TzimakoTOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα παιδια, εχθες αγορασα 4 dimmable e14 leds των 6w ( 6w λεει στο κουτι, στο πλαστικο της λαμπας λεει 5w, αλλα δεν εδωσα σημασια καθως το φως που βγαζουν φτανει και περισσευει ). Με το που τα εβαλα πανω, ολα καλα κι ολα ωραια, dimmαρονται κανονικα, αλλα σβηνω τον διακοπτη και βλεπω πως μενουν αναμμενα στην ελαχιστη ρυθμιση του dimmer. Δεν σβηνουν εντελως, οταν ειναι στην θεση off.. Παιρνω τηλεφωνο τον μαγαζατορα και μου λεει οτι φταιει μαλλον ο dimmer μου επειδη ειναι touch, και δινει επαγωγικο ρευμα το οποιο παιρνουν τα led και γι'αυτο δεν σβηνουν ποτε.. Μου ειπε οτι λυνεται μονο αν παρω διακοπτη απλο.. Και τοτε τι τα πηρα dimmαριζομενα τα leds? Γινεται καπως να σβηνουν χωρις να αλλαξω dimmer η δεν υπαρχει ελπιδα? Εχει δικιο σ'αυτα που μου λεει ο πωλητης ή παιζει κατι αλλο? Ο dimmer ειναι ιδιος με αυτον, τον ειχα παρει απο ebay και ειναι και τηλεχειριζομενος, δουλευει αψογα απο την ημερα που τον εβαλα. http://www.ebay.co.uk/itm/G-H-FSS411-Flat-Brushed-Steel-1-Gang-1-Way-400W-Touch-Remote-Dimmer-Switch-/300906573471?hash=item460f6dee9f:g:LnQAAOSwJkJWi-qW
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Προφανως και φταιει το dimmer, δεν υπαρχει και τιποτα αλλο
TzimakoTOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει καποια λυση, καμια αντισταση ας πουμε που μπορει να μπει αναμεσα να τραβαει το ελαχιστο αυτο φορτιο να μην αναβουν τα leds?
παπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Lamp adapter ή κάπως έτσι. http://www.livoloeurope.eu/index.php?route=product/product&product_id=54 1
TzimakoTOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Παπι εισαι ωραιος.. Θα ψαξω να βρω κατι τετοιο απο Ελλαδα.. Αν εχει καποιος κατι υπ'οψιν του θα το εκτιμουσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα