Προς το περιεχόμενο

ip camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !!!

Σημερα αγορασα την παρακατω καμερα..

http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/ip-cameras/asyrmati-ip-camera-bionics-robocam-2-plus-t6836wtp/prod6460037pp/

Κατεβασα το app στο κινητο μου και δουλευει μια χαρα...μονο στο δικτυο μου ομως!!!

Τι πρεπει να κανω για να βλεπω κι απομακρυσμενα ?

Γινεται στη συγκεκριμενη καμερα ?

Δεν εχει καποιο cd ουτε αναφερει καπου την ip της...

Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας !!!

Δημοσ.

Στο κινητο σου δεν φαινεται η ip της; Αν οχι πως την βλεπεις, δεν περασες τις ρυθμισεις στην εφαρμογη; Για να την βλεπεις συνδεδεμενος απο αλλο δικτυο πιθανως να χρειαστεις να κανεις port forward στο router(αν δεν δουλευει με account).

Φανταζομαι ddns εχει η καμερα ετσι;

Δημοσ.

αφου  η εφαρμογη δεν σου ζητησε να κανεις καποιο λογαριασμο τυπου  eycloud  τοτε οπως ειπε και ο φιλος παραπανω πρεπει  να  δημιουργησεις μια πορτα στο ρουτερ σου  ετσι ωστε να χρησιμοποιησεις ειτε το  ddns servise  ειτε με  no ip  εξαρταται τι υποστηριζει το ρουτερ θελει ομως να γνωριζεις καποια πραγματα πανω σε  port forword

Δημοσ.

Για να δεις την κάμερα απο το κινητο εκτος τοπικοί δικτυου πρέπει να εισαι ολιγον επιστήμονας και αν δεν το εχεις δεν θα τα καταφέρεις εγκατέστησε το teamviewer και κανεις την δουλειά σου χωρις πρόβλημα (δεν ειναι βεβαια για πολλα πολλα αλλα ειναι μια εύκολη λυση)

Δημοσ.

Η συσκευασια γραφει free ddns

Στην εφαρμογη του κινητου, εβαλα καποιο UID και ενα κωδικο που γραφει η καμερα απο κατω...

Δεν γραφει καπου για ip ουτε στη συσκευασια ουτε στην εφαρμογη..

Η εφαρμογη λεγεται pnp ip cam

Δυστυχως δεν γνωριζω πολλα απο router.Φανταστηκα πως θα ειναι plug & play οπως ελεγε

Δημοσ.

η IP της κάμερας είναι η IP που σου δίνει ο πάροχος σου + την θύρα. Δλδ τυπικά κάτι της μορφής http://49.153.68.79:3000

Εσυ ομως θα πρεπει να ανοιξεις την θύρα στην οποία δουλευει η κάμερα και μετά να στήσεις το DDNS για να ξέρεις πάντα την IP σου...  Πας σε κομμάτια μπελαλίδικα. Ισως στην περιπτωση σου θα ηταν καλυτερα να την πας πισω και να πάρεις κατι ποιο ολοκληρωμένο και με καλυτερη ανάλυση.

Δημοσ.

Το ξέρω!! Αλλά τη χρειάζομαι γιατί ο γιος μου μένει μονος του για αρκετη ώρα... Αν μπορει λοιπόν καποιος και έχει χρόνο και υπομονή, θα εκτιμούσα να με βοηθήσει να το κανω βήμα βήμα

Δημοσ.

λοιπον φιλε μουη καμερα σου ειναι  free ddns  που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ανοιξεις καμια πορτα στο ρουτερ ουτε  να κανεις τιποτε αλλο  παρα μονο  να  βαλεις την  εφαρμογη στο κινητο σου  και  να σκαναρεις το   bcode  της καμερας με το κινητο σου  και θα πεξει απευθειας και στα  λεω αυτα γιατι μιλησα με  καταστημα   και τεχνικο  που  πουλαει τετοια καμερα

Δημοσ.

λοιπον φιλε μουη καμερα σου ειναι  free ddns  που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ανοιξεις καμια πορτα στο ρουτερ ουτε  να κανεις τιποτε αλλο  παρα μονο  να  βαλεις την  εφαρμογη στο κινητο σου  και  να σκαναρεις το   bcode  της καμερας με το κινητο σου  και θα πεξει απευθειας και στα  λεω αυτα γιατι μιλησα με  καταστημα   και τεχνικο  που  πουλαει τετοια καμερα

To free dns δεν σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ανοιξει πορτα. Σημαινει οτι δεν χρειαζεται να φτιαξει account σε site οπως το noip πχ η δεν χρειαζεται static ip. Φυσικα και χρειαζεται πορτα για προσβαση εκτος του δικτυου του.

Δημοσ.

Εχω μια παρομοια και δουλευει κανονικά, όχι μόνο στο δίκτυό μου... 

Για να δεις αν φταιει το ρουτερ σου, πάρε την κάμερα κάπου αλλού σε άλλο δίκτυο και δοκίμασε να την προσπελάσεις...

Δημοσ.

Εχω μια παρομοια και δουλευει κανονικά, όχι μόνο στο δίκτυό μου... 

Για να δεις αν φταιει το ρουτερ σου, πάρε την κάμερα κάπου αλλού σε άλλο δίκτυο και δοκίμασε να την προσπελάσεις...

δηλαδη πως θα δει την καμερα ετσι μαγικα, η καμερα θελει πορτες dns σεταρισματα κλπ αν δεν το εχεις δεν γινεται

γιατι δεν κανεις αυτο που σου ειπα στο πρωτο ποστ

Δημοσ.

φιλε μου είναι δυσκολο αν δεν το εχεις να ανοίξεις πορτα στο ρουτερ κτλπ..

οποτε κανε αυτό που σου λεει ο nikoskallithea αλλιως παρε μια άλλη ip cam που δεν χρειαζεται να ανοίξεις port που είναι δυσκολο και τελος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...