Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω έναν διακόπτη στο τοίχο, που να έχει φωτάκι, το οποίο θα ανάβει όταν θέλω να δίνω ρεύμα σε μια εντοιχιζόμενη  σσυσκευή που θα έχω συνδέσει! Επειδή έχω διακόπτες Valena της Legrand, βρήκα τον επισυναπτόμενο διακόπτη, αλλά δεν ξέρω εάν κάνει για την περίπτωση!

post-74587-0-62485200-1453915142_thumb.png

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνει αλλά το λαμπάκι δεν θα ανάψει αν εκεί που θα το βάλεις δεν υπάρχει ουδέτερος και για να σε διευκολύνω αν στην ιδια κατακόρυφη γραμμή κάτω απο τον διακόπτη υπάρχει πρίζα τοτε θα δουλέψει, αν βέβαια είσαι ηλεκτρολόγος ή σχετικός

Δημοσ.

Κάνει αλλά το λαμπάκι δεν θα ανάψει αν εκεί που θα το βάλεις δεν υπάρχει ουδέτερος

δεν χρειάζεται ουδέτερο για να ανάψει

Δημοσ.

αν βέβαια είσαι ηλεκτρολόγος ή σχετικός

γιαυτό και βεβαίως ρωτάει γιατι δεν είναι ... χεχε  

και εγώ θέλω να αλλάξω κάποιους διακόπτες και απορώ αν είναι εύκολο ή όχι 

Δημοσ.

Παιδιά εκτιμώ τις ιδέες και τη βοήθεια, αλλά ας μην ξεχνάμε και το βασικό, πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος διακόπτης από τη σειρά Valena της Legrande πρώτα... οπότε, ρωτάω, υπάρχει τέτοιος διακόπτης; :D

Δημοσ.

πρέπει να ζητήσει το σωστό γιατί υπάρχουν δυο τύποι, να φωτίζει όταν δεν υπάρχει ρεύμα για να φαίνεται στο σκοτάδι και να φωτίζει όταν περνά ρεύμα για να ξέρεις ότι τροφοδοτείς κάτι

Δημοσ.

πρέπει να ζητήσει το σωστό γιατί υπάρχουν δυο τύποι, να φωτίζει όταν δεν υπάρχει ρεύμα για να φαίνεται στο σκοτάδι και να φωτίζει όταν περνά ρεύμα για να ξέρεις ότι τροφοδοτείς κάτι

έχω την εντύπωση ότι είναι ο ίδιος διακόπτης, απλά συνδέεις το ρεύμα σε δύο διαφορετικές υποδοχές, ανάλογα με το πότε θες το λαμπάκι αναμμένο.

Δημοσ.

...και να φωτίζει όταν περνά ρεύμα για να ξέρεις ότι τροφοδοτείς κάτι

Αυτό ακριβώς θέλω! Έχει η Valena τέτοιο διακόπτη;

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα καταστημα και ρωτα , αυτη ειναι η δουλεια τους.Λες να μην ξερουν ,να μη εχουν καταλογους για το τι βγαζει η καθε εταιρεια ηλεκτρολογικου υλικου ?

Δημοσ.

Mπορεί να καεί τίποτα, ή γενικότερα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα εάν κάνω αυτή τη πατέντα;

αφού τον έχεις βάλει  στην αρχική σου ανάρτηση

Όχι βρήκα κάποιον αλλά δεν ξέρω εάν κάνει τη δουλειά που θέλω! Πρώτον, εάν κάνει γιαυτή τη δουλειά και δεύτερον μη μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...