kostasgnc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδια. Έχω ενα πρόβλημα στον λογαριασμό μου στο youtube. Μόνο στο laptop μου δν καταγράφει κανένα απο τα βίντεο που έχω παρακολουθήσει στο ιστορικό. Ενώ το ιστορικό αναζήτησης υπάρχει και λειτουργεί κανονικα το ιστορικο παρακολουθησης δν καταγράφει τπτ. Το περιεργο ειναι οτι σε οποιαδήποτε άλλη συσκευη συνδεθω ειτε laptop ειτε iphone το ιστορικο εμφανίζεται κανονικα. Προσπάθησα απο διαφορους browsers αλλα τπτ Εχει κανεις ιδέα τι μπορει να φταίει στο λαπτοπ μου και συμβαινει αυτό ? Δεν με απασχολει τοσο πολυ αλλα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι συμβαίνει.. Ευχαριστώ !!!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Να υποθέσω οτι είσαι συνδεμένος στο google και με το ιδιο λογαριασμό που συνδέεσαι και στα υπόλοιπα
kostasgnc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι φιλε παντου συνδεομαι με τον ιδιο λογαριασμο. Προσπάθησα και με άλλον λογαριασμό αλλα παλι το ίδιο. Επίσης προσπάθησα με τον ίδιο λογαριασμό σε άλλο λαπτοπ και δουλευε κομπλέ...
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κανε μια εκκαθάριση στα cookies, δεν ξερω κατι αλλο
kostasgnc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το έχω κάνει και αυτό. Απο ότι εχω καταλάβει ευθύνεται κατι στο λαπτοπ γτ σε αλλο λειτουργεί κανονικά. Εκανα επανεγκατασταση το chrome αλλα τπτ.. Anything else guys ? Εχει καποιος να προτεινει κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα