκια καλησπέρα,

έβγαλα μια φωτογραφία την οποία θέλω να εκτυπώσω αλλά δεν ξέρω πολλά για να ρυθμίσω brightness, contrasts, exposure, saturation, gamma, white balance κλπ κλπ 

Θέλω να την κάνω φαίνεται πολύ ωραία και κάποιος με γνώσεις και καλιμπραρισμένο μονιτορ αν μπορεί να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα :)

Ευχαριστώ

Λεπτομέριες και υλικό με pm

Δημοσ.

εσυ ψαχνεις καποιος να σου πει πως να το κανεις, η θελεις καποιος να το κανει για εσενα. ρωταω γιατι το να σου πει καποιος πως γινεται (αλλα και να το κανεις μονος σου) ισοδύναμή με το να σου μαθει καποιος την δουλεια του γραφιστα. χωρις παρεξηγηση παντα, απλως ρωταω....

κατα τα αλλα εαν δουλευεις photoshop, εαν κανεις αναζητηση με τα παραπανω key words που εγραψες θα βρεις που ειναι τα εγραλεια που θες

Δημοσ.

εσυ ψαχνεις καποιος να σου πει πως να το κανεις, η θελεις καποιος να το κανει για εσενα. ρωταω γιατι το να σου πει καποιος πως γινεται (αλλα και να το κανεις μονος σου) ισοδύναμή με το να σου μαθει καποιος την δουλεια του γραφιστα. χωρις παρεξηγηση παντα, απλως ρωταω.... 

Κάποιον να του κάνει κατάλαβα ότι ψάχνει.

Δημοσ.

Αν η φωτο ειναι πολυ σκοτεινη ή θολη θα χρειαστεις καποιον ειδικο. Αλλα αν δεν ειναι τοσο χαλια μπορεις να το κανεις και μονος σου μ'ενα απλο online προγραμμα οπως αυτο http://www.picmonkey.com/

Δημοσ.

ντάξει, με το που διάβασε αμοιβή εξαφανίστηκε ο τύπος

Μάλλον ψάχνει για παιδάκια...

Παιδάκια καλησπέρα,

έβγαλα μια φωτογραφία την οποία

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...