Προς το περιεχόμενο

Ρεκόρ κερδών για την Apple το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2016


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο finance υπαρχουν τα forecasts!!! H αγορα τεινει να προεξοφλει οτι θα δειτε στην πραγματικη σας ζωη σε 6 μηνες με εναν χρονο!!! Τα forecasts λοιπον ειχαν προβλεψει επιβραδυνση για την apple και τελικα βγηκαν ακομα χειροτερα!!!Η apple θα πρεπει να κανει αμεσα επαναγορα μετοχων με τα κεφαλαια που διαθετει για να κρατησει την αγορα μεχρι να παρουσιασει παλι κατι μεγαλο οπως apple car 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Apple δεν έχει ανάγκη κανέναν ακόμα και ζημιές να παρουσίαζε(και έχει τεράστιο αποθεματικό).Ξέρετε πολλές εταιρείες να έχει απόθεμα 216 δις. δολάρια? Η απάντηση καμία!

http://www.marketwatch.com/story/apple-isnt-really-sitting-on-216-billion-in-cash-2016-01-26

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, ναι, γνωστά αυτά. Όπως γνωστό είναι ότι όλες οι εταιρείες δανείζονται, όσα μετρητά και να έχουν, όπου και να τα έχουν. Αυτό τι σημαίνει; Ότι η Apple και η κάθε Apple είναι χρεωμένη και έχει πρόβλημα βιωσιμότητας ή ότι αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν;

 

Όσο για την εντύπωση κάποιων ότι δεν ανέβηκαν και πολύ οι πωλήσεις του iPhone, μια ματιά στα νούμερα του ημερολογιακού έτους 2015 δείχνει μια μικρήηη αύξηση 32% στις πωλήσεις σε σχέση με το 2014. Περίπου 215εκ. vs 175εκ. Από μια εταιρεία. Για 3 ακριβές συσκευές. Την ώρα που άλλες εταιρείες με πολύ περισσότερα και φθηνότερα μοντέλα, πασχίζουν να φτάσουν τις 10-20εκ πωλήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε μεγάλη εταιρία εχει συγκεκριμένο τρόπο που βγάζει λεφτά.

 

Η Apple μπαίνει σε μια νέα (γιά αυτήν) αγορά και με συνδυασμό hardware-software, καθαρίζει την συγκεκριμένη αγορά (mp3, smartphones, tablets κλπ).

 

Αυτό δουλεύει για κάποιο (μικρό) χρονικό διάστημα, μέχρι και άλλες εταιρίες να μπουν και αυτές με παραπλήσια, φτηνότερα, "καλύτερα" κλπ προϊόντα. Όταν γίνει αυτό, η αγορά δεν προσφέρει τα μεγάλα κέρδη και  είναι για απλά συντήρηση.

 

Η Apple δυστυχώς δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ψάχνει για νεες αγορές να μπει με ενα "νεο επαναστατικό" προϊόν. Αυτός είναι ο τρόπος που βγάζει λεφτά. Το DNA της. Ούτε μπορεί να χαλαρώσει με την εγκατεστημένη βάση της και να την αρμέγει με υπηρεσίες, ούτε να βγάζει λίγο καλύτερες εκδόσεις από τα ίδια hardware και να γίνει Samsung.

 

Έτσι οπως ειναι σήμερα τα πράγματα, μπορεί η Apple να μπει σε μια νεα αγορά και να την "καθαρίσει"? Είναι το smartwatch της ενα τέτοιο προϊόν? Θα είναι μήπως το "I-Car"?

 

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αγόρασε. Αν είναι όχι, τότε πούλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό όταν πουλάς +500% υπερκοστολογημένες συσκευές λόγω του μπραντ.

Βρίσκουν και τα κάνουν. 

 

Ενώ τα Samsung ε, ..."πάμφθηνα" είναι, δεν μπορείς να πεις! (ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ κι απ' τα Apple έχουν καταντήσει, τα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ σε αξία, μοντέλα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πρώτη πτώση εσόδων σε 13 χρόνια περιμένει η Apple - μεγάλη επιβράδυνση των πωλήσεων iPhones

 

http://www.naftemporiki.gr/story/1059835/tin-proti-ptosi-esodon-se-13-xronia-perimenei-i-apple-megali-epibradunsi-ton-poliseon-iphones

 

Η αλήθεια είναι ότι με τόοοοοσο Cash που έχει στην άκρη, κάνει ότι θέλει, αρκεί να έχει γερά μυαλά για support απο πίσω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 στα 5 smartphone με τιμή μεγαλύτερη των 400 δολαρίων ήταν iPhone. iPhone aka the premium choice. Btw ανακοίνωσε σήμερα η LG τα οικονομικά της αποτελέσματα.... μόνο ζημιές.

 

 If it's not an iPhone, it's not an iPhone.  :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Γιατί έχει καιρό που δεν τα πάει καλά...

Ποτε δεν τα πηγαινε καλα οσον αφορα την κερδοφορια, μιας κ ουσιαστικα δεν εχει βρει τροπο για να βγαζει χρηματα αποτελεσματικα.

 

Μαλιστα , τελευταια εχει βελτιωθει σε αυτο το κομματι μιας κ εχει μειωσει σχετικα τις ζημιες.

Το προβλημα του τελευταια ειναι οτι οι χρηστες γυρνανε την πλατη τους(λογικο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...