steven4g1ven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εδω και αρκετο καιρο ( 2 με 3 μηνες ) αντιμετωπίζω πολυ συχνες αποσυνδεσεις.Επισης εχω παρατηρησει οτι στα stats του ruter στο duration time κανει restart αφου την αποσυνδεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ενσύρματα ή ασύρματα γίνεται η σύνδεση; Επίσης σε τι προφίλ είναι η γραμμή; Εννοείτε πως τσεκάρεις και για firmware ( μήπως και χρειάζεται την τελευταία έκδοση ) στο modem router που έχεις.
steven4g1ven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Η σύνδεση γίνεται ενσυρματα firmware έχω τσεκάρει, αλλά τώρα παρατήρησα στα stats πως το line attenuation ειναι 102.3 που ειναι αισχρό αν δεν κάνω λάθος, αυτό τι σημαίνει όμως ?
navigator0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με 102 attenuation και που συχρονιζει το router καλα ειναι... Φαινεται να εχει προβλημα η γραμμη! Στειλε μια εικονα απο το status του router να το δουν και οι υπολοιποι για να το δωσεις βλαβη αν ειναι αυτο τελικα,
PEPES2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παιζει να ειναι το μεγαλυτερο attenuation που εχω ακουσει.Οντως και που συχρονιζει το router πολυ καλα ειναι...
giannisopc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 φιλε μου εισαι σιγουρος για το attenuation πως ειναι τοσο? εγω πριν το vdsl ειχα 68 attenuation και επιανα 1.5mbps αν εχεις 102 τοτε δε νομιζω να ειχες γενικα νετ οθτε καν 56κ που λεει ο λογος καποιο bug πρεπει να ειναι η κατι δε κοιτας καλα....
steven4g1ven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον το συνδεσα στην κεντρικη μπριζα και μου δειχνει τα εξης Το line attenuation τώρα δειχνει 56.9/33 αλλά το output power ειναι -1/14.5 ειναι φυσιολογικό ? Επισης κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι ότι η σύνδεση υποτίθεται ότι ειναι vdsl αλλά η ταχύτητα και το ping ειναι ιδια και χειροτερα
navigator0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορω να ανοιξω τις εικονες, αλλα vdsl με τοσο μεγαλo attenuation δεν μου μοιαζει λογικο. Τι εταιρια εχεις? Τους πηρες τηλεφωνο? Η ταχυτητα σου ποση ειναι?
giannisopc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 φιλε μου κατι δε παει καλα με τις εικονες δεν ανοιγουν παντοσ 56 αττ ειναι παρα πολυ για ωδσλ εδω εγω εχω 27 και εχω πολλα θεματα....
steven4g1ven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ναι συγνώμη για τις εικόνες.Τηλεφωνο τους πήρα και μου είπαν πως έχουμε vdsl κανονικά,ήρθε και τεχνικός και είπε πως φταίνε οι πρίζες και υποψιάζομαι μια πρίζα στο πάνω δωμάτιο που ειναι χύμα που μάλλον προκαλεί πρόβλημα και στις άλλες Και έχω ΟΤΕ
steven4g1ven Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Παιδια παρατηρησα οτι το noise margin αλλαζει ανα διαστηματα,λετε αυτο να προκαλει dcs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα