tz3s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πήρα σε ένα φιλαράκι μια οθόνη για κινητό από το εν λόγω σαιτ. Ηρθε, το πήγε σε έναν τεχνικό, την εβαλαν αλλά δεν δουλεύει στο κέντρο η αφή. Τώρα του έκανα dispute για full refund, αλλά με το καλημέρα μ λέει ότι Δν κάνει full refund (ο πωλητής). Μου λέει να στείλω πίσω να το αλλάξει στο εργοστάσιο και να μ στείλει το καινούριο. Αυτό δεν το κάνω, γιατί 1ων μια φορά π το έκανα δεν πήρα ποτέ Τπτ πίσω, και 2ων αν γίνει θα κάνει 3 μήνες να παραλάβω την καινούρια. Ξέρει κανείς Τπτ για το σαιτ; είναι εμπιστο; Πως να χειριστω το θέμα;
Agathoklis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 "Ξέρει κανείς Τπτ για το σαιτ; είναι εμπιστο;" πως γινεται να το ρωτας αφου κανεις την αγορα? πριν αγορασεις απο καπου κοιταξε το πιο πριν την επομενη φορα... σορυ που τα ακους αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου... το alliexpress ειναι σαν το ebay... υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι πωλητες, καλοι και κακοι φυσικα και ενα μικρο αριθμο απατεωνων.... το alliexpress εχει επιλογη να κανεις despute και claim τα χρηματα σου οπως και το ebay... θα βοηθουσε να εδινες και το λινκ της αγορας ή του πωλητη...
tz3s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 "Ξέρει κανείς Τπτ για το σαιτ; είναι εμπιστο;" πως γινεται να το ρωτας αφου κανεις την αγορα? πριν αγορασεις απο καπου κοιταξε το πιο πριν την επομενη φορα... σορυ που τα ακους αλλα βγηκα απο τα ρουχα μου... το alliexpress ειναι σαν το ebay... υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι πωλητες, καλοι και κακοι φυσικα και ενα μικρο αριθμο απατεωνων.... το alliexpress εχει επιλογη να κανεις despute και claim τα χρηματα σου οπως και το ebay... θα βοηθουσε να εδινες και το λινκ της αγορας ή του πωλητη... Από γνωστο μου που έχει κάνει πολλές αγορές εκεί αλλά και απο παλιότερα άρθρα ξέρω ότι ήταν εμπιστο... Μερικοί λέγανε και πιο εμπιστο από το ebay.. Αυτό νόμιζα αλλά μόλις είδα να μ λέει αυτό ο πωλητής κόλλησα! Σαν εσένα ένα πράγμα με τα ρούχα... Αυτός όταν έκανα την αγορά είχε 98% ποσοστό.. Τώρα 93... Επίσης το υλικό π έψαχνα δεν το είχαν πολλοί και εμπιστοι.. Ούτε στο ebay! http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?storeNo=909442&tracelog=store2mobilestore Αυτός είναι ο πωλητής. Άμα το dispute πάει σε aliexpress με βίντεο που δείχνει το πρόβλημα θα πάρω τα λεφτά πίσω;
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έτσι δουλεύουν στο ali. Θα πρέπει να την στείλεις πίσω και να σου στείλει άλλη. Πόσο σου κόστισε σαν αγορά και για ποιο κινητό ήταν;
tz3s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Huawei p8 lite.. 25 δολάρια.. Δεν αξίζει να το κάνω όλο αυτό
notist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα.Εγώ πάντως που έχω αγοράσει διάφορα πράγματα από τον ali ως προς το site που λες,δεν είχα κάποιο πρόβλημα ήταν εντάξει στα πράγματα,αλλά και στους χρόνους παράδοσης του.Εχθές παράγγειλα οθόνη lcd και touch screen digitizer για ένα δεκάρι lenovo που μου έσπασε,και περιμένω να δω τι θα έρθει.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ο πωλητής έχει δίκιο. Δεν μπορεί να σου στείλει τα λεφτά πίσω μόνο με βάση τους ισχυρισμούς σου, ούτε το βίντεο θα τον πείσει και έχει και δίκιο. Ούτε εσύ στη θέση του θα επέστρεφες λεφτά για κάτι που πούλησες μόνο και μόνο επειδή αυτός που το πήρε σου είπε ότι είναι χαλασμένο αλλά δεν στο στέλνει πίσω γιατί δεν τον συμφέρει. Επίσης μπορεί ο τεχνικός να έκανε πατάτα και να τσάκισε κανέναν ακροδέκτη ή την καλωδιοταινία της οθόνης και να μην το παραδέχεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις το εξής: Να επικοινωνήσεις πάλι με τον πωλητή και να του πεις ότι θα αγοράσεις άλλη οθόνη και θα στείλεις πίσω την χαλασμένη. Όταν την παραλάβει, πες του να σου κάνει refund. Βέβαια η αποστολή θα σου κοστίσει 12€, αλλά αν γίνει έτσι θα χάσεις μόνο τα μισά λεφτά.
tz3s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλά στο ebay τα παίρνεις πίσω.. Αλλά Τεσπα.. Άρα μόνο με paypal
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Η πολιτική επιστροφής ορίζεται από τον πωλητή και αναφέρεται στο return policy που αναγράφεται στη σελίδα με τις πληροφορίες του προϊόντος. Στο συγκεκριμένο, ο πωλητής λέει. Return Policy Returns accepted if product not as described, buyer pays return shipping; or keep the product & agree refund with seller. Δηλαδή θα στείλεις πίσω το προϊόν με δικά σου έξοδα και θα συμφωνήσεις το refund με τον πωλητή. Όσο για το ebay, η ίδια οθόνη από πωλητή εκεί... http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-display-Touch-Screen-For-Huawei-P8-Lite-/311519360285?var=&hash=item488800351d:m:mEYrd4wrKUtsn9OSsCB2D2A σου λέει στην περιγραφή (στην καρτέλα return) το εξής: Refund or replacement request is available only 1) requests within 30 days after parcel received & 2) returning the item as the same condition as received. Κανένα paypal ή ebay δεν σου επιστρέφει λεφτά, τα λεφτά τα παίρνεις από τον ίδιο τον πωλητή. Εκτός βέβαια από περιπτώσεις απάτης.
aces Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 πηρα κ εγω κατι σημερα αλλα εχω την εντυπωση πως στους χρονους αποστολης-παραδοσης πρεπει να ναι δυστυχως πιο αργο απο το ebay. Να δουμε πως θα παει γιατι αλλη 1 φορα ακυρωσα πληρωμη/παραγγελια πριν καν σταλει αφου ειχαν περασει τοσες μερες κ δεν ειχε φυγει το προιον και επεστρεψε το ali το ποσο σε 2 μερες.
aces Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 την ακυρωσα τελικα τη χθεσινη παραγγελια αφου ο πωλητης μου ειπε πως θα σταλει μετα τις διακοπες...........οποτε ξανα επιστροφη ποσου απο aliexpress. Ευτυχως το δεχτηκε και ο πωλητης την ακυρωση.....προτιμω το ebay καλυτερα παντως αν και το ali εχει μερικα πραγματα που δεν εχει στο ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα