Hal9000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τα αποτελέσματα του δεύτερου οικονομικού τριμήνου του 2016, ανακοίνωσε η Microsoft, βάση των οποίων η Microsoft έχει αρκετά πράγματα να είναι χαρούμενη, εκτός του τμήματος των smartphones το οποίο δέχτηκε σοβαρό πλήγμα. Με έσοδα 25,7 δισ. δολαρίων και κέρδη 6.3 δισ, η Microsoft ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση σε ότι αφορά τις προτάσεις της εταιρείας στο Cloud τις οποίες επιλέγουν ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Αντίστοιχα το τμήμα των Surface συστημάτων παρουσιάσε εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων 29% σε σχέση με την περσινή χρονιά, με το Surface Book και το Surface Pro 4 να οδηγούνε τις πωλήσεις. Τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της Microsoft έρχονται να επιβεβαιώσουν όμως και την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί το τμήμα smartphone, με μόλις 4.5 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών, σημειώνοντας πτώση άνω του 50% σε σχέση με το ίδιο περσινό διάστημα. Με βάση την αναφορά της εταιρείας ερευνών IDC, ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2015 διατέθηκαν στην αγορά 400 εκατομμύρια smartphones, η Microsoft φέρεται να διαθέτει ποσοστό λίγο πάνω από το 1%. Τα πράγματα για την πλατφόρμα των Windows Phone ίσως να είναι καλύτερα το επόμενο τρίμηνο μετά και την κυκλοφορία των νέων Lumia 950, Lumia 950 XL και Lumia 550, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, με τις αναλύσεις για τον «επικείμενο θάνατο των Windows Phone» να έχουν ήδη ξεκινήσει. Άλλωστε στις αρχές του μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Buzzfeed ότι το μερίδιο αγοράς των Windows Phone «είναι μη βιώσιμο», προσθέτοντας ότι η Microsoft επικεντρώνει την προσοχή της στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον χρήστη ανεξαρτήτως πλατφόρμας που εκείνος χρησιμοποιεί. Site: Microsoft
D4rkshadow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο αυτα υπαρχουν ακομα θυματα που αγοραζουν win κιν;Τι να πει κανεις.Ποσο πιο καθαρα να το πουν δηλ; 6
GBorb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο αυτα υπαρχουν ακομα θυματα που αγοραζουν win κιν;Τι να πει κανεις.Ποσο πιο καθαρα να το πουν δηλ; Και γιατι να μην αγορασεις? Εξαρταται απολυτα απο το τι εφαρμογες χρησιμοποιεις και για πιο λογο θελεις το κινητο. Τα φτηνα κινητα της microsoft δεν εχουν ανταγωνισμο ως προς την χρηση. Ουτε κολλανε ουτε τιποιτα. In topic : Εγω νομιζω οτι δεν θα τα παρατησει τοσο ευκολα. Εξαλλου τα windows 10 δεν βγηκαν ακομα καλα στην αγορα. οταν αρχισουν και αλλες εταιριες να βγαζουν κινητα με windows θα δουμε πολλες αλλαγες. 20
Mantequilla Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω απορώ πως τα windows phone εχουν τόσο χαμηλό μερίδιο αγοράς. Ειναι αρκετά αξιόλογες συσκευές για τα λεφτά τους. 19
chrisxkar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν σπαταλουσαν ελαχιστο χρονο στο τμημα design των κινητων δεν θα ειχαν προβλημα οταν συνεχιζουν να βγαζουν τερμα πλαστικουρες με μεγαλα bezel τι περιμενουν?
Pseudonymo1212 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λεπον, είμαι Windows fan (δικαίωμα μου) (αλλά όχι τυφλός φανταικός) και για κάποιον ΠΟΛΥ περίεργο λόγο πιστεύω ότι η Micrsoft θα τα πάει καλά με τα Windows Phones. Ή τουλάχιστον θα ανεβεί σημαντικά. Δεν ξέρω γιατί το νιώθω αυτό... ίσως επειδή πάντα βρίσκει τρόπους να μας κάνει "πρόβατα". Όπως και να έχει, αξίζει να είσαι fan της. Είναι από τις εταιρείες που σου παρέχουν πραγματικά καλές λύσεις. <3 MS 2
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αποκλειεται να επεσε το ποσοστο των winphone, ο μεγας αναλυτης ειχε πει αλλα: http://www.insomnia.gr/topic/575317-σε-7800-απολύσεις-προχωρά-η-microsoft-κυρίως-από-το-τμήμα-τω/?p=54134419 Μόλις βγουν τα 10 κοιτα τι θα γράφουν αυτοί οι αμπαλοι. 2. Δεν θα κάτσω να σου αναλυσω τίποτα. Sit tight, και enjoy the show. Θα δεις τον χειμώνα ποσο λάθος έχεις http://www.insomnia.gr/topic/575317-σε-7800-απολύσεις-προχωρά-η-microsoft-κυρίως-από-το-τμήμα-τω/?p=54134604 Είδες πουθενά να μειώνει την προσοχή της παιδάκι μου; ... Γράψε ότι σου πασάρουν και βάλε και hash tags #ripWP #LoveLumia #RipW8 κλπ.Θα τα πούμε απο Οκτώβριο :* Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από haHa 7
Pseudonymo1212 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω απορώ πως τα windows phone εχουν τόσο χαμηλό μερίδιο αγοράς. Ειναι αρκετά αξιόλογες συσκευές για τα λεφτά τους. Ο περισσότερος κόσμος είναι "πρόβατα" και ακούει τη προπαγάνδα που γίνεται από τα άλλα 2 OS. Ο κόσμος έχει συνηθίσει 2 λειτουργικά και δεν θέλει να αλλάξει. Συμφωνώ ότι είναι καλύτερα τα Windows Phones από θέμα επιδόσεων, αλλά αυτό είναι κλαιν μαιν. Σήμερα, όλα τα smartphones είναι γρήγορα και ο χρήστης δεν καταλαβαίνει διαφορά Οπότε, και που είναι πιο γρήγορα και ασφαλή, ποιος χε**κε? Άμα ποντάρει εκεί η MS θα χάσει άσχημα... 5
spirostgm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά περιμένω πως και πως το 950xl να πέσει για να το παρω. Δεν μπορώ αλλο το αντροιντ 10
Sotosgl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οταν μιλουσα με εναν φιλο μου απο την Αμερικη (που δουλευει σε σοβαρο IT κανενα 25αρι χρονια) και μου μιλουσε με τοσο θαυμασμο για τα Surface ενω επαιζε απο αυτο καταργωντας το Laptop του ενα MΜΟ ημουν σκεπτικος...Οταν το επιασα στα χερια μου αναθεωρησα και ξεχασα τις κακες εμπειριες μου με Tabletοειδη. Λογικο ειναι να εχουν αυξημενες πωλησεις απο την στιγμη που ο κοσμος επιτελους ανακαλυψε την χρησιμοτητα τους και δεν τα θεωρει αλλο ενα Designατο Gadget. Οσο για το θεμα της κινητης αν και προτεινω συχνα πυκνα Windows Mobile κινητα η απαντηση ειναι παντα η ιδια..Δεν εχει εφαρμογες, Κοιτανε και τα Specs και λενε παναγια μου θα σερνεται,ακουνε και την μπουρδα του καθενως στα Forums ε δεν θελει και πολυ... 20
LongTom Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πολύ κρίμα για τα win phones, εξαιρετικό το 640LTE και εάν συνέχιζαν έτσι σίγουρα θα έμενα σταθερός πελάτης. Από εκεί και πέρα το νέο surface είναι πολύ καλό,το έχει ένας στην δουλειά και ομολογώ ότι ζηλεύω. 2
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 αργεις microsoft, αργεις με τα surface phones, εγω ακομα περιμενω. κανε οτι εκανες και με τα ταμπλετ και κατάργησες τα windows rt αφου βλεπεις δεν τραβαει το πραγμα, ασε τα windows phone να υπαρχουν για τα low-mid budget και προσθεσε 300€ + smartphones με πληρες windows. το εχουν στα σκαρια αλλα ποοοοτε; 1
russianpa50 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και γιατι να μην αγορασεις? Εξαρταται απολυτα απο το τι εφαρμογες χρησιμοποιεις και για πιο λογο θελεις το κινητο. Τα φτηνα κινητα της microsoft δεν εχουν ανταγωνισμο ως προς την χρηση. Ουτε κολλανε ουτε τιποιτα. In topic : Εγω νομιζω οτι δεν θα τα παρατησει τοσο ευκολα. Εξαλλου τα windows 10 δεν βγηκαν ακομα καλα στην αγορα. οταν αρχισουν και αλλες εταιριες να βγαζουν κινητα με windows θα δουμε πολλες αλλαγες. αν και νεος στα κινητα με παραθυρα .... και ειμαι μηλακιας ... 11 χρονια τωρα 640 ΧΙ ...μια χαρα ειναι και για τα 230 ε ολα καλα ... απλα εχει αλλες εφαρμογες κ οι ιδιες με αλλο ονομα ... οπως το λετε... δεν χρειαζετε να ναι 100000 ε για να ναι για εκει που το θες ....εκτος αν το θελεις για αλλους χ λογους πχ θελω μηλο τελος .... αλλα κατα τα αλλα κανενα δεν ειναι μουφα αν ξερεις τι το θες ...πριν το αγορασεις 1
russianpa50 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 πρεπει να σεβεσαι πχ το νομο π λεει οτι για τα 200 ε κανει αυτα και εχει αυτα πανω κ στα 1000ε εχει αλλα πανω φυσικο ... θες φερραρι με 1000ε ??? δεν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα