Haldol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 δεν χρειάζεται ουδέτερο για να ανάψει Τέτοια τεχνολογικά επιτεύγματα, λαμπάκι που ανάβει "στον αέρα", μόνο στο Insomnia. 3
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν βλέπω να δίνει πουθενά τέτοια πληροφορία η συσκευή! κατανάλωση δεν γράφει πουθενά; Κάνα ταμπελάκι δεν έχει; Στο μάνιουαλ; Τι συσκευή είναι;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 κατανάλωση δεν γράφει πουθενά; Κάνα ταμπελάκι δεν έχει; Στο μάνιουαλ; Τι συσκευή είναι; Για να καταλάβω του λες να δει τα αμπερ, πολυ ωραία, δηλαδή υπάρχουν διακόπτες λεγκραντ ή άλλης μάρκας για πχ για 2 αμπερ για 5 αμπερ κλπ ή ετσι για να λεμε κατι? Οι διακόπτες ειναι στάνταρ, και ειναι για φωτισμό, οπότε μην ψάχνετε άδικα αμπερ κλπ
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 αυτός εδώ ο διακόπτης πχ, που είναι ο πρώτος που βρήκα στο γκουγκλ, λέει 250V 10A. Μάλλον δεν έψαξα άδικα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τέτοια τεχνολογικά επιτεύγματα, λαμπάκι που ανάβει "στον αέρα", μόνο στο Insomnia. Υπάρχουν δυο τροποι για να ανάψει το λαμπάκι ο ενας οταν ο διακόπτης ειναι ανοιχτός και τα φωτα σβηστά τοτε δεν θελει ουδέτερο ο αλλος οταν ο διακόπτης ειναι κλειστός και τα φωτα ανέμενα τοτε θελει ουδέτερο
zoranb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχουν δυο τροποι για να ανάψει το λαμπάκι ο ενας οταν ο διακόπτης ειναι ανοιχτός και τα φωτα σβηστά τοτε δεν θελει ουδέτερο ο αλλος οταν ο διακόπτης ειναι κλειστός και τα φωτα ανέμενα τοτε θελει ουδέτερο Μισό λεπτό, εγώ θέλω διακόπτη που όταν είναι αναμένος να ανάβει το φωτάκι. Το λέω επειή δεν αναφερότανε στις εκδοχές που παρέθεσες.
nvel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τέτοια τεχνολογικά επιτεύγματα, λαμπάκι που ανάβει "στον αέρα", μόνο στο Insomnia. άμα δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο και ταυτίζεις την μη ύπαρξη ουδετέρου με τον "αέρα", σου φαίνεται αδύνατο. Ευτυχώς οι λυχνίες δεν καταλαβαίνουν από φάσεις και ουδέτερους αλλά μόνο από διαφορές δυναμικού όπως γνωρίζουν καλά οι ηλεκτρολόγοι, άμα επιτευχθεί μια ικανή διαφορά δυναμικού με οπουδήποτε τρόπο στα άκρα της μια λυχνία φωτοβολεί 2
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μισό λεπτό, εγώ θέλω διακόπτη που όταν είναι αναμένος να ανάβει το φωτάκι. Το λέω επειή δεν αναφερότανε στις εκδοχές που παρέθεσες. Αστο φωναξε ενα ηλεκτρολόγο να σου πει αν μπορεις ή οχι να βαλεις τετοιο διακόπτη και αν τελικα εκει υπαρχει ή οχι ουδετερος
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μισό λεπτό, εγώ θέλω διακόπτη που όταν είναι αναμένος να ανάβει το φωτάκι. Το λέω επειή δεν αναφερότανε στις εκδοχές που παρέθεσες. για να το κάνεις αυτό πρέπει να δώσεις και ουδέτερο στον διακόπτη. Χωρίς ουδέτερο μπορείς μόνο να έχεις το λαμπάκι μονίμως αναμμένο (όπως πχ στους διαδρόμους των οικοδομών, για να φαίνεται στο σκοτάδι ο διακόπτης). Τελικά πάντως ένα λαμπάκι διακόπτη μπορεί να ανάψει και χωρίς ουδέτερο! Μαγικό! Δεν μας είπες τι συσκευή είναι αυτή, και πόση κατανάλωση έχει.
Haldol Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 άμα δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο και ταυτίζεις την μη ύπαρξη ουδετέρου με τον "αέρα", σου φαίνεται αδύνατο. Ευτυχώς οι λυχνίες δεν καταλαβαίνουν από φάσεις και ουδέτερους αλλά μόνο από διαφορές δυναμικού όπως γνωρίζουν καλά οι ηλεκτρολόγοι, άμα επιτευχθεί μια ικανή διαφορά δυναμικού με οπουδήποτε τρόπο στα άκρα της μια λυχνία φωτοβολεί Πως θα πετύχεις αλλιώς διαφορά δυναμικού σε 1Φ παροχή; Έκανα τον εξυπνάκια για κάτι που μου έμοιαζε φυσικώς αδύνατον -- αλλά μάλλον υπάρχει συγκεκριμένη συνδεσμολογία που δε γνωρίζω.
zoranb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν μας είπες τι συσκευή είναι αυτή, και πόση κατανάλωση έχει. Για να δίνω ρεύμα στο πλυντήριο που έχω εγκαταστήσει πρόκειται. Δεν ξέρω τι κατανάλωση έχει, είναι πάντως κατηγορία Α+ εάν παίζει ρόλο αυτό.
παπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πως θα πετύχεις αλλιώς διαφορά δυναμικού σε 1Φ παροχή; Έκανα τον εξυπνάκια για κάτι που μου έμοιαζε φυσικώς αδύνατον -- αλλά μάλλον υπάρχει συγκεκριμένη συνδεσμολογία που δε γνωρίζω. Με ολοκληρωμένο.
nvel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πως θα πετύχεις αλλιώς διαφορά δυναμικού σε 1Φ παροχή; Έκανα τον εξυπνάκια για κάτι που μου έμοιαζε φυσικώς αδύνατον -- αλλά μάλλον υπάρχει συγκεκριμένη συνδεσμολογία που δε γνωρίζω. υπάρχουν διάφοροι τρόποι 1ος ενδεικτική λυχνία στα άκρα του διακόπτη οποτε ανάβει όταν είναι ανοικτός και στα άκρα του επικρατεί η τάση της φάσης 2ος ενδεικτική λυχνία με γειωμένο άκρο ανάντι του διακόπτη οποτε ανάβει διαρκώς αφού στα άκρα της εμφανίζεται η τάση της φάσης 3ος ενδεικτική λυχνία με γειωμένο άκρο κατάντι του διακόπτη οποτε ανάβει όταν είναι κλειστός και στα άκρα της εμφανίζεται η τάση της φάσης 4ος ανιχνευτής ρεύματος με ενδεικτική λυχνία οπότε ανάβει αν υπάρχει ροή ρεύματος και όχι τάση πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι τρόποι και επειδή μίλησες για "αέρα" λαμπτήρες που ανάβουν πραγματικά στο αέρα, δεν είναι μαγεία απλά επιστήμη 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Για να δίνω ρεύμα στο πλυντήριο που έχω εγκαταστήσει πρόκειται. Δεν ξέρω τι κατανάλωση έχει, είναι πάντως κατηγορία Α+ εάν παίζει ρόλο αυτό. Ξεχασε το αυτο που εχεις στο μυαλο σου με τον διακοπτη, το πλυντήριο ειναι ενεργοβόρα συσκευη και δεν μπορει να περάσει απο τετοιους διακόπτες, αυτοι οι διακόπτες ειναι για φωτισμό 1
zoranb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ξεχασε το αυτο που εχεις στο μυαλο σου με τον διακοπτη... Ατάκα που κόβει τα αίματα...οκ thanx που με συνεφέρεις στη πραγματικότητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα