Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έχω λύσει όλα θα την αφήσω για λίγο και θα ξαναπροσπαθησω αν δεν γίνει κάτι θα τη στείλω πίσω ελπίζοντας μα μου την αλλάξουν αν δεν το κάνουν θα πάρω άλλη.

Ελπίζω να παίξει σε κανα μισάωρο που θα δοκιμάσω.

Έκανα μλκια πήγα να συνδέσω αυτό το 2πιν καλώδιο στην 3πιν υποδοχή και βραχυκυκλωσε.

Δημοσ.

Η μητρικη θα δουλεψει. απλα πρεπει να μην εισαι τοσο επιπολαιος. και να εισαι ακριβης και σχολαστικος στα βηματα που κανεις.

ακολουθησε τα παρακατω βημα βημα.

1) κλεινεις το pc

2) βγαζεις το ρευμα.

3) κρατα το power botton του κουτιου πατημενο για 5 δευτερολεπτα.

4) αποσυνδεσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην μητρικη. (αφηνεις μονο cpu-ψυχτρα και μνημες)

5) ενω εχεις αποσυνδεση και το τροφοδοτικο πανω απο την μητρικη περιμενεις 10 δευτερολεπτα.

6) βγαζεις την μπαταρια και βαζεις το jumper του cmos στην θεση 2-3 (δες ποια ειναι αυτη μην μαντευεις παλι)

7)περιμενε 10 δευτερολεπτα και ξαναβαλε την μπαταρια και τα jumper στην θεση 1-2

8) κανε μια προσευχη συνδεσε τροφοδοτικο  και το power button στο panel μονο και ανοιξε το..

και πες μας αν ανοιξε.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες ξαναανοιξε!!!

Και το είχα ξεγραμμένο!

Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε μαζί μου ειδικά εσένα Rude_R ή βοήθειά σου ήταν τεράστια!

Ενα γαμ...ενο βραχυκύκλωμα ήταν!

• Like 3
Δημοσ.

You are Welcome!!

χαιρομαι που τελικα λυθηκε το προβλήμα........!

φτηνα την γλιτωσες... εισουν πολυ τυχερος,

προς γνωση και συμμορφωση τωρα που την πατησες μια φορα....

Κλειστα τα ρευματα οταν ακουμπαμε πραγματα...... :) και οχι για να μην χαλάσουν.... αλλα για την δικη σου ασφαλεια!

ΥΓ. Αν ο ανεμιστηρας εχει αλλο κυκλωμα για το On-Off, λογικα θα παιζει και αυτος. οταν θα βρεις χρονο δοκιμασετον με μια 9βολτη μπαταρια. μην τον βαλεις πάνω στην μητρικη και σου ξανακολησει το συστημα.

Δημοσ.

Τον εχω πάνω τον ανεμιστηρα και παίζει κανονικά αλλά χωρίς LED,να παει στα τσακίδια το LED για ένα φωτάκι πάλευα 5 ώρες με το pc.

Ενα μικροπροβλημα που βλέπω τώρα είναι πως χάνει τις συσκευές usb για λίγο δηλαδή κάνει τον ήχο που συνδέεις συκσευή usb και στα καπάκια αυτόν που αποσυνδέεις αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζεται η λειτουργία καμιάς από τις 3 συσκευές usb που έχω (keyboard,mouse,headset).

Δημοσ.

κλεισε το pc.

και εχει ενα jumper o ανεμιστηρας ο οποιος μπαινει στην θεση που ειναι το διπηνο.

βγαλε τελειως το εχτρα καλωδιακι........αυτο που εκανες την ζημια.

βαλε το jumperaki sthn θεση του. και ανοιξε το pc.

Δημοσ.

Δε δουλεύουν τώρα οι μπροστά usb του κουτιού και έχω συνδέσει το καλώδιο στο header της μητρικής.

Δοκίμασα uefi defaults αλλά τίποτα,άλλαξα το header γιατί έχει 2 usb headers η μητρική αλλά πάλι παπαλα.

Ευτυχώς έχω ενα usb hub που το έχω συνδέσει πίσω και έτσι βγάζω μπροστά usb θύρες αλλά μου τη δίνει καινούριο pc να μην έχω τις κανονικές του κουτιού!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...