Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kapsos το τροφοδοτικό που σου είπα το πήρες παλληκάρι μου;

φιλε πανο δεν το πηρα,περιμενω πρωτα να καταληξω σε κομματια και μετα θα προχωρησω στην αγορα

Δημοσ.

Πρέπει να κοιτάξεις τους χώρους, ποιότητα κατασκευής, αν έχει φίλτρα για την σκόνη, ήσυχους ανεμιστήρες, ύψος cpu cooler κτλ 

θα το κοιταξω σιγουρα και μονος οσο μπορω να ειναι σχετικα ησυχο γιατι το προηγουμενο μου πηρε τα αυτια

Δημοσ.

Πάντως με τον i5 4460, δε θα μείνεις παραπονεμένος, αρκετά γρήγορος, αποδοτικός και κρύος σε σχετικά επίπεδα.
Ότι κουτί πάρεις να βάλεις και 2-3 12αρια low noise φαν, με φίλτρα σκόνης, θα είσαι άρχοντας.

δες αυτό που πήρα για ένα φίλο

Δημοσ.

Περί Καρτας γραφικών αν παει σε κάτι περισσότερο απο r7 370 θα έχει bottleneck. Για να μην πω gtx 750ti/r7 360. Εκτός κι αν έπεφτε oc με κάποιο τροπο...

Πάντως η 380 ουτε για αστείο να μη μπει

Δημοσ.

Πάντως με τον i5 4460, δε θα μείνεις παραπονεμένος, αρκετά γρήγορος, αποδοτικός και κρύος σε σχετικά επίπεδα.

Ότι κουτί πάρεις να βάλεις και 2-3 12αρια low noise φαν, με φίλτρα σκόνης, θα είσαι άρχοντας.

δες αυτό που πήρα για ένα φίλο

δεν ξερω για ποιον i5 4460 μιλας εναν ι5 750 θα δουλευω,τον παλιο.Το κουτι που μου προτεινεις φαινεται αρκετα ελκυστικο παντως

Περί Καρτας γραφικών αν παει σε κάτι περισσότερο απο r7 370 θα έχει bottleneck. Για να μην πω gtx 750ti/r7 360. Εκτός κι αν έπεφτε oc με κάποιο τροπο...

Πάντως η 380 ουτε για αστείο να μη μπει

αυτο για το bottleneck το ψιλοσκευτικα,αλλα  δεν γνωριζω αρκετα για να κρινω.

τωρα το oc σε αυτον τον ι5 γινεται?

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει. Κάποιοι στο νετ πάντως ισχυρίζονται τον έχουν παει και στα 4ghz. Αλλά αυτό προϋποθέτει οτι γνωρίζεις κάποια βασικά απο oc, οτι εχεις καλη after market ψυκτρα και mobo που αντέχει. Οποτε καλυτερα μην μπεις σε κόπο.

Το bottleneck θα φαίνεται στα νεώτερα παιχνίδια , 2014+, που απαιτούν ισχυρότερους πυρήνες.

Επειδή δεν είναι νιατο ο cpu( παραμένει μάχιμος όμως) καλυτερα συνδύασε τον με μια απ τις r7 360 ή 750ti. Πιο οικονομικά θα βγει, μικρο bottle θα εχεις κ θα παίζεις κ τα παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...