Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο να εμπλουτισουν λιγο το μαγαζακι εφαρμωγων .... γιατι ειναι φτωχο ακομα ... και να βγαλουν τα 10αρια ενα πολυ σταθερο και με δυνατοτητες παραμετροποιησης μεχρι ενα σημειο λογισμικο//// αυτα 

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

• Ο περισσότερος κόσμος είναι "πρόβατα" και ακούει τη προπαγάνδα που γίνεται από τα άλλα 2 OS.
  • Ο κόσμος έχει συνηθίσει 2 λειτουργικά και δεν θέλει να αλλάξει.
  • Συμφωνώ ότι είναι καλύτερα τα Windows Phones από θέμα επιδόσεων, αλλά αυτό είναι κλαιν μαιν. Σήμερα, όλα τα smartphones είναι γρήγορα και ο χρήστης δεν καταλαβαίνει διαφορά
  • Οπότε, και που είναι πιο γρήγορα και ασφαλή, ποιος χε**κε? Άμα ποντάρει εκεί η MS θα χάσει άσχημα...

Δεν μιλαμε για τις top συσκευες. Το μεγαλο παρτυ γινεται στις mid-low. Εκει η MS ειναι πολυ πιο μπροστα σε σχεση με τα lagdroid. 

• Like 3
Δημοσ.

αργεις microsoft, αργεις με τα surface phones, εγω ακομα περιμενω. κανε οτι εκανες και με τα ταμπλετ και κατάργησες τα windows rt

αφου βλεπεις δεν τραβαει το πραγμα, ασε τα windows phone να υπαρχουν για τα low-mid budget και προσθεσε 300€ + smartphones με πληρες windows.

το εχουν στα σκαρια αλλα ποοοοτε;

τι εννοείς πλήρη windows; σαν και αυτά των υπολογιστών;

Θαναι τρομερά λειταουργικα και παραγωγικά σε οθόνες κινητών, ειδικά όταν τρέχεις εφαρμογές που προορίζονται για υπολογιστές .

Δημοσ.

εγω πάντως ξεκίνησα με Lumia 900 μετά με 920 πήγα στο 930 και τώρα είμαι στο 950 dual.εδω που τα λεμε δεν εχει κάποιες βασικές universal εφαρμογές που έχουν τα αλλα δύο ( f/b ,Instagram ,Viber, Snapchat)αλλα από ότι λένε τωρα με τα 10 θα ειναι όπως και στα αλλα περιμένουμε!! Όσο αναφορά τις άλλες εφαρμογές δεν εχει κάτι να ζηλέψει η ειδήσεις Bing τα αθλητικά και ο καιρός της Bing ειναι τελεια ενημερώνονται συνέχεια τα διαβάζεις εύκολα. Εχει εφαρμογή για τα νέα της παοκαρας ,εχει το sofa ,πάρα πολύ καλή εφαρμογή ,όπως και το αμνα. Εχει χάρτες Bing πολύ καλή εφαρμογη ενημερωμένη,εχει Aida 64 για να βλέπεις τους πυρήνες του κινητού κλπ,εχει εφαρμογές για να φτιάχνεις τις φωτογραφίες ακομα και να τος κόβεις και να τις βάζεις σε διάφορα μέρη εχει vine Vimeo scruff trumlr 6tag vk.το skype ειναι παρα πολύ καλο συγχρονίζεται με τα μηνύματα και το τηλέφωνο όπως και το μαιλ. Εχει και πολλα παιχνίδια που συγχρωτίζονται μεταξύ phone,tablet pcαπλα πιστεύω το πρόβλημα ειναι στοmarketing

Sent from my RM-1118_15207

• Like 2
Δημοσ.

το προβλημα με τα wp ειναι οτι οτι και να θες να κανεις, θα εισαι διαρκως σε εναν συμβιβασμο...ειναι ξεκαθαρο οτι η microsoft τα αφηνει να πεθανουν...πιθανοτατα να θελησει να το γυρισει σε συσκευες με κανονικα windows, ετσι κ αλλιως πλεον το hw μπορει να τα σηκωσει ανετα, με καποιο mode για κινητα...το οποιο θα ειναι η καλυτερη λυση μιας και με ενα καλωδιο απλα και bluetooth περιφεριακα θα μπορεις να κανεις οποιαδηποτε οθονη υπολογιστη...

και για την αυξηση των surface, καλες χρυσες συσκευες, αλλα πανακριβες...παιρνεις κατι teclast κλπ κατασκευασματα αξιοπρεπεστατα με δυνατο hw στα 250ε...

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι προσωπικά για εμένα όσον αφορά τα windows phone mobile για τη Microsoft θα παίξει στα  windows phone pro και τα Business Universal Applications...Εκεί είναι η μεγάλη αγορά φίλτατοι και όχι στο retail με τον κάθε youtuber από 10-50 ετών να δικαιωλογεί γιατί αγόρασε iphone 6 κτλ. H αγορά του retail είναι πολύ μικρή μπροστά στην αγορά του enterprise.

Αν κάποιος σχετικός με ΙΤ Consulting ή Software Enterprise Development ή και IT Management έβλεπε τις παρουσιάσεις για τα windows 10 Server, Enterprise, Pro και την επικοινωνία μεταξύ τους και τις αυτόματες ρυθμίσεις και προσβάσεις σε εφαρμογές θα καταλάβαινε ότι μελλοντικά θα μειώσει το λειτουργικό κόστος διαχείρισης χρηστών μιας εταιρίας στο Minimum. Επίσης, η δυνατότητα των Universal Applications δείνει τη δυνατότητα για Tablet-Mobile-Desktop Enterprise Software Development με μικρό διαχειριστικό κόστος σε development και ΙΤ management. Επίσης universal applications παίζουν και στα Hollolens δηλαδή τη μελλοντική διαδραστική πραγματικότητα της microsoft που στο enterprise κομμάτι είναι πιο χρήσιμη από το Virtual Reality.  Όλα αυτά είναι που βλέπει ο IT κοσμος στα windows 10 και όχι εφαρμογές που υπάρχουν στο I-store της Apple και Play-store της Google και δεν υπάρχουν στο windows store.

Πρώτα θα κάνει το μπαμ το enterprise και business που είναι η μεγαλύτερη πελατιακή βάση της Microsoft και μετά το retail.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει skroutz πολύ καλή εφαρμογή για τα 10 ,YouTube, metro tube, YouTube cast, mp3tube για να βάζεις τα τραγουδια ως ηχο κλίσεις sazzam ,moovit για λεωφορεία ,φακός εχει εφαρμογές

Δημοσ.

εγω πάντως ξεκίνησα με Lumia 900 μετά με 920 πήγα στο 930 και τώρα είμαι στο 950 dual.εδω που τα λεμε δεν εχει κάποιες βασικές universal εφαρμογές που έχουν τα αλλα δύο ( f/b ,Instagram ,Viber, Snapchat)αλλα από ότι λένε τωρα με τα 10 θα ειναι όπως και στα αλλα περιμένουμε!! Όσο αναφορά τις άλλες εφαρμογές δεν εχει κάτι να ζηλέψει η ειδήσεις Bing τα αθλητικά και ο καιρός της Bing ειναι τελεια ενημερώνονται συνέχεια τα διαβάζεις εύκολα. Εχει εφαρμογή για τα νέα της παοκαρας ,εχει το sofa ,πάρα πολύ καλή εφαρμογή ,όπως και το αμνα. Εχει χάρτες Bing πολύ καλή εφαρμογη ενημερωμένη,εχει Aida 64 για να βλέπεις τους πυρήνες του κινητού κλπ,εχει εφαρμογές για να φτιάχνεις τις φωτογραφίες ακομα και να τος κόβεις και να τις βάζεις σε διάφορα μέρη εχει vine Vimeo scruff trumlr 6tag vk.το skype ειναι παρα πολύ καλο συγχρονίζεται με τα μηνύματα και το τηλέφωνο όπως και το μαιλ. Εχει και πολλα παιχνίδια που συγχρωτίζονται μεταξύ phone,tablet pcαπλα πιστεύω το πρόβλημα ειναι στοmarketing

Βασικά τις έχει ολες τις εφαρμογες που εγραψες στην παρένθεση, και ετοιμάζεται και unofficial snapchat ;)

Το παιχνίδι προσωπικά για εμένα όσον αφορά τα windows phone mobile για τη Microsoft θα παίξει στα windows phone pro και τα Business Universal Applications...Εκεί είναι η μεγάλη αγορά φίλτατοι και όχι στο retail με τον κάθε youtuber από 10-50 ετών να δικαιωλογεί γιατί αγόρασε iphone 6 κτλ. H αγορά του retail είναι πολύ μικρή μπροστά στην αγορά του enterprise.

Αν κάποιος σχετικός με ΙΤ Consulting ή Software Enterprise Development ή και IT Management έβλεπε τις παρουσιάσεις για τα windows 10 Server, Enterprise, Pro και την επικοινωνία μεταξύ τους και τις αυτόματες ρυθμίσεις και προσβάσεις σε εφαρμογές θα καταλάβαινε ότι μελλοντικά θα μειώσει το λειτουργικό κόστος διαχείρισης χρηστών μιας εταιρίας στο Minimum. Επίσης, η δυνατότητα των Universal Applications δείνει τη δυνατότητα για Tablet-Mobile-Desktop Enterprise Software Development με μικρό διαχειριστικό κόστος σε development και ΙΤ management. Επίσης universal applications παίζουν και στα Hollolens δηλαδή τη μελλοντική διαδραστική πραγματικότητα της microsoft που στο enterprise κομμάτι είναι πιο χρήσιμη από το Virtual Reality. Όλα αυτά είναι που βλέπει ο IT κοσμος στα windows 10 και όχι εφαρμογές που υπάρχουν στο I-store της Apple και Play-store της Google και δεν υπάρχουν στο windows store.

Πρώτα θα κάνει το μπαμ το enterprise και business που είναι η μεγαλύτερη πελατιακή βάση της Microsoft και μετά το retail.

Έχεις πιάσει το νοημα μπρο
  • Like 1
Δημοσ.

Τα Surface είναι φοβερές συσκευές και δικαίως κερδίζουν μερίδιο, πιστεύω. Στα WP, νομίζω ότι είναι αργά για να ανακάμψει η MS. Το αν είναι value for money στις χαμηλές τιμές κλπ. δεν παίζει κανένα ρόλο. Και τα iPhones είναι το άκρως αντίθετο του value for money, παρόλα αυτά κάθε χρόνο σπάνε ρεκόρ!

Το θέμα είναι ότι πλέον είναι δύσκολο να πείσει κόσμο η MS να πάει σε αυτούς. Πριν 2-3 χρόνια είναι κάνει μία βαρβάτη προσπάθεια να μαζέψει developers για να "γυρίσει" τον τροχό αλλά δεν τα κατάφερε (εκ του αποτελέσματος). Οπότε, δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι στα WP, όσο κι αν δουλεύουν καλύτερα από αντίστοιχα Androids στις χαμηλές τιμές.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης, οι πωλήσεις έπεσαν, γιατί δεν είχε νέο κινητό τόσο καιρό.

Τα Lumia 950,XL, και 550 ότι ξεκινησαν να γίνονται διαθέσιμα.

Επίσης τα πάει χάλια στην us, την χωρα των χιπστερ και της ποζεριας που αγοράζουν apple γιατί είναι μοδα και πιστεύουν οτι αγοράζουν αμερικανικα προϊόντα. (ότι συμβαίνει και με τα BeatsByDre) αλλά έχει πιάσει αρκετούς διψήφιους αριθμους στην Ευρώπη.

Τα Surface είναι φοβερές συσκευές και δικαίως κερδίζουν μερίδιο, πιστεύω. Στα WP, νομίζω ότι είναι αργά για να ανακάμψει η MS. Το αν είναι value for money στις χαμηλές τιμές κλπ. δεν παίζει κανένα ρόλο. Και τα iPhones είναι το άκρως αντίθετο του value for money, παρόλα αυτά κάθε χρόνο σπάνε ρεκόρ!

Το θέμα είναι ότι πλέον είναι δύσκολο να πείσει κόσμο η MS να πάει σε αυτούς. Πριν 2-3 χρόνια είναι κάνει μία βαρβάτη προσπάθεια να μαζέψει developers για να "γυρίσει" τον τροχό αλλά δεν τα κατάφερε (εκ του αποτελέσματος). Οπότε, δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι στα WP, όσο κι αν δουλεύουν καλύτερα από αντίστοιχα Androids στις χαμηλές τιμές.

Ο Panos Panay έχει και αυτό το division.

Οποτε άκου πως έχουν τα πράματα.

Πιστεύω, τα Lumia θα ειναι τα low-mid και θα βγάλει και ενα surface phone που θα ειναι η ναυαρχίδα.

Surface επειδή, πλέον έχει πολύ καλο και ποιοτικό ονομα, και φαίνεται ο κόσμος να το αναγνωρίζει. Επισης πιθανότατα θα τι αγορασουν οσοι έχουν ήδη κάποιο surface.

Επίσης μην ξεχνας οτι η MS δοκιμαζει flip cover όπου από μέσα έχουν οθόνη. Οποτε αν βαζεις το κινητό σου στο πλάι, με το flip cover προς τα κάτω, ειναι σαν να έχεις ενα mini surface like.

Με το κινητό σου να δείχνει το insomnia σε πλήρη οθόνη και την οθόνη του flip cover να έχει το πληκτρολόγιο ;)

• Like 1
Δημοσ.

2 χρόνια με το lumia 920 και άλλα δυο η σύζυγος με το 620 (το οποιο χειρίζομαι κ εγώ) ένα έχω να πω..δεν υπάρχει πιο βαρετό λειτουργικό, ακόμα και το ιος μοιάζει πανδαισία μπροστά σ' αυτό, σταυρώστε με οι fan αλλά είναι προσωπική άποψη και δεν αλλάζει, 3 μήνες insider με windows 10 δεν είδα και τίποτα το τρομερό, σιγά τα ωά.

Αν δεν ανοίξει το λειτουργικό της στυλ android να ασχοληθούν σοβαροι προγραμματιστες και χομπίστες και να το απογειώσουν, σε 2 χρόνια θα συζητάμε για τα desktop windows μόνο. 

Εφαρμογές που συνυπάρχουν σε όλα τα λειτουργικά, στα windows με προβλήματα ή και καθόλου και περιμενει η ms να πάει καλά.

Ευτυχως εχω και το lg g2 και κάνω παπάδες.

Να λέμε και τα αρνητικά και να μην χαιδεύουμε αυτάκια, στα απαυτά μου για όλα τα λειτουργικά, την δουλειά μου θέλω να κάνω όπως μου αρέσει και με την συσκευή που με διευκολύνει καλύτερα, αλλά την εμπειρία χρήσης δεν μου την προσφέρουν τα windows, εδώ το lumia που έχω είναι πιο lag και από τον απόλυτο ορισμό του lag.

Αυτή είναι η άποψη μου για τα windows, ποτέ πια, οποιος θέλει το lumia μου του το χαρίζω, χαχα

• Like 5
Δημοσ.

Το νόημα της είδησης είναι αυτό

Άλλωστε στις αρχές του μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Buzzfeed ότι το μερίδιο αγοράς των Windows Phone «είναι μη βιώσιμο», προσθέτοντας ότι η Microsoft επικεντρώνει την προσοχή της στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον χρήστη ανεξαρτήτως πλατφόρμας που εκείνος χρησιμοποιεί.

το οποίο βλέπουμε είδη.

Η MS όπως έχω ξαναπεί ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες  cloud όπου εκεί είναι τα λεφτά.

Όσο αφορά τα οικονομικά

"Microsoft posted revenue of $23.8 billion in the second quarter of its 2016 financial year, down 10 percent from the same quarter a year ago. Operating income was $6.0 billion, a 23 percent drop, and net income was $5.0 billion, a 15 percent fall. Earnings per share were $0.78, representing a 13 percent decline."

"Earnings continue to suffer the effects of a strong dollar and a weak PC market."

• Like 1
Δημοσ.

2 χρόνια με το lumia 920 και άλλα δυο η σύζυγος με το 620 (το οποιο χειρίζομαι κ εγώ) ένα έχω να πω..δεν υπάρχει πιο βαρετό λειτουργικό, ακόμα και το ιος μοιάζει πανδαισία μπροστά σ' αυτό, σταυρώστε με οι fan αλλά είναι προσωπική άποψη και δεν αλλάζει, 3 μήνες insider με windows 10 δεν είδα και τίποτα το τρομερό, σιγά τα ωά.

Αν δεν ανοίξει το λειτουργικό της στυλ android να ασχοληθούν σοβαροι προγραμματιστες και χομπίστες και να το απογειώσουν, σε 2 χρόνια θα συζητάμε για τα desktop windows μόνο.

Εφαρμογές που συνυπάρχουν σε όλα τα λειτουργικά, στα windows με προβλήματα ή και καθόλου και περιμενει η ms να πάει καλά.

Ευτυχως εχω και το lg g2 και κάνω παπάδες.

Να λέμε και τα αρνητικά και να μην χαιδεύουμε αυτάκια, στα απαυτά μου για όλα τα λειτουργικά, την δουλειά μου θέλω να κάνω όπως μου αρέσει και με την συσκευή που με διευκολύνει καλύτερα, αλλά την εμπειρία χρήσης δεν μου την προσφέρουν τα windows, εδώ το lumia που έχω είναι πιο lag και από τον απόλυτο ορισμό του lag.

Αυτή είναι η άποψη μου για τα windows, ποτέ πια, οποιος θέλει το lumia μου του το χαρίζω, χαχα

Χάρισε το μου μπρο.

Δεν θελουμε όλοι αντροιντ για να παίζουμε LoL από το κινητό ενώ το έχουμε συνδέσει με την τοστιερα για να μας ψήσει τοστ ενώ παράλληλα κατεβαζουμε ταινια 1gb και μιλαμε στο σκαιπ με βιντεοκληση ενω κανουμε sexting στο tinder:p

Θέλουμε ταχύτητα, ασφάλεια, αναβαθμίσεις, σταθερότητα.

Και τα wp και iOS ειναι μονοδρομος.

Οποτε για εσενα η μόνη επιλογή σου ειναι τα αντροιντ και δεν υπάρχει κανένα θεμα με αυτό. Δεν ειναι ολα για ολους :)

• Like 4
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ lumia 920 εδώ και 3 χρόνια, το λειτουργικό μου αρέσει αρκετά, ειναι σβέλτο  και σταθερό, παραμετροποίηση δε με νοιάζει καθώς πλέον δεν έχω χρόνο καν να ασχοληθώ και θέλω απλά να δουλεύει καλά η συσκευή μου.

Το θέμα με τις εφαρμογές ειναι γιγαντιο, αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές here το mytube, tubecast,6tag και μερικές ακόμα οι υπόλοιπες, είτε είναι 2-3 στάδια πίσω σε σχέση με android και ios είτε δεν υπάρχουν καν.

Περιμένω 3 χρόνια να βγουν εφαρμογές και φως δε βλέπω.

Φανταστείτε το viber τόσο καιρό δεν υποστηρίζει καν βιντεοκληση

Η ms θα πρέπει να πιέσει κάπως τους developer να φτάσουν τις εφαρμογές των άλλων 2 λειτουργικών, τουλάχιστον για τις 50 τοπ εφαρμογές ώστε να γίνει μια αρχή.

• Like 4
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ lumia 920 εδώ και 3 χρόνια, το λειτουργικό μου αρέσει αρκετά, ειναι σβέλτο και σταθερό, παραμετροποίηση δε με νοιάζει καθώς πλέον δεν έχω χρόνο καν να ασχοληθώ και θέλω απλά να δουλεύει καλά η συσκευή μου.

Το θέμα με τις εφαρμογές ειναι γιγαντιο, αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές here το mytube, tubecast,6tag και μερικές ακόμα οι υπόλοιπες, είτε είναι 2-3 στάδια πίσω σε σχέση με android και ios είτε δεν υπάρχουν καν.

Περιμένω 3 χρόνια να βγουν εφαρμογές και φως δε βλέπω.

Φανταστείτε το viber τόσο καιρό δεν υποστηρίζει καν βιντεοκληση

Η ms θα πρέπει να πιέσει κάπως τους developer να φτάσουν τις εφαρμογές των άλλων 2 λειτουργικών, τουλάχιστον για τις 50 τοπ εφαρμογές ώστε να γίνει μια αρχή.

Γιαυτο δουλεύει στο project islandwood ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...