mentoras99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μπαταριες ups.Μπορουμε να συζητησουμε λιγο σε θεματα'ημερομηνια παραγωγης' 'ημ/νια ληξης', 'διαρκεια ζωης';Ειμαι ανθρωπος που προσπαθω να οργανωνω εγκαιρως το καθετι, και οχι της 'τελευταιας στιγμης', οποτε παντα προσπαθω να εχω στοκ απο βασικα πραγματα και στα 'υπολογιστικα', για να μην ξεμεινω οταν θα χρειαστει. Πχ εφεδρικα μελανια, τονερ, ποντικια, κλπΕτσι λοιπον, ολα τα χρονια το εκανα, και δεν μπορω να πω οτι διαπιστωσα σοβαρο προβλημα, αρκετα νωριτερα απο την εκτιμωμενη απαξιωση της εν λειτουργια μπαταριας εντος του ups, αγοραζα και στοκαρα εφεδρικη μπαταρια. Και 3 χρονια νωριτερα πολλες φορες! Καποιες φορες χρειαστηκα μπαταρια ups και δεν ειχα χρονο να ψαξω να αγορασω, ή δεν ηταν αμεσα διαθεσιμη, και απο τοτε, εγκαιρως στοκαρω! Καλυτερα πριν, παρα μετα.Ξερω, πανω-κατω θα μου πειτε οτι 'οι μπαταριες χαλανε', και 'αγορασε την οταν την χρειαζεσαι', αλλα θα ηθελα να συζητησουμε λιγο πανω σε αυτα, ποσο 'απολυτα' ειναι ή αν οι μπαταριες των ups, μπορουν να αγοραστουν και νωριτερα και να αποδωσουν οταν τις χρειαστεις, εστω κι αν δεν ειναι στο max της δυναμικοτητας τους, οπως αν τις αγοραζες μολις ειχαν παραχθει.
Man2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οι μπαταρίες πρέπει να κάνουν κύκλος ζωής, δηλαδή πρέπει να ξεφορτίζουν, να επαναφορτίζουν κ.ο.κ. Αν πάρεις ας πούμε μια μπαταρία και την έχεις μόνιμα γεμάτη ή την αφήσεις σε μια ντουλάπα, μετά απο 2 χρόνια θα είναι για πέταμα. Η καλύτερη συμβουλή είναι να αγοράζεις όταν την χρειάζεσαι ή ίσως κανα δυο εβδομάδες πριν αλλά οχι νωρίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα