De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ξέρω ότι έχει ξαναμπεί, άλλα δείτε τον κόπο που κάνουν για να αποκτήση αξιοπιστία η απάτη. Facebook style posts, μούφα ειδήσεις κτλ. Έσκασε από pop-up http://imprssn.name/rndr/Lenta_EnergySaver_GR1/?esub=PBZIWHpVClZ5F04PbmB4HFZZDWgJCwwREDsIDW0dCxw 1
Man2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έαν στέλνει τον παλμό που απατείται για να γυρίσει το ρολόι σε νυτερινή κατανάλωση δεν είναι και τόσο απάτη Αλλά ναι η ιστοσελίδα είναι τόσο τέλεια που σου προκαλεί σχεδόν εμετό, τα σχόλια απο κάτω είναι κορυφή πάντως 1
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έαν στέλνει τον παλμό που απατείται για να γυρίσει το ρολόι σε νυτερινή κατανάλωση δεν είναι και τόσο απάτη Αλλά ναι η ιστοσελίδα είναι τόσο τέλεια που σου προκαλεί σχεδόν εμετό, τα σχόλια απο κάτω είναι κορυφή πάντως Ναι όλα ορθογραφημένα, ΘΕΤΙΚΑ, με likes χωρίς κουμπί, καθόλου greeklish, με τόνους κτλ κτλ.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω τον ts αγορασα 3... Μπράβο! 1
isay Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 To μόνο που εχουν μέσα ειναι ένα led για φαίνεται οτι λειτουργεί. Παρόλο που εχει γίνει τόσος ντόρος, υπάρχουν ακόμα κορόιδα που το αγοράζουν (δε μιλώ για τον agathokli). Δε θα μου κάνει εντύπωση οτι σε λίγο θα λένε οτι έχει και τίμιο ξύλο για να προστατεύει το σπίτι από το κακό.
Agathoklis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 To μόνο που εχουν μέσα ειναι ένα led για φαίνεται οτι λειτουργεί. Παρόλο που εχει γίνει τόσος ντόρος, υπάρχουν ακόμα κορόιδα που το αγοράζουν (δε μιλώ για τον agathokli). Δε θα μου κάνει εντύπωση οτι σε λίγο θα λένε οτι έχει και τίμιο ξύλο για να προστατεύει το σπίτι από το κακό. η βλακεια φιλε μου ειναι ανικητη δυστυχως... και οσο υπερουν κοροιδα, θα υπαρχουν και οι εξυπνοι και οχι μονο σε πωλησεις αλλα σε ολο το φασμα της ζωης... οικονομικης, κοινωνικης αλλα και πολιτικης αλλα ολους τους βολευει η ασχετοσυνη του κοσμου, γιαυτο και την συντηρουν με καθε τροπο. το μονο ειναι να ξυπνησουμε τα παιδια μας, για να μην πεφτουνε θυματα επιτηδειων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα