Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παίδες

Δίνω δεύτερη φορά πανελλαδικές, αφού έχασα τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς για λίγα μόρια, αλλά πλέον είμαι σε φάση που δεν μπορώ να αποφασίσω τι στόχο να βάλω..

Είμαι ανάμεσα σε μερικές σχολές, αλλά με προβληματίζουν πολλά πράγματα, και κυριότερο τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Ξέρω πως στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά θέλουμε και εδώ να είμαστε καλά :D

Είμαι ανάμεσα σε μερικές σχολές, όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, Μηχανικών Πληροφορικής, Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ, Πληροφορικής ΑΕΙ...

Έχω ψάξει προγράμματα σπουδών, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Όσοι ξέρετε κάτι από τις συγκεκριμένες σχολές, θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας :)

Δημοσ.

Χαίρεται παίδες

Δίνω δεύτερη φορά πανελλαδικές, αφού έχασα τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς για λίγα μόρια, αλλά πλέον είμαι σε φάση που δεν μπορώ να αποφασίσω τι στόχο να βάλω..

Είμαι ανάμεσα σε μερικές σχολές, αλλά με προβληματίζουν πολλά πράγματα, και κυριότερο τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Ξέρω πως στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά θέλουμε και εδώ να είμαστε καλά :D

Είμαι ανάμεσα σε μερικές σχολές, όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, Μηχανικών Πληροφορικής, Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ, Πληροφορικής ΑΕΙ...

Έχω ψάξει προγράμματα σπουδών, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Όσοι ξέρετε κάτι από τις συγκεκριμένες σχολές, θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας :)

τι θελεις να κανεις γιατί οι σχολές δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους αυτο ειναι το πιο σημαντικό
Δημοσ.

απο αυτες εγω τελειωσα ΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΙ πειραια,αλλα δεν μου αρεσε στην πορεια-δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα-

αλλα το θεμα τι θες εσυ-κοιταξε και Ηλεκτρονικα υπολογιστικα συστηματα TE πειραια που εχει και hardware και software

οι οιπολοιπες σχετιζονται καπως δες τι σου αρεσει πιο πολυ hardware vs software both-παντως περα απο τα δομικα και μηχανολογια-εχεις ελευθερια μετα ανεξαρτητα απο ποια απο τις αλλες επιλεξεις

• Like 1
Δημοσ.

με τι ακριβως θες να ασχοληθεις? το οτι οι σχολες ειναι προσβασιμες απο τσουβαλιασμενα "πεδια" πανελληνιων δε λεει και παρα πολλα.
εχω φιλους απο πληροφορικη ασοε και ειναι ολοι φουλ ευχαριστημενοι. οι περισσοτεροι ασχολουνται βεβαια με ντιτζιταλ μαρκετινγκ, που δεν ειναι κοντινο με τις υπολοιπες σχολες που εχεις αναφερει.

Δημοσ.

Όλα μου αρέσουν, δεν ξέρω, αυτό είναι το πρόβλημα :D

Στην Πληροφορική θέλω να ασχοληθώ περισσότερα με δίκτυα και τηλεπικοινωνίες, πως αυτά βοήθησαν στο να έρθουμε πιο κοντά και πως βοηθάνε στο να μάθουμε πράγματα.

Πολιτικών Μηχανικών γιατί μου αρέσουν οι δομές, η αρχιτεκτονική. Πως μπορείς ένα κτήριο να το κάνεις και λειτουργικό αλλά και έργο τέχνης.

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών γιατί μπορείς να ασχοληθείς με μικρές αλλά και μεγάλες τάσεις, αφού όλα πλέον στην ζωή, η ίδια η ζωή χρειάζεται το ρεύμα.

Ναι... μπορώ βέβαια να τα συνδιάσω με μεταπτυχιακά (αν και μερικά δεν είναι τόσο "κοντά" το ένα με το άλλο)...

Δημοσ.

Στην Πληροφορική θέλω να ασχοληθώ περισσότερα με δίκτυα και τηλεπικοινωνίες, πως αυτά βοήθησαν στο να έρθουμε πιο κοντά και πως βοηθάνε στο να μάθουμε πράγματα.

Πολιτικών Μηχανικών γιατί μου αρέσουν οι δομές, η αρχιτεκτονική. Πως μπορείς ένα κτήριο να το κάνεις και λειτουργικό αλλά και έργο τέχνης.

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών γιατί μπορείς να ασχοληθείς με μικρές αλλά και μεγάλες τάσεις, αφού όλα πλέον στην ζωή, η ίδια η ζωή χρειάζεται το ρεύμα.

Ναι... μπορώ βέβαια να τα συνδιάσω με μεταπτυχιακά (αν και μερικά δεν είναι τόσο "κοντά" το ένα με το άλλο)...

δε μπορεις να κανεις ολες τις δουλειες. αποφασισε πως θες να κινηθεις εργασιακα και υστερα αποφασισε τι θα μελετησεις απο προσωπικο ενδιαφερον

Δημοσ.

Πολιτικών Μηχανικών γιατί μου αρέσουν οι δομές, η αρχιτεκτονική. Πως μπορείς ένα κτήριο να το κάνεις και λειτουργικό αλλά και έργο τέχνης

λαθος σχολη αν εχεις αυτο στο μυαλο σου τραβα καλυτερα εσωτερική αρχιτεκτονική ή αρχιτεκτονική το αντικείμενο ειναι καθαρα κατασκευαστικό κ δομοστατικο που δεν εχει καμια σχεση με αρχιτεκτονική .... Με την καμια δεν συνδιάζονται τα παραπανω μεταξυ τους.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...