dhmak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μήπως ο συγκεκριμένος δήμος, αναπροσάρμοσε την πολιτική του περί δημοτικών τελών ;; , γιατί δεν είναι βάσει νόμου η απαλλαγή αλλά βάσει κοινωνικής πολιτικής του εκάστοτε δήμου.
Bloummy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, ekrepali είπε Βλακείες λένε... άμα δεν έχεις μπει σε μηνιαία καταμέτρηση θα πρέπει να βγάζουν είτε έναντι με δική σου ένδειξη (στη ζενίθ, όχι στον δεδδηε) ή έναντι με εκτιμηση από τον ΔΕΔΔΗΕ βάσει ιστορικού κατανάλωσης. Aν δεν έχεις μπλε τιμολόγιο στη ζενίθ και μπορεις να φύγεις αζημίως... θα σου πρότεινα να πας elpedison αν θες μηνιαίους. Ευχαριστώ! Το θέμα είναι ότι με κανένα προηγούμενο πάροχο δεν είχα τέτοιο θέμα μιας και δίνοντας μετρητές έβγαζαν έναντι Με ένδειξη πελάτη κ μόνο η ζενίθ είπε ότι δεν γίνεται. Είμαι στο smart κ επειδή βλέπω ότι ακόμα συμφέρει (έχω κ αέριο εκεί άρα - 45%) γι αυτό μένω.. Προς το παρόν έδωσα ένδειξη ΜΈΣΩ ΔΕΔΔΗΕ.. αν βγει πάλι έναντι λέω να ρωτήσω μέσω ραε..
GREGORYMO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, ev_trantos είπε Σχετικά με τα δημοτικά τέλη ανεβάζω δύο φώτο του τωρινού μήνα που μου τα χρεώνει και του προηγούμενου που δεν τα χρεώνει, όπως έκανε όλα τα χρόνια ως τώρα (2019-2025). Το ερώτημα μου είναι: πρέπει να τα χρεώνει βάση κάποιου νέου νόμου ή πρόκειται για λάθος; Ευχαριστώ. Είναι θέμα δήμου. ΜΗΠΩΣ άλλαξε πολιτική? Εκεί θα απευθυνθείς 1
mdkamael Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλώς το γκρουπ ... ερώτηση. Έχω κάνει για τη μάνα μου αίτηση για κοτ β, και στο σεξιον που λέει τον αριθμό της αίτησης και την κατάσταση γράφει ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ. Ερώτηση ... τι βήματα ακολουθείς μετέπειτα ?! υπάρχει έντυπο pdf που εκτυπωνεις ?! τα φωτα σας λιγο ...
GREGORYMO Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mdkamael είπε Καλώς το γκρουπ ... ερώτηση. Έχω κάνει για τη μάνα μου αίτηση για κοτ β, και στο σεξιον που λέει τον αριθμό της αίτησης και την κατάσταση γράφει ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ. Ερώτηση ... τι βήματα ακολουθείς μετέπειτα ?! υπάρχει έντυπο pdf που εκτυπωνεις ?! τα φωτα σας λιγο ... Κανένα. Ανά εγκριθεί, εγκρίθηκε 1
mdkamael Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κανένα. Ανά εγκριθεί, εγκρίθηκε Ενημερωνεται ο παροχος αυτοματα?! Ενημερωνω ο ιδιος?!
andreas1gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, mdkamael είπε Ενημερωνεται ο παροχος αυτοματα?! Ενημερωνω ο ιδιος?! Αυτόματα.... 1
ekrepali Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 hours ago, PhoneKiller said: Επάνω στο τιμολόγιο της Zenith ή άλλων παρόχων αναγράφει κάπου εαν το τιμολόγιο είναι ΚΟΤ ανεξάρτητα εαν έχεις ξεπεράσει το όριο κατανάλωσης? Θέλω να δω εαν έχει ΚΟΤ ο αδερφός μου που είναι ΑΜΕΑ γιατί βλέπω πως έχει εγγριθεί η αίτηση απο τον 12ο του 24. Aν έχεις ενεργό ΚΟΤ, τότε πάντα γράφει στο λογαριασμό ότι έχεις τιμολόγιο ΚΟΤ. Αλλά αν κάνεις υπέρβαση πάνω από 10%, τότε δε μπαίνει έκπτωση ΚΟΤ και χρεώνεσαι και ΥΚΩ
PhoneKiller Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, ekrepali είπε Aν έχεις ενεργό ΚΟΤ, τότε πάντα γράφει στο λογαριασμό ότι έχεις τιμολόγιο ΚΟΤ. Αλλά αν κάνεις υπέρβαση πάνω από 10%, τότε δε μπαίνει έκπτωση ΚΟΤ και χρεώνεσαι και ΥΚΩ Εδώ θα έπρεπε να το αναφέρει? Επίσης στην σελίδα καταγραφής ένδειξης μου γράφει πως η παροχή δικαιούται ΚΟΤ παρότη το ΚΟΤ μου έχει εγγριθεί απο τον 12ο του 24. Μήπως πρέπει να τους ενημερώσω?
BrunoB Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 11 hours ago, PhoneKiller said: 21 hours ago, ekrepali said: Aν έχεις ενεργό ΚΟΤ, τότε πάντα γράφει στο λογαριασμό ότι έχεις τιμολόγιο ΚΟΤ. Αλλά αν κάνεις υπέρβαση πάνω από 10%, τότε δε μπαίνει έκπτωση ΚΟΤ και χρεώνεσαι και ΥΚΩ Expand Εδώ θα έπρεπε να το αναφέρει? Σε λογαριασμούς της zenith δεν το αναφέρει πουθενά ότι έχεις ΚΟΤ όπως σε άλλες εταιρείες που συνήθως το δείχνει στα στοιχεία λογαριασμού. Αν έχεις ΚΟΤ και δεν έχεις έκπτωση , πάρε τους τηλ να δεις τι γίνεται. Σιγουρεψου όμως από την πλατφορμα ότι έχεις ΚΟΤ. 11 hours ago, PhoneKiller said: γράφει πως η παροχή δικαιούται ΚΟΤ Ουσιαστικά αυτή είναι η επιβεβαίωση ότι είσαι ΚΟΤ. Και εμένα , μόνο εκεί το αναφέρει. 1
PhoneKiller Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BrunoB είπε Σε λογαριασμούς της zenith δεν το αναφέρει πουθενά ότι έχεις ΚΟΤ όπως σε άλλες εταιρείες που συνήθως το δείχνει στα στοιχεία λογαριασμού. Αν έχεις ΚΟΤ και δεν έχεις έκπτωση , πάρε τους τηλ να δεις τι γίνεται. Σιγουρεψου όμως από την πλατφορμα ότι έχεις ΚΟΤ. Ουσιαστικά αυτή είναι η επιβεβαίωση ότι είσαι ΚΟΤ. Και εμένα , μόνο εκεί το αναφέρει. Μόλις επικοινώνησα με ZENITH τελικά έχω ΚΟΤ και όποιος έχει ΚΟΤ δεν μπορεί να καταχωρεί κατανάλωση μόνος του 🤔 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από PhoneKiller 1
LuNaTiC Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 26/2/2025 στις 1:19 ΜΜ, ekrepali είπε Aν έχεις ενεργό ΚΟΤ, τότε πάντα γράφει στο λογαριασμό ότι έχεις τιμολόγιο ΚΟΤ. Αλλά αν κάνεις υπέρβαση πάνω από 10%, τότε δε μπαίνει έκπτωση ΚΟΤ και χρεώνεσαι και ΥΚΩ Βλέπω την Δεη να μην μου στελνει πλεον εκαθαριστικους αλλα να με χρεωνει μηνιαιος... σε αυτο τι ισχυει με το κοτ θα πρεπει το 10% αυτο να μην υπερβαίνεται ανα μήνα?
ekrepali Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 3 hours ago, LuNaTiC said: Βλέπω την Δεη να μην μου στελνει πλεον εκαθαριστικους αλλα να με χρεωνει μηνιαιος... σε αυτο τι ισχυει με το κοτ θα πρεπει το 10% αυτο να μην υπερβαίνεται ανα μήνα? Aν έχεις πχ όριο ΚΟΤ 1600 kw, τότε στις 30 μέρες το όριο είναι 400kw. 440kw με 10% υπέρβαση. Αν κάψεις πάνω από 440kw σε 30 μέρες, τότε κοιτάνε στο ιστορικό κατανάλωσης σε ετήσια κυλιόμενη βάση. Αν σε ετήσια βάση έχεις μέσο όρο κάτω από 400kw, τότε δε χάνεις το KOT το μήνα που έκανες υπέρβαση πάνω από 10%. Αν σε ετήσια βάσεις έχεις μέσο όρο πάνω από 400kw, τότε χάνεις το ΚΟΤ για το μήνα που έκανες υπέρβαση πάνω από 10% και επίσης πληρώνεις ΥΚΩ γι'αυτό το μήνα. Αυτό που δε διευκρινίζει το ΦΕΚ είναι τι νοεείται ετήσια κυλιόμενη βάση. Πχ Για το μήνα Απρίλιο θα λάβουν υπόψιν το μέσο κατανάλωσης του 2025; Ή το μέσο όρο κατανάλωσης από Μάιο 2024 - Απρίλιο 2025; Καλή τύχη να βγάλεις άκρη τι εννοεί ο νομοθέτησης, αν ο πάροχος λαμβάνει ή όχι το ιστορικό κατανάλωσης απ'τον ΔΕΔΔΗΕ κι αν έχουν ρυθμίσει τη μηχανογράφηση να λαμβάνει υπόψιν τέτοια ενδεχόμενα. 1
LuNaTiC Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Είμαι στο 1700... άρα πες 1870/4 = 467,5 ? Άρα όπου βλέπω σε λογαριασμό ΥΚΩ δεν μου το έχουν περάσει έτσι ? υγ. βασικα βλεπω σε ολους τους λογαριαμσους μου ΥΚΩ χρεωσεις απλα ειναι πολυ πολυ μικρες Επεξ/σία 4 Απριλίου από LuNaTiC
denis_kos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 8:30 ΜΜ, ekrepali είπε Αυτό που δε διευκρινίζει το ΦΕΚ είναι τι νοεείται ετήσια κυλιόμενη βάση. Πχ Για το μήνα Απρίλιο θα λάβουν υπόψιν το μέσο κατανάλωσης του 2025; Ή το μέσο όρο κατανάλωσης από Μάιο 2024 - Απρίλιο 2025; Καλή τύχη να βγάλεις άκρη τι εννοεί ο νομοθέτησης, αν ο πάροχος λαμβάνει ή όχι το ιστορικό κατανάλωσης απ'τον ΔΕΔΔΗΕ κι αν έχουν ρυθμίσει τη μηχανογράφηση να λαμβάνει υπόψιν τέτοια ενδεχόμενα. Αυτο για την ετήσια βάση, ουτε ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να το εξηγήσει αμα τους ρωτήσεις. Σχετικά με τον κάθε πάροχο, όπως έχω αναφέρει και παλιότερα νομίζω σε αυτό το thread, τι ειναι εντος και τι εκτός ΚΟΤ έρχεται έτοιμο υπολογισμένο απο τον ΔΕΔΔΗΕ στους παρόχους με ένα αρχείο μαζί με τις μετρήσεις. Δηλαδή, όταν έρχεται η μέτρηση απο τον ΔΕΔΔΗΕ, έρχεται και ένα δευτερο αρχείο με τις καταναλώσεις ΚΟΤ αναλυτικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα